Ake mate auto?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake mate auto?
Viem, ze za 1500 sa uz da zohnat nejake to auto a uz je niekedy aj z coho vyberat, no mne staci uplne nejake favo v dobrom stave a zvysne peniazky si nechat. Ci uz na benzin, alebo ine prkotiny, ktore ako zakonom schvalnosti stale vyskocia ked nemas pri sebe hotovost. Cize nejaka ta rezerva. Nechcem investovat velmi vela do prveho auta, pretoze mi je jasne ze ho asi zo zaciatku kde tu-tam pobucham, nechcem aby mi ho bolo az tak luto, ked sa nieco stane. Radsej keby sa s nim nieco vaznejsie stalo, tak ho dam zosrotovat a kupim druhe favo. Ved na takom sa najlepsie uci. Osobne by som nechcel ani ziadne silne auto na zaciatok, treba si pomalicky zvysovat latku a nesadnut hned po autoskole do nejakej sto konovej oktavky alebo nieco ine. Som este student, no nerobi mi problem si zarobit za tyzden 50 eur, cize snad nebude problem s tym, ze by som neuzivil take auticko. Ale tiez sa to netyka kazdeho tyzdna, niekedy vinde na vikend len 20-25e. No pre mna to snad staci, este aj frajerku treba niekam brat na jedlo, cize sa bude musiet uskromnit, ked budem mat tatosa 
nic v zlom ale za 1500e "fajn vozenie" asi tazko.. zato kupi starinu dobru tak na vozenie materialu 
-
Fabo
Hardcore addict
Nic v zlom, ale "fajn vozenie" zozenie... samozrejme nebude do S-klada, ale johny si urcite uvedomuje co moze dostat.
johny: stokonova ochcafka silne auto?
Ked tak nad tym rozmyslam, jazdim od autoskoly vratane na autach s tymi +- sto konmi, a obcas, hlavne v Nubire, mi skor sila chyba
(komu sa ma chciet podradzovat o 2 stupne
)
Kazdopadne ja osobne si myslim, ze akekolvek auto s primerane nenarocnymi jazdnymi vlastnostami sa da, nezalezi na vykone. Zalezi len na tom, ci s nim dokazes rozumne narabat. Zabit sa da aj v aute s 40 konmi.
johny: stokonova ochcafka silne auto?
Kazdopadne ja osobne si myslim, ze akekolvek auto s primerane nenarocnymi jazdnymi vlastnostami sa da, nezalezi na vykone. Zalezi len na tom, ci s nim dokazes rozumne narabat. Zabit sa da aj v aute s 40 konmi.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
napisal clovek s peugeotom ... ktory podla toho co kupil jasne nevie co moze kde za svoje peniaze dostatTrussardi napísal:nic v zlom ale za 1500e "fajn vozenie" asi tazko.. zato kupi starinu dobru tak na vozenie materialu
Peugeot 206 GTi - 2.0l
-
johny541
King
Fabo: No ok, priznavam sa, s tymi 100 konmi som to trochu prehnal. Ja co som sa zatial viezol bola starsia lagunka 1.9 nejaky diesel, citroen jumper ktory parkujem a pohybujem sa s nim na akciach bez problemov (2.0HDi) a samozrejme stare favo. Myslel som to tak, ze aj ten vykon co ma favo mi uplne staci, ja len chcem jazdit. Jasne, ze si uvedomujem, ze nemozem nic velkolepe cakat, zatial som rozmyslal nad 106-tkou a nejakym Saxom, no tie uz idu trochu vyssie, aspon take pojazdne pod 160 tis.km. Idealne by bolo pre mna aj stare punto. Mne je vlastne aj jedno ci to bude troj alebo pat dverak. Povacsine sa v tom budem vozit sam alebo s priatelkou. Zriedkavo niekoho zoberiem dozadu, ked tak len psa na chatu. Ale ako som spominal vyssie, ked to bude aktualne, tak spravim topic a snad mi pomozete. Prejdem si IT autobazare a hodim nejake svoje tipy
