FIFA World Cup South Africa 2010

O športe...

Kde skonči Slovensko na MS 2010?

Hlasovanie ukončené 10 júl 2010, 19:33

v skupine
65
39%
v osemfinále
62
37%
v štrvrťfinále
19
11%
v semifinále
5
3%
vo finále
16
10%

Celkom hlasov: 167

Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: FIFA World Cup South Africa 2010

Príspevok od používateľa Sagittarius »

STV by mohlo zosúladiť zvuk komentára a obraz zo štadióna. Ešte hráč nekopol do lopty a už som počul, že je gól.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

a to som si myslel ze problem je niekto u mna /digi tv/, ale vidim ze toto trapi viac ludi. tak presne...irituje ma to, ked komentator predbieha udalosti na ihrisku
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

aj ja som si to všimol, aj kamoš mi hovoril že on to má tak isto, preto som dnes prešiel na ČT4, zdá sa mi že tam je to lepšie
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No komentár ide asi telefonickou linkou a obraz cez satelit. Ale možno by stačilo pozdražať komentár...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zapas Japonsko - Maroko iny grc, sa na to neda pozerat.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Asi si mal na mysli Kamerun a ano suhlasim s tebou ten zapas nestal za nic.

Este ma stvu ti nasi komentatori to sa neda pocuvat. Kebyze mam aspon CT4, ale nemam. Nechapem preco na CT2 nechodi futbal, vsak kazde majstrovstva boli aj na CT2.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Japonsko - Kamerun nekontrolujem, to sa neda nazvat futbalom ... ziadna vylozene pekna akcia proste nic, soda. Keby ze to viem tak radsej odbehnem pozriet zapas dorastu, iste by som sa viac zabavil
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hojko napísal:Pozeral som zatial len tie vecerne zapasy a som z nich sklamany, ani jeden ma nenadchol a nebolo sa na co pozerat. Ked si vezmem dedinsku ligu, ktoru som videl v nedelu poobede a finalovy zapas ziakov, ktory som videl v sobotu, tak tie zapasy mali lepsiu uroven ako zapasy na MS. Zatial velke sklamanie, nehovoriac o trubkach, ktore to cele rusia a slabych komentatorov STV, ktorych beriem uz za klasiku.
A co si cakal? Ako vieme opatrny, defenzivny, takticky futbal ala Mourinhov Inter prinasa uspechy. Mnohy totu vychvalovali ake je to umenie odkopavat lopty, tak nech sa paci sledujte "umenie".

Paradox je ze mna najviac presvedcili zatial Nemci ktory su typicky aj svojou taktickou defenzivnou hrou, lenze posledne 4 roky sa to nejak meni, chvalabohu.
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

dneska ma potesilo ze bol v studio Laco Borbely :smt007 :smt033 jeho by mali aj do sky sports zobrat
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

mizuno napísal:dneska ma potesilo ze bol v studio Laco Borbely :smt007 :smt033 jeho by mali aj do sky sports zobrat
:D ale Laco je v pohode typek... ja skor nemusim napr. Hudeca, alebo Venglosa, ktory vela rozprava, ale nic nepovie.

Holandsko - Dansko: ,,fajnove" goliky obidva, skoda ze este Arjen nehral.
Kamerun - Japonsko: opat slabota, Milla povedal o Eto'ovi cistu pravdu, ze za reprezentaciu nehra s takym nasadenim. Skoda ze Mbiova krasna strela v zavere skoncila len na brvne, a nie v brane (kedze som mal podane X).

Na vecerny zapas sa tesim, ocakavam remizu 0-0 alebo 1-1. Taliani ale zobrali dost dobry team, hlavne som zvedavy na vynikajucich utocnikov, ktorych zobrali namiesto starych chrenov typu Del Piero (je to legenda, ale na repre uz nestaci).... Pazzini, Di Natale, a prip. aj Quagliarella.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Možno je to klišé, ale treba brať do úvahy aj to, že sú to fakt prvé zápasy skupín a preto sa hrá opatrnejšie.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Som priam az sokovany zo zostavy, ktoru postavil Lippi... WTF? :shock: Gilardino, ktory posledne mesiace nehral ani holy kkt (a to som fanusik Violy), Iaquinta takisto no comment. Som ani nie ze cakal, ale som bol presvedceny ze nastupia vpredu Pazzini s Di Natalem... a nist... ak ich na druhy polcas nenasadi, tak sa mozu zrejme Taliani rozlucit co i len s bodom.

Inak Alcaraz nadherna hlavicka. Som strasne zvedavy na druhy polcas. Pre nas by bolo lepsie, ak by skoncil zapas vitazstvom, ci uz jednej alebo druhej strany. Osobne prajem Paraguayu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kali520 napísal:A co si cakal? Ako vieme opatrny, defenzivny, takticky futbal ala Mourinhov Inter prinasa uspechy. Mnohy totu vychvalovali ake je to umenie odkopavat lopty, tak nech sa paci sledujte "umenie".

Paradox je ze mna najviac presvedcili zatial Nemci ktory su typicky aj svojou taktickou defenzivnou hrou, lenze posledne 4 roky sa to nejak meni, chvalabohu.
Ak to ma priniest nasim tri body zo zapasu, tak kludne nech stoja 10ti na 16tke
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak nakoniec po standartke Taliani vyrovnali, Pazzini si ani nezahral (coz je podla mna chyba). Tip na vysledok mi vysiel, avsak pre nas narodny team to je velmi zly vysledok, budeme musiet uhrat remizy s obidvoma, resp. jedneho z nich porazit, coz povazujem za nerealne, ale jeden nikdy nevie, kiez by som sa mylil.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Škoda, že to Taliani nedotiahli do víťazného konca, Paraguaj nič nepredviedol, náhodný gól zo štandartky.

Najlepší hráč Pepe.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dnes po 15:30 budeme múdrejší.
Verím vo víťazstvo. Gól dá Hološko.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

podľa mňa je ešte skoro či je to pre nás dobré alebo zlé, hlavne musíme vyhrať prvý zápas ak chceme pomýšlať na postup a kludne by im body mohol zobrať aj Nový Zéland...a myslím že aj Taliani aj Paraguaj sú hratelný, uvidíme v akej forme sú naši, mňa najviac prekvapilo že nehral Gatusso, myslím si že takého hráča ktorý hrá každý zápas na plno by si mal viac vážiť, veľa takých nie je, to isté čo Dirk Kuyt, každý iný tréner by ho postavil...
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

jason007x napísal:Tak nakoniec po standartke Taliani vyrovnali, Pazzini si ani nezahral (coz je podla mna chyba). Tip na vysledok mi vysiel, avsak pre nas narodny team to je velmi zly vysledok, budeme musiet uhrat remizy s obidvoma, resp. jedneho z nich porazit, coz povazujem za nerealne, ale jeden nikdy nevie, kiez by som sa mylil.
kazdy slovak to berie tak, ze s novym zelandom sme vyhrali a rovnako aj ostatni ze s n. zelandom maju istu vyhru... len aby sme nedajboze nezakopli my ;)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Taka asi blba otazka, ale nejak to neviem zistit, na fifa.com su vsetky casy zapasov uvadzane v juhoafrickom case, alebo stredoeuropskym, alebo akym?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

JARmá tuším o hodinu viac ako my. My hráme o 13:30 nášho času (ak by niekto zaspal dobu a nevie :-) )
Napísať odpoveď