Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Stoporko napísal:ohľadom širšieho brucha - ja mám zas motiváciu, že ak so sebou niečo nezačnem robiť, nezmestím sa do maskáčov :D :oops:

pokiaľ máš niekedy cestu do Ba alebo mesta, kde má Moira predajňu, určite si choď to oblečenie osobne vyskúšať - tak najlepšie zistíš, ktorá veľkosť ti sadne najlepšie. Guľatejšie brucho sa dá v počiatočných štádiách kamuflovať tým, že budeš nosiť tričko zakasané do nohavíc a stiahnuté opaskom (nie príliš). :psssst:
:P jo jo nato som uz prisiel, ale tak ja si zase musim povedat ze lepsie trocha vacsie brucho, ako kabel na gastroenterologii v zadku, . . .
--- fakt dikes za typy, .... tie tricka pozriem ked budem moct niekde v predajni a stranku uz mam otvorenu, vyzeraju dost zaujimavo niektore kusky, aj stylovo, aby som sa hanbit nemusel co mam na sebe, este tak vyzerat ako ti rambovia tam co to predvadzaju a bude to okej.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Corn Flake »

:smt043 :smt043 :smt043

Toto nemyslíš vážne :D po 40 minutách ???? Plz hoď sem foto po 2 hodinách :D

Ale k téme: Choď k doktorovi. Niečo podobné som už pár krát videl ale to bolo že "kuštik" a nebolo to po 40 minutách, ale po niekoľkých hodinách športu. Vážne, choď sa vyšetriť.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Bože môj, no tak sa spotil trochu viac, to musí hneď liezť s každou hovadinou k doktorovi? Čo mu asi také povie? Myslíš, že ho napojí na prístroje a bude skúmať účinky deodorantu alebo čo? Ja keď toto počujem, že "choď s tým k doktorovi", tak by som vraždil. S každou debilinou by ste tam poniektorí chodili a úplne happy, keď vám predpíše, čo najviac liekov...

//audio: pravdu píšeš, aj takto sa dá na to pozerať :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a to musí s každou hovadinou liezť na fórum? Za to by som zase ja zabíjal keď sem niekto napíše že si prdol a teraz mu smrdí v izbe
qwerty-xyz

audiotrack napísal:a to musí s každou hovadinou liezť na fórum? Za to by som zase ja zabíjal keď sem niekto napíše že si prdol a teraz mu smrdí v izbe
:lol: ale no o tom nepisem, a na forum som to dal z nudy a z toho ze som cchel vediet ci je na tom niekto podobne, sa z toho nepokakaj, .... mame tu diskusne forum nie ? tak sa diskutuje .....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

pinco napísal:Bože môj, no tak sa spotil trochu viac, to musí hneď liezť s každou hovadinou k doktorovi? Čo mu asi také povie? Myslíš, že ho napojí na prístroje a bude skúmať účinky deodorantu alebo čo?
Moze ist kludne o nejaku hormonalnu poruchu
Potenie signalizuje choroby

Vznik nadmerného potenia môže súvisieť s hormonálnou nerovnováhou napríklad počas klimaktéria u žien, nadmernou činnosťou štítnej žľazy, prípadne nadmernou aktivitou sympatetického nervového systému. Problém nadmerného potenia treba vždy riešiť v spolupráci s odborníkom, ktorý dokáže poradiť najlepší spôsob liečby.

Kedy sa najviac potíme

● Studený pot môže byť prejavom zlyhávania srdca.
● Zvýšené potenie sa vyskytuje aj pri emocionálnom strese.
● Príčinou môžu byť aj niektoré choroby ako zápal pankreasu, zvýšená činnosť štítnej žľazy, tyreotoxikóza, horúčkový stav, nízka hladina cukru, kolapsový stav.
● Nočné potenie býva jedným z príznakov rôznych infekčných ochorení, tiež tuberkulózy, rakoviny, infekcií črevného traktu, u žien v menopauze.
● Potenie často vyvolávajú rôzne emócie, ako je tréma, bolesť, strach, radosť, úzkosť.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

veru. čítaj čo píše pryja.
A keď pôjdeš nabudúce behať, obleč si aj spodky, aby sa ti "šourek" neobtieral o nohavice. Očividne ťa to vzrušuje viac než by malo. Preto si sem hodil zadnú stranu nohavíc, nakoľko z predu sú v stave, *nepokračujem*...
pinco
Darca
Darca

Ale no, pryja, to je ako keď ma bolí hlava. To však neznamená nakazenie Ebolou a že s tým budem hneď chodiť za doktorom.

Je teplo, spotil sa mu chrbát, riť a to je asi tak všetko.

Veď ja nič nemám proti doktorom, len nemám rád takých, ktorí tam behajú aj s vrastením chlpom na zadku.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

kup si driclor v lekarni, obmedzuje to potenie. urcite ti to uplne nezastavi, ale pomoze. zda sa mi, ze je nejaky liek co moze uplne zastavit potenie, lenze potom v horucavach mozes skolabovat.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak som si dal dnes 60km na bicykli (to je na moju formu asi zivotny vykon), a bol so kadeako prepoteny ale na tvoj chrbat sa nechytam. Nemas nahodou na chrbte ruksak? :)
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Tak som si dal dnes 60km na bicykli (to je na moju formu asi zivotny vykon), a bol so kadeako prepoteny ale na tvoj chrbat sa nechytam. Nemas nahodou na chrbte ruksak? :)
iba ked som na bicykli, inak nie . . . :) rsp ked mam rupsak tak to az tak nevidno lebo rupsak tlaci na chrbat a vsetko si idnesie triko, teda vacsinu a samozrejme to cim je rupsak vzadu vystlany.
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Zdravím , prídám moj prblém do tejto témy :

Veľmi ma trápi moje nadmerné potenie , nie je to potenie ako si predstavuje väčšina z Vás , že len na tvári alebo pod pazuchou , toto je celého tela . Čo ma najviac trápi je , že najmä v lete , keď mám iba tričko to hneď vidieť na tričku , absolútne je celé prepotené ako by ma práve obliali vodou.

Stačí mi , že vídem na 5 minút von (hlavne v lete) nič nerobím , idem len do obchodu a naspäť a už som spotený , celý mokrý . Najskôr som to pripisoval mojej váhe , bol som tučko no ,lenže už niaky čas cvičím a posilujem , a moja postava je celkom normálna . Ovela tučnejší chalani s horšou kondičkou sa potia menej , mne toto neustúpilo ani po schudnutí . To už netvrdím , ked mám na sebe batoh , to je to najhrošie čo môže byť :O) .

Viete mi niekto poradiť(i ked tu asi fakt neviem či sa niečo nájde) , čo by sa apson dalo zmierniť , alebo je tu niekto s rovnakým(podobným problémom) ako ja .... začínam si myslieť , že som unikát , ani 150 kilový muži ,ktorý vyzerajú že každú chvilu zomru nie su mokrý na tričku , ale ja vždy :roll:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm..nesprchujes sa nadmerne? Aj to moze viest k problemom podobneho typu ak sa nemylim. Popripade pouzvas daky deodorant a ani ten nepomaha?
Talian
Medium Star
Medium Star

Soviet napísal:Hmm..nesprchujes sa nadmerne? Aj to moze viest k problemom podobneho typu ak sa nemylim. Popripade pouzvas daky deodorant a ani ten nepomaha?
sprchujem sa raz denne , prípadne 2 krát(ked viac krát za den mám niaku pohybovu činnost ako posilka a futbal potom napriklad) , deodoranti aj anti používam , ale nepomáha to ....
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mám to podobné ako ty. Mám 193cm a 83kilo (prosto chudý trtko) a potím sa neskutočne.
Asi najviac na rukách. Stačí keď sedím či kráčam pomaličky. Niekedy sa potím viac, niekedy menej, avšak nepodarilo sa mi odsledovať kedy a prečo.
Ja to už neriešim. Viem že sa potím a neriešim to. Snažím sa mať niečo na prezlečenie, poprípade aspoň triko dolu ak sa dá.
Leto je leto, s tým nič neurobíš.
Talian
Medium Star
Medium Star

Som rozmýšlal či to nebude od nervov , ale príde mi , že som vcelku vyrovnaný človek :D Idem si vpohode s usmevom von , ale potím sa aj tak no .... je to ale hrozne nepríjemne byť celý mokrý , každý na teba pozerá a najlepšia bola moja bývala spolužiačka , ktorá mi po telesnej kde som sa samozrejme celý spotil povedala - "Ja mám podozrenie ,že ty sa neumývaš" :D .... to som mal dosť :?
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Existuje ešte možnosť odstránenia potných žliaz ak sa nemýlim, tak možno do nejakého takého centra by si mal skočiť nech ti poradia a poprípade by ti odstránili nejakú časť
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Talian napísal:Som rozmýšlal či to nebude od nervov , ale príde mi , že som vcelku vyrovnaný človek :D Idem si vpohode s usmevom von , ale potím sa aj tak no .... je to ale hrozne nepríjemne byť celý mokrý , každý na teba pozerá a najlepšia bola moja bývala spolužiačka , ktorá mi po telesnej kde som sa samozrejme celý spotil povedala - "Ja mám podozrenie ,že ty sa neumývaš" :D .... to som mal dosť :?
Ja mám podozrenie, že je drbnutá.

Po TV je predsa normálna vec byť spotený.
pinco
Darca
Darca

Toto som miloval na strednej najviac. Telesná uprostred dňa a po nej spotený a smradlavý sedel 3 hodiny v triede. No a potom choď, ešte taký "voňavý", po škole aj na pivo :D
Napísať odpoveď