K/I/D: mechanizmus tlačidiel na notebook
K/I/D: mechanizmus tlačidiel na notebook
Kúpim mechanizmus tlačidiel (neviem ako sa presne táto časť nazýva) na notebook. Tento mechanizmus sa nachádza medzi tlačidlom a doskou klávesnice.
Ide o to, že pes nešťastnou náhodou vylámal 8 tlačidiel, všetko by bolo v poriadku, ale tie mechanizmy sú zničené – majú odlomené nožičky a pod.
Bol to notebook HP 6735s, ale myslím, že takéto mechanizmy sú na každom notebooku rovnaké. Ak by to niekto mal doma (čisto tieto veci, alebo nejakú starú nepotrebnú klávesnicu a pod.) dajte vedieť. Alebo aspoň keby niekto vedel kde by som to dostal kupiť. Napíšte SS, píšte do témy, budem rád za akúkoľvek pomoc.
PS: V prílohe pripájam aj fotku ako to vyzerá.
Ide o to, že pes nešťastnou náhodou vylámal 8 tlačidiel, všetko by bolo v poriadku, ale tie mechanizmy sú zničené – majú odlomené nožičky a pod.
Bol to notebook HP 6735s, ale myslím, že takéto mechanizmy sú na každom notebooku rovnaké. Ak by to niekto mal doma (čisto tieto veci, alebo nejakú starú nepotrebnú klávesnicu a pod.) dajte vedieť. Alebo aspoň keby niekto vedel kde by som to dostal kupiť. Napíšte SS, píšte do témy, budem rád za akúkoľvek pomoc.
PS: V prílohe pripájam aj fotku ako to vyzerá.
Re: K/I/D: mechanizmus tlačidiel na notebook
mam tu nejake klavesnice z notebookov , odkial si ?
Dennyrap > Máš SS
-
Lord ANAKIN
Professional
viem ze sa nema prispievat do cudzich topicov v smere ako chcem ja ale tak presne toto zhanam aj ja ale mne chyba len jedno toto cudo a nemam to pofotene a je to na klavese ktoru ani nepouzivam ale ak ma niekto navyse tak poprosim ss. Dakujem , DR8PruBr dufam ze ti to nevadi a ze ty si svoje uz doriesil ...
Lord ANAKIN > Nedoriešil som to, ale ak ti niekto pomôže tak nech sa páči. Mne to neprekáža. Ale keby si mal 8 ks nazvyš tak daj vedieť 
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2010, 23:53)
Up!
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2010, 23:53)
Up!
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Skus pozriet : laptopkey.com ja som si stamat objednaval.
Stále aktuálne!
neviem tusim su to take ako potrebujes ... si prene pridi do tn alebo ti ich poslem to je jedno mam ich plnu klavesnicu 
-
ZappBrannigan
Darca
aj mne mozes 2 poslat, ak budes taky dobry....adresa v SS
odoslane obom 
-
ZappBrannigan
Darca