Foobar 2000 on a jeho pluginy :))
Re: Foobar2000 on a jeho pluginy :))
pozeral si tú asociáciu súborov?
Pozeral a mám to nastavené. Ale nejde to aj tak.Curuj napísal:pozeral si tú asociáciu súborov?
Cafte, nejak sa mi nechce sparat s tymi skinmi... Neviete, ci sa tam da len tak prihodit navyse tlacitko nahodneho prehravania, a opakovania? Lebo to stale hore prepinat ma nebavi.. vdaka..
-
Michelangelo88
Novice
foobar2000
Čaute všetci
Potreboval by som poradiť ako dám nový skin na foobare2000.
V preferencies pod display nemám nič čo sa týka zmene skinu.
Aj keď viem že to je starý program dúfam že sa nájde niekto kto mi poradí.
Za odpovede ďakujem.

Potreboval by som poradiť ako dám nový skin na foobare2000.
V preferencies pod display nemám nič čo sa týka zmene skinu.
Aj keď viem že to je starý program dúfam že sa nájde niekto kto mi poradí.
Za odpovede ďakujem.
Re: foobar2000
Michelangelo88 napísal:Aj keď viem že to je starý program
imho, ak chceš pekný prehrávač, nainštaluj si niečo iné. alebo sa vo f2k budeš dlho hrabať
Re: Foobar 2000 on a jeho pluginy :))
Dá sa nejako nastaviť v foobare "založkovanie" ? Napr. pri audiobookoch by sa to hodilo.
utfg foo_bookmarks 
Pre tych, co pouzivaju last.fm:
odporucam http://www.foobar2000.org/components/vi ... tplaylists - generovanie playlistu podla last.fm (top tracks, loved tracks) a to ako podla vasho profilu, tak podla priatelov, ci custom user.
odporucam http://www.foobar2000.org/components/vi ... tplaylists - generovanie playlistu podla last.fm (top tracks, loved tracks) a to ako podla vasho profilu, tak podla priatelov, ci custom user.
Pocujte, mate tip na nejaky plugin, ktory mi rozsiri stereo zvuk na 7.1 repraky? Stereo to 4 channels mi to hodi iba na predne a zadne, ale bocne su ticho. Skusal som aj foo_dsp_xover, ten uz vie zvuk rozdelit aj podla frekvencie a do 8 kanalov, no ma rozhadzane definovanie kanalov a bocne su stale ticho. Kable mam samozrejme zapojene spravne, pri hrach a filmoch mi ide zvuk tak ako ma a aj pri testovani v ovladacom paneli zvukovky je vsetko spravne.
trochu oživím - menšie zmeny u mňa, hľadám ešte pekné čudlíky, ale zatiaľ som nenarazil na nič vhodné alebo kompletné