Zdravim!
mam reproduktory genius 5.1 5005 vcera sa trosku bliskalo ale neviem isto ci to je sposobene tym, boli zapnute v tej istej zasuvke ako TV(tv je v poriadku aj dvd rekorder). a teraz problem: sestra ma zavolala ze nejde zvuk prve co ma napadlo bolo skontroloat poistku ta bola vypalena tak som tam dal druhu a neskor aj tretiu ale stale prepali positku ked prepnem vypinac do polohy ON (ten co je v zadu na reprakoch a je tam 2A poistka). Prosim skuste poradit v com moze byt problem...
reproduktory genius 5.1 5005
Re: reproduktori genius 5.1 5005
nieco vnich vyhorelo... treba ich otvorit a pozriet co 
ale nic tam nevyzera ohorene
kedze kupoval som ich v kosiciach a chcu osobne dorucenie na reklamaciu ta ma to vijde 20€ + 5€ ked mi poslu potom naspet domov kurierom. a ked to odnesiem do opravy u nas a povie 50€ + stratim zaruku ta ma je*ne.... ale asi by som chcel vela aby mi to spravili pod tych 25€
nemusi to byt vobec viditelne napr. dioda, trand, IO mozu byt K.O. vo vnutri a puzdro je ok - u teba zial len servis kedze doma si s tym ty urcite neporadisBuici napísal:ale nic tam nevyzera ohorene![]()
vies je to otazne co sa viac oplati. lebo jak iba prerazilo diody tak je to oprava na 5minut a naklady 1€ ibaze jak zhorel trafak tak by ta lacnejsie vyslo to poslat do kosic
Re: reproduktory genius 5.1 5005
Aj si nasiel chybu? Mam podobny problem, palim poistky jednu za druhou... je znama nejaka slabost u tychto repro?
Re: reproduktory genius 5.1 5005
je to najskor odpalene trafo, mne taketo mrtvolky stoja doma uz hadam aj rok (a predtym mi rok stali 5000-ky)... skus najst nejaky elektro-servis, oprava by mala vyjst okolo 30e