1 otázka a 1 odpoveď
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: 1 otázka a 1 odpoveď
tak by si sa obral o všetko to krásne čo je pri vznikajúcom vzťahu. Žiadna neistota, žiadne bojovanie o jej priazeň, žiadne vzrušenie z toho keď ti povie "áno"..
-
Hotwire
Addict
dobra otazka zeby?. ale mna by skor zaujimalo kedy
-
MP4-27
Guru wannabe
existuje len jeden vesmir? odpoved:netusim 
na kazdu otazku sa tak da odpovedat
Ked uz padla otazka o zene...mna by zaujimalo, ze ako zistim, ze zena s ktorou chodim je ta prava na zvysok zivota. Aby som si bol uplne isty...
Na to ti odpoviem aj ja: Keď sa rozídete, zistíš, že nebola 
-
Hotwire
Addict
co ak bola a aj tak sa rozidu? potom stratil sancu prezit zivot s tou pravou? 
-
audiotrack
VIP
to že je ona tá pravá pre neho ešte nemusí znamenať že aj on je ten pravý pre ňu 
-
Hotwire
Addict
alebo na druhej strane prenho moze byt aj viacero tych pravych....a treba aj definovat pojem "ta prava", ci je to hocijaka s ktorou bude stastny, alebo aj nejake ine poziadavky?
Hold bude musieť počkať na ďalšiu "tú pravú"SchYzo napísal:co ak bola a aj tak sa rozidu? potom stratil sancu prezit zivot s tou pravou?
Pred takýmto scenárom ale uprednostním život s tou "ľavou"
Nechce sa my vracat ale bola tu otazka kdo je najvyssi stvoritel... Je to hlupa otazka (typu kdo stvoril boha), lebo ak povazujeme Boha za najvyzsieho teda absolutneho, nekonecneho. Tak nedava zmysel lebo nekonecno + nekonecno = nekonecno neexistuje viac nez je nekonecno. Boh existuje otom niet pochib, seci velky ludia ako Einstein, Platon, Newton atd, boli silno veriaci. Kazdy znas ked bolo najhorsie si vduchu povedal boze pomoz... Na to bol aj dobry vtip (Lietadlo plne ateistov sa zmenilo na plne veriacich, ked pilot oznamil ze havaruju). Ludia maju zlu povahu, pochibovat o zakladnych veciach a nedrzat sa faktov (2 + 2 = 5...) Ak tomuto matematik naozaj veri ako moze verit axiomu 1 + 1 = 2.
Je mala pravdepodobnost ze sme vo vesmire sami...
Ak primeme boha, tak je jedno kedy a jak skonci zivot na zemi...
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2010, 10:35)
Este chcem dodat... Odkedy ludia prestali verit v boha su ochotny uverit hocicomu a hocikomu
Je mala pravdepodobnost ze sme vo vesmire sami...
Ak primeme boha, tak je jedno kedy a jak skonci zivot na zemi...
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2010, 10:35)
Este chcem dodat... Odkedy ludia prestali verit v boha su ochotny uverit hocicomu a hocikomu
-
Hotwire
Addict
nabozenske kecy si s prepacenim niekam hlboko strc...
edit: aby som vysvetlil moju reakciu: z duse neznasam ked nejaky fanatik vsade zacne pchat nabozenstvo a zacne vsetkych presviedcat aby tomu uverili apod....mas tu na to temu tam sa mozes vyburit so svojimi nazormi, tato tema je o niecom inom
edit: aby som vysvetlil moju reakciu: z duse neznasam ked nejaky fanatik vsade zacne pchat nabozenstvo a zacne vsetkych presviedcat aby tomu uverili apod....mas tu na to temu tam sa mozes vyburit so svojimi nazormi, tato tema je o niecom inom
anonymty : Možno by som sa nad tvojím príspevkom aj pozastavil, ale nemal ani hlavu ani pätu
O gramatických chybách ani nehovoriac. Súhlasím so SchYzom, náboženské kecy si niekam strč. Ak sa chceš vybúriť, porozprávaj sa s Bohom. Určite ti odpovie 
-
Hotwire
Addict
a prestan mi pisat drbnute SS niesom na tvoje myslienkove pochody zvedavy.....ludia da sa nejak blokovat SS alebo co?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ehm ... zas nejaky jeziskarsky aktivista ?
