K810 slaby signal

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

K810 slaby signal

Príspevok od používateľa Brahmin »

Zdravim mam K810 lnze je tam slaby signal, ked vojdem do nejakej budovy tak mam iba tiesnove volania, inak vsetko ide v poriadku, telefon padol na zem, no znamy telefon rozobral a vravel ze nevidel ziadne znamky poskodenia anteny
ja som zase preflashol softver ale stale nejde, nevite co by s tym mohlo byt ?
teraz napr. ked som v bloku na 5. poschodi tak signal mam skoro plny (jedna palicka chyba)
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: K810 slaby signal

Príspevok od používateľa luto »

Po pade je dost velka pravdepodobnost, ze ti vznikol studeny spoj na doske alebo procesore. Antena s tym vacsinou nic nema a keby aj kontakty si vsimnes, ze ti nedoliehaju. Ale sudeny spoj nevidis. Chcelo by to zaniest do servisu, nech sa na to pozru. Vo vacsine pripadov staci prehriat niektore suciastky teplovzdusnou pajkou, aby sa eliminovali chybne spoje. Je to nie moc dobra robota, lebo sa to aj tazko zistuje, ci to vobec pomohlo. Treba to potom dlhsie testovat v realnej sieti. Idealnejsi pripad je ked ti odide signal uplne, Ovela jednoduchsie sa to diagnostikuje, ale vtedy to uz nieje az tak lacna zalezistost na opravu.

PS: 95% ludi si mysli, ze ked nejde signal, treba vymenit antenu, co je omyl, pretoze skoro vzdy to ma za nasledok chybna alebo chybne suciastky v telefone. :)
Napísať odpoveď