FIFA World Cup South Africa 2010
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
No neviem neviem ci takyto vykon bude stacit na vitazstvo proti paraguaju 
slaby vykon, kazdy sa bal nieco urobit samostatne okrem weissa..mi to pripadalo ze najmladsi hrac ale najmenej nervozny
Ty si normálny alebo si debil? Nie sme múdry, ale všetci tu máme právo zhodnotiť zápas a keďže toto záverečné zaváhanie nebolo prvé a ojedinelé, tak máme 2násobné právo niečo takéto písať. Fanúšikovia budeme aj naďalej, ale čo čakáš, že tu budeme písať po takomto konci? Posrali to a dobre im tak. Ale dúfame aj ďalej, že ešte môžeme uhrať dobrý výsledok (toto hovorím za mňa, neviem teda ako ostatní).Laster napísal:Zrazu ste vsetci mudri, ale kebyze vyhrame vsetci drzite huby. Fanusikovia len ked sa vyhrava. Je mi z vas zle!!!
A ty sa prosím ťa uvedom, je mi z teba zle.
OMG! Na konci si už mohli vziať vzor aj z dedinského futbalu a sundať nejakého zélanďančana, keď šiel na našu bránu. Minúta bez hry a sme za vodou. Jedna karta je nič v porovnaní s týmto fiaskom. Ale kdeže
Oni to zasa spravili po svojom 
Opakujem, boli sme málo dôrazní a dovolili sme im odcentrovať viackrát.
Neviem čo je to dnes za módu len hráča tieňovať a neísť mu do tela, trošku ho zbúrať alebo aspoň vyviesť z rovnováhy, rozhodiť ho. Presne kvôli tomuto Novozálandania centrovali ako chceli a ako sa ukázalo, hlavičkárov mali schopných, tak sme si na to mali dať pozor a nedovoliť im to.
Neviem čo je to dnes za módu len hráča tieňovať a neísť mu do tela, trošku ho zbúrať alebo aspoň vyviesť z rovnováhy, rozhodiť ho. Presne kvôli tomuto Novozálandania centrovali ako chceli a ako sa ukázalo, hlavičkárov mali schopných, tak sme si na to mali dať pozor a nedovoliť im to.
K tym pokazenym zaverom typickym pre slovensko, no neviem ale s takym Polskom v kvalifikacii sme zaver zvladali velmi dobre a tam sanca ze inkasujeme bola ovela realnejsia. Rovnako aj doma s Cechmi. Jednoducho to bol nestastny gol o tom je sport.
Suhlasim s tym ze niektorych jednotlivcov treba zkritizovat, najma