Samozrejme ze som to tu prehrabal, ale nic mi nepomohlo.
Mam PC (win XP Prof.) a NB (Win Vista). Mam internet od T-Comu (magio tv a internet), v podstate sa propajam z routru na 2 PC dajme tomu ze kablom. Nastavil som rovnaku pracovnu skupinu ale pocitace nevidim. Skusal som aj rozne ine nastavenia ale docital som sa ze pri tomto by malo stacit nastavenie rovnakej pracovnej skupiny. Nech robim co robim, nedari sa mi PC zosietovat. Router je Vigor 2700 series. TU je: http://www.draytek.co.uk/products/vigor2700.html Neviete mi pomoct?
Dakujem.
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2010, 20:19)
Ide mi vyhradne len o zdielanie suborov medzi dvoma PC
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2010, 21:01)
Mozno mi unikla nejaka drobnost, budem vdacny za kazdu radu ci napad
//autoeditácia príspevku (14 Jún 2010, 22:40)
Zistil som, ze z Visty dokazem pingnut XPcko ale z XPcka mi PC s Vistou uz pingnut nedokaze:( Kde moze byt problem?
Zosietovanie 2 PC cez router
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zosietovanie 2 PC cez router
Na Viste vypni IPv6 - ku , Skus si poriet exceptions vo "firwally" resp. pridat ak blokuje ....
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemas náhodou este Eset smart security ? ak áno skus ho vypnut a otestuj či to pôjde
Nie, pouzivam AVG internet security, nastavil som firewall na "povolit vsetko" a vypol som "IPv6" a ide to. Pridal som Vam Karmu, mam pocit ze problem bol vo firewali:) Dakujem Vam.
Skús program PC File Transfer. Ja som ho použil keď som si presúval súbory zo starého PC do nového a mám ten istý router 
prosim vas nemohli bi ste mi napisat presni navod sak ja som s toho jelen na jednom pc mam 7 a na druhom xp a nejde mi to ani kd vipnem hocico ani ked yapnem hocico jednine ak vitiahnem kabel z rutra a pichnem ho priamo do pc potom to fici ale akonahle cez ruter tak mi nic nenajde len si zdi odpojim net na 7 .
vopred dakujem
[email protected]
vopred dakujem