UI WoW v Lua scriptu

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Goodicek
Novice
Novice

UI WoW v Lua scriptu

Príspevok od používateľa Goodicek »

Zdravím. Mám UI do WoWka. Je to všechno v lua scriptě. Vypadá to takto

No a já bych potřeboval, aby to vypadalo Obrázok toho cerveneho dole na HP barech si nevsimejte, ale pokud by se nekomu chtelo upravit i to, nebudu se zlobit :) Pro me je dulezite hlavne to nahoře. Ten bilej čtverec tam bejt nema...

Tak a co potřebuju:

Config.lua je zatím nastavenej tak jak je v sobouru, aby mě s tím šlo wowko, protože když to nastaváím na tohle tak ty hodnoty 13 a 14 se to uplně pokazí bo to tam někde není zapsané., ale pozděj by mě vypdat takhle jak to mám tady ten kousek

Kód: Vybrať všetko

TukuiDB["datatext"] = {
	["fps"] = 5, -- show fps on panels
	["ms"] = 6, -- show ms on panels
	["mem"] = 7, -- show total memory on panels
	["bags"] = 0, -- show space used in bags on panels
	["gold"] = 10, -- show your current gold on panels
	["wowtime"] = 9, -- show time on panels
	["guild"] = 1, -- show number on guildmate connected on panels
	["dur"] = 8, -- show your equipment durability on panels.
	["friends"] = 2, -- show number of friends connected.
	["dps_text"] = 13, -- show a dps meter on panels
	["hps_text"] = 14, -- show a heal meter on panels
	["power"] = 3, -- show your attackpower/spellpower/healpower/rangedattackpower whatever stat is higher gets displayed
	["arp"] = 0, -- show your armor penetration rating on panels.
	["haste"] = 0, -- show your haste rating on panels.
	["crit"] = 4, -- show your crit rating on panels.
	["avd"] = 0, -- show your current avoidance against the level of the mob your targeting
	["armor"] = 0, -- show your armor value against the level mob you are currently targeting
	["honor"] = 11, -- show the current amount of honor earned
	["kills"] = 12, -- show lifetime honorable kills
Ty čísla zmanemaj to že když se podíváte na ten obrázek tak to je od 1-4 je dolní panel vlevo dole, 5-8 je napravo dole, 9-10 je nahoře u minimapy a já potřebuju to nějak upravit tak aby 11-14 se zobrazovali v tom obdelníku, co by měl být nahoře. ten obdelník by se měl přidat v panels.lua + i ta čára tak jak je to na obrázku.

v Datatext.lua by měly být informace o tom co se má zobrazit dobře, to jsem upravil, ale projistotu se na to taky může někdo mrknout.

No tak si to shrneme, co bych potřeboval. Potřebuju dopsat script do panels.lua, kde by se měl dopsat ten obledník co je nalevo dole, ten by měl být nahoře + teda ta čára přesně jak je to na obrázku. Mělo by se tam přidat toto: to je jen na panel(obdelník)

Kód: Vybrať všetko

-- INFO LEFT (FOR STATS)
local ileft = CreateFrame("Frame", "InfoLeft", barbg)
TukuiDB:CreatePanel(ileft, TukuiDB["panels"].tinfowidth, TukuiDB:Scale(23), "TOPLEFT", ltoabl, "TOPLEFT", 14, 1000)
ileft:SetFrameLevel(2)
No ten panel se tam size zobrazí když tohle přídám do panels.lua ale nevím jak do něj dostat ty informace co jsou nahoře 11-14 tzn (honor,kills,dps_text a hps_txt), A co upravit, aby se to tam zobrazilo.
Dále Datatext.lua, ten by měl být dobře ale nejsem si jistý tím Player Honor a PVP Lifetime Kills, jestli sou správně.
no a config.lua by měl být upravený tak jak sem napsal nahoře, bohužel ten sem nemohl upravit jeklikož nemůžu vyskoušet jestli se ty informace zobrazí nebo ne, protože tam za prvé nemám ten obdelník a zadalší to není zapsané "někde" co by to prostě spouštělo aby se to tam zobrazilo. Snad se to dá vičíst z toho co je správně a to v datatextu.lua od začítku až po Player Honor je to na 100% správně, já to bohuželk nevičtu protože tomu moc nerozumím. Při konečné fázi by to mělo vypadat tak jako je to teď na tom obrázku s červenýma čárama. v tom celým UI by se mělo všechno upravovat v Interface->Addons->Tukui->scripts a config

Přidávám teda ty 3 soubory + celý UI který to všechno zobrazuje, pokud by se někdo obtěžoval s tím mi to poradit nebo nějak upravit budu jen rád. Děkuju vám moc, omlouvám se že to je tak dlouhý a asi i složitý, kdybyste něco nepochopili klidně dejte vědět. Omliuvám se za chyby.

http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/559 ... .05KB.html
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/603 ... .59KB.html
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/357 ... .52KB.html
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/361 ... .81KB.html
Napísať odpoveď