LAN RPG HRA Nieco take ako dragon age??
LAN RPG HRA Nieco take ako dragon age??
čaute viete mi poradiť neaku taku hru ako dragon age ktoru sa da hrať aj cez multiplayer, LAN?
Re: LAN RPG HRA Nieco take ako dragon age??
Baldurs Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights...staršie hry, ale rovnaký štýl.
Loki,titan quest. A myslim,ze aj two worlds sa da po lane.
diky za rady. Two Worlds mi nejde. Dam na Network a vypise ze potrebujem inu verziu hry. Mam 1.1. Mam si stiahnut verziu 1.7 alebo ako to je?
A neviete mi este poradit neake? Myslim hlavne na 3D ako dragon age alebo aj two worlds..
A neviete mi este poradit neake? Myslim hlavne na 3D ako dragon age alebo aj two worlds..
tak urcite najnovsiu verziu,a pozri neaky navod na nete alebo nieco,ja som to hral uz dost davno takze ti takto z hlavy nepoviem 
Ahojte neviete este neake poradiť? Loki teraz buďem skušať. Two worlds mi nejde, niečo je s networkom.
ArchLord...Ja osobne som to nehral ale na nete som nasiel,ze to ma multiplayer a aj Sp (hra vysla v 2007 )
Offline gameplay: 1 player
Multiplayer: Yes.
Offline gameplay: 1 player
Multiplayer: Yes.
to som hrával na internete. Mozno to skusim zase
Uz som skusal aj Loki moc ma to nezajalo, hlavne, že sa musim na to pozerať z hora...
Two words sa da len cez internet nemam origoš takže to nepôjde...
Neviem čo by ešte mohlo byť take... Gothic sa neda cez LAN? Alebo niečo take?
díky.
Uz som skusal aj Loki moc ma to nezajalo, hlavne, že sa musim na to pozerať z hora...
Two words sa da len cez internet nemam origoš takže to nepôjde...
Neviem čo by ešte mohlo byť take... Gothic sa neda cez LAN? Alebo niečo take?
díky.
na the elder scrolls 4 oblivion je dost vela modov a pridavkov a zda sa mi,ze je aj Mp mod,ale mam pocit ze je aj normalne mp zakompovane do hry ale ak nie tak je taky mod.