... nejak moc sa tym nechcem zapodievat, ale podla mna bol Einstein agnostik a nie krestan 
... a vobec tema o nabozenstve, viere a podobnych veciach tu je vy zlosyni bohovi ! ! !
...
// LOL - ze neurazaj cudzie nabozenstvo ... ja si to mozem dovolit
...
... a vobec tema o nabozenstve, viere a podobnych veciach tu je vy zlosyni bohovi ! ! !
// LOL - ze neurazaj cudzie nabozenstvo ... ja si to mozem dovolit
nordkapp_pb
1 / vidis v mojom prispevku slovo krestan? alebo ine slovo zastupujuce ideologiu
2 / je to o viere ako takej... Sak aj ty veris ze si chytry, inak by si sem nepisal ; )
3 / toto nieje Gay zoznamka tak chod sa zo SchYzom a BXom inde zoznamovat
1 / vidis v mojom prispevku slovo krestan? alebo ine slovo zastupujuce ideologiu
2 / je to o viere ako takej... Sak aj ty veris ze si chytry, inak by si sem nepisal ; )
3 / toto nieje Gay zoznamka tak chod sa zo SchYzom a BXom inde zoznamovat
-
Hotwire
Addict
a ty mi zas daj pokoj na Azete s tymi hustymi recami, lebo si najdem ja teba 
anonymty:
Ty si začal so strašne silným myšlienkovým pochodom, kde berieš existenciu Boha za fakt (píšeš: "Boh existuje otom niet pochib") Už len to z teba robí kresťana. To, že nechodíš do kostola, alebo že sa nemodlíš nič neznamená. Ak máš vieru, vieru v Boha, si kresťan. (Ak ho nazveš Aláhom, si zase moslim) Ďalej píšeš: "seci velky ludia ako Einstein, Platon, Newton atd, boli silno veriaci" A čo? Čo mňa je po tom, že boli "veľkí"? Taký John Travolta verí v Xan-Dúho. Aj on je "veľký". Prečo nie sme všetci sajentológovia? Nehovoriac o tom, že v minulosti niekoľko storočí (cez 1500 rokov) "ovládalo" svet kresťanstvo, takže nie hocikto si mohol dovoliť prehlásiť, že nie je kresťan (Nehovorím, že Newton alebo Platón nimi neboli. Ale veľmi okolo by sa dalo povedať, že boli tak vychovaní a hlavne preto nimi boli)
Ďalej príklad s lietadlom. To mi boli dobre sprostí ateisti, keď sa obrátili k Bohu
Ďalej píšeš: "Ludia maju zlu povahu, pochibovat o zakladnych veciach a nedrzat sa faktov" Ukážeš mi prosím ťa aký fakt je o existencii Boha? Píšeš "Niet pochýb o Jeho existencii" ... no... očividne je. Ja o tom silne pochybujem
To bude ale asi práve preto, že sa držím faktov.
Ďalej píšeš: "Je mala pravdepodobnost ze sme vo vesmire sami..." (predpokladám, že si nepísal o Bohu, ale o živote mimo planéty) Toto ide proti kresťanstvu. Ak naozaj nájdeme mimozemský život, kniha Genesis o zrodení by bola z veľkej časti spochybnená
A nakoniec píšeš: "Este chcem dodat... Odkedy ludia prestali verit v boha su ochotny uverit hocicomu a hocikomu" PRESNE TAK! Odkedy ľudia prestali veriť v Boha, sú ochotní vidieť pravdu a nespoliehať sa na to, v čo veria!