Ale to bude az koncom prazdin, zaciatok septembra
Zatial sa budem musiet spoliehat na svoje nohy 
Trussardi: Ked sa mylim, tak ma oprav, ale nezda sa mi ze by som niekde spominal "fajn vozenie". Mne staci iba to "vozenie". Ked nic ine tak aspon ten "voz"

Trussardi: Ked sa mylim, tak ma oprav, ale nezda sa mi ze by som niekde spominal "fajn vozenie". Mne staci iba to "vozenie". Ked nic ine tak aspon ten "voz"
s tym fajn vozenim reagoval na ratzingera. Za 1500e sa da zohnat auto a jedno z tych, ktore si vyberas, takze nie je o com 
Inak co sa kazdy taha za vykonmi? Vec podradovania o 2 stupne je vec prevodovky a motora, nie iba cisto motora
Inak co sa kazdy taha za vykonmi? Vec podradovania o 2 stupne je vec prevodovky a motora, nie iba cisto motora
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vec podradovania o dva stupne je praveze vacsinou vec motora - konkretne toho ze nema pochu krivku momentu ... prevodovka je sekundarna a je vyvijana prave za taym ucelom aby pasovala k motoru ... na malo motore ktoremu chyba sila proste nikdy nedosiahnes to aby si mohol pruzne zrychlovat bez kvaltovania 
opakujem, je to vecou prevodovky a motora. VW caddy 1,2 som v meste radil za 5 a maximalne do kopca podradil do 4, takisto audi 1,8 s prevodovkou s oznacenim MC, v meste nepotrebovala podradzovat o 2 stupne a na to, ze ma to auto iba 90 koni, si myslim, ze je to dost dobre
S novou prevodovkou (uz 3-pismenove, tusim aez) s tym autom musim podradit o tie 2 stupne
Ja nehovorim, ze to je cisto vecou prevodovky
Ale uznavam, ze SOHC povacsine nemusia podradzovat o 2 stupne
Ja nehovorim, ze to je cisto vecou prevodovky
v meste som hadam este ani raz nepodradzoval o dva stupne 
-
Fabo
Hardcore addict
Eras: to bude tym, ze DOHCcka maju posunuty vykon do vyssich otacok. Chcelo to trochu zvykania ked som zrazu zacal jazdit na SOHC, ale zvykol som si a vyhovuje mi to viac.
-
RATZINGER666
Darca
pfff, za 1500 si uz mozes dovolit celkom slusny luxus, napr. taku w124, neviem, co je na tom divne 
jj, viem, ked ma kamarat previezol na golfe gti 1,8 sohc, povedal som si, ze v meste na krizovatkach nemam vobec sancu. Druhy krat, keby hladam auto, seriozne uvazzujem uz o 318i a nie iS.Fabo napísal:Eras: to bude tym, ze DOHCcka maju posunuty vykon do vyssich otacok. Chcelo to trochu zvykania ked som zrazu zacal jazdit na SOHC, ale zvykol som si a vyhovuje mi to viac.
-
speq
Medium Star
Takže obmenil som autá
BMW 5 530i E60 rv 2007 full výbava okrem kože presne ako som potreboval , nemôžem mať kožu.
M packet a vsetko proste kompletka vyzera ako M5ka aj duplex vyfuky párádne vozenie.
Spotreba 10-11l mesto to sa dá
BMW 5 530i E60 rv 2007 full výbava okrem kože presne ako som potreboval , nemôžem mať kožu.
M packet a vsetko proste kompletka vyzera ako M5ka aj duplex vyfuky párádne vozenie.
Spotreba 10-11l mesto to sa dá
-
Mrk
Professional
chceme foto 
-
speq
Medium Star
foto pridam cez vikend : ) kamarat chce odvoz na svadbu tak to rovno aj pofotim ked bude umyte 
Inak aká farba ? 
-
Kemper_LoL
Expert
astra caravan 1,9cdti-cierna