Arkaz napísal:Tak grafika dosla. vsetko OK ale bohuzial nevyuzijem ani ten chladic. lebo ja mam ASUS 4870 a ten ma 3 pinovy konektor na chladici. a tato sapphite ma 4 pinovy. taj bohuzial je mi nanic =( takze ju predavam dalej. kt oby mal zaujem
od Arkaza som ju kupil/vymenil , povedal ze dal za nu 18 E ( ...10 vratane posty teda ako niesi z BA okolia ...) , pristupili sme na vymenu dal som mu dosku a cpu v tej hodnote , a hned 28 .6. so mu to poslal 1 tr , ukázalo sa ze doska je nufunkčná , tj ostal mu cpu celeron 420 LGA ,cca hodnota 15 E , + som mu poslal 5 E zá tú dosku,co som aj spravil . Mal poslat dosku aj vga , hned som mu dal aj screen, ale doteraz mi nic neprislo iba sluby a ho... , cakam cakam .... som v robote nestiham , budem mat dovolneku poslem,, jaj sorry maozaj nestiham ,, vo Štvrtok som ti ju poslal v pondelok ju budes mat , dnes je utorok a nic............
Keby ju aj poslal tak isto ni 1 Tr ako ja de... , ak ju vobec poslal...... . Ono mozno aj pride ale
arkazovi neverím ani slovo , to je take tazké spravit 1 balicek /vypisat moju adresu a poslat to oko list , to je take tazké?
EDIT : takze nic uz neodpovedá ani nic nedoslo, pekne ma oklamal....