(Takže toto si ja myslím o tvojom príspevku
)
Ty si začal so strašne silným myšlienkovým pochodom, kde berieš existenciu Boha za fakt (píšeš: "Boh existuje otom niet pochib") Už len to z teba robí kresťana. To, že nechodíš do kostola, alebo že sa nemodlíš nič neznamená. Ak máš vieru, vieru v Boha, si kresťan. (Ak ho nazveš Aláhom, si zase moslim) Ďalej píšeš: "seci velky ludia ako Einstein, Platon, Newton atd, boli silno veriaci" A čo? Čo mňa je po tom, že boli "veľkí"? Taký John Travolta verí v Xan-Dúho. Aj on je "veľký". Prečo nie sme všetci sajentológovia? Nehovoriac o tom, že v minulosti niekoľko storočí (cez 1500 rokov) "ovládalo" svet kresťanstvo, takže nie hocikto si mohol dovoliť prehlásiť, že nie je kresťan (Nehovorím, že Newton alebo Platón nimi neboli. Ale veľmi okolo by sa dalo povedať, že boli tak vychovaní a hlavne preto nimi boli)
Ďalej príklad s lietadlom. To mi boli dobre sprostí ateisti, keď sa obrátili k Bohu
Ďalej píšeš: "Ludia maju zlu povahu, pochibovat o zakladnych veciach a nedrzat sa faktov" Ukážeš mi prosím ťa aký fakt je o existencii Boha? Píšeš "Niet pochýb o Jeho existencii" ... no... očividne je. Ja o tom silne pochybujem
Ďalej píšeš: "Je mala pravdepodobnost ze sme vo vesmire sami..." (predpokladám, že si nepísal o Bohu, ale o živote mimo planéty) Toto ide proti kresťanstvu. Ak naozaj nájdeme mimozemský život, kniha Genesis o zrodení by bola z veľkej časti spochybnená
A nakoniec píšeš: "Este chcem dodat... Odkedy ludia prestali verit v boha su ochotny uverit hocicomu a hocikomu" PRESNE TAK! Odkedy ľudia prestali veriť v Boha, sú ochotní vidieť pravdu a nespoliehať sa na to, v čo veria!
(Takže toto si ja myslím o tvojom príspevku
Ja by som sa este spytal, ci vsetci ludia su ko*ot 
A jak sa paria mravce.
A jak sa paria mravce.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
anonymty ... prepac ty impotent, ale
1) ked napises slovo Boh s velkym B tak to v slovenskom jazyku oznacuje prave krestanskeho Boha .. ostatni bohovia su s malym b ... toto by si ako dobry krestan mal vedet
...
2) presne ako pises - ja verim sebe a v seba, viem ze boh ani Boh mi moc v reale nepomozu ... a v to ze som chytry nemusim verit, mna o tom denno denne presviedca tak moc ludi svojimi nazormi / myslienkami / napadmi / spravanim a podobne ze si nejakou chytrostou sam ego masirovat nemusim
3) na com ako stavas svoj treti bod ? na tom ze kto neni s tvojou milovanou cirkvou ten je gay ? ... ouh to teda nie chlapce
... takych hladaj vo svojich radoch ... heterosexualny chlap sa totiz na silnu vieru neda
... toboz aby sa stal pánkom
...
1) ked napises slovo Boh s velkym B tak to v slovenskom jazyku oznacuje prave krestanskeho Boha .. ostatni bohovia su s malym b ... toto by si ako dobry krestan mal vedet
2) presne ako pises - ja verim sebe a v seba, viem ze boh ani Boh mi moc v reale nepomozu ... a v to ze som chytry nemusim verit, mna o tom denno denne presviedca tak moc ludi svojimi nazormi / myslienkami / napadmi / spravanim a podobne ze si nejakou chytrostou sam ego masirovat nemusim
3) na com ako stavas svoj treti bod ? na tom ze kto neni s tvojou milovanou cirkvou ten je gay ? ... ouh to teda nie chlapce