chcel by som sa spytat aku cenu by som si asi tak mohol pytat a ci by bol zaujem o tento steam account,
ma bohuzial VAC ban ale inak je plne funkcny
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2010, 11:21)
up
I/P: Steam account
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P: Steam account
skus dat mensi obrazok
neda sa poriadne precitat co nanom mas. BAN mas komplet alebo len na daku konkretnu hru a zaco
je tam VAC ban,tj nemozes hrat na VAC secured serveroch v hrach CS:Source,HL :Deathmatch,Team Fortress 2, Garry`s Mode funguje normalne...
a este jedna vec, v zozname je aj Tropico 3 ale ta hra na acc neni,tu mam na druhom a z nejakeho dovodu ju to ukazuje aj v tomto,tak len aby nedoslo k nedorozumeniu...
su tam pecky ako Mass Effect,Bioshock,cely Warhammer 40 000,Penumbra,Red Orchestra ci Medieval Total War 2,tak myslim ze je to stale velmi zaujimave,navyse Team Fortress 2 zaviedol botov a v nom aj v CS Source sa najde dost serverov bez VAC ochrany,takze to nieje uplne stratene...
a este jedna vec, v zozname je aj Tropico 3 ale ta hra na acc neni,tu mam na druhom a z nejakeho dovodu ju to ukazuje aj v tomto,tak len aby nedoslo k nedorozumeniu...
su tam pecky ako Mass Effect,Bioshock,cely Warhammer 40 000,Penumbra,Red Orchestra ci Medieval Total War 2,tak myslim ze je to stale velmi zaujimave,navyse Team Fortress 2 zaviedol botov a v nom aj v CS Source sa najde dost serverov bez VAC ochrany,takze to nieje uplne stratene...
-
Runes
Addict
no ale zaco je ten VAC ban lebo podla toho sa to da vybavit, taktiez kolko by si zanho chcel minimalne
VAC ban ti Runes Valve nikdy nezrusi, takze sa vybavit neda absolutne nic, vynimky neudeluju nikdy (kolkokrat som uz cital na Steam Support forach o tom, aby odstranili ban na VAC).
ban som dostal takto:
Kamos hraval CS,chcel zo srandy vyskusat cheaty,nabonzovali ho a dostal ban,to by este bolo v poriadku. Po nejakom case si chcel zahrat tak ja ze sak si zahraj cez moj acc,pri spusteni steam ale detekoval pritomnost cheatu v pocitaci a automaticky dal ban aj mne,a nielen na CS ale na vsetky VAC secured hry.
Nemysli si ze som neskusal vybavit zrusenie toho banu,ale oni o tom odmietaju co uz len diskutovat a podobne ziadosti absolutne ignoruju, co sa neda napadnut lebo to maju zakomponovane aj v podmienkach uzivania...
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2010, 18:27)
neviem presne kolko by som zan chcel hodnota vsetkych hier co tam su prevysuje 100eur,ja by som si predstavoval tych 40
Kamos hraval CS,chcel zo srandy vyskusat cheaty,nabonzovali ho a dostal ban,to by este bolo v poriadku. Po nejakom case si chcel zahrat tak ja ze sak si zahraj cez moj acc,pri spusteni steam ale detekoval pritomnost cheatu v pocitaci a automaticky dal ban aj mne,a nielen na CS ale na vsetky VAC secured hry.
Nemysli si ze som neskusal vybavit zrusenie toho banu,ale oni o tom odmietaju co uz len diskutovat a podobne ziadosti absolutne ignoruju, co sa neda napadnut lebo to maju zakomponovane aj v podmienkach uzivania...
//autoeditácia príspevku (15 Jún 2010, 18:27)
neviem presne kolko by som zan chcel hodnota vsetkych hier co tam su prevysuje 100eur,ja by som si predstavoval tych 40
-
Runes
Addict
aha no tak potom asi nic bo niektore hry s toho mam. Som myslel ze sa to da dako systemom kupil som ucet a bla bla bla zruste ban tak asi nist :-/
up
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 21:45)
up
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 14:03)
up
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 22:06)
up
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 21:45)
up
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 14:03)
up
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2010, 22:06)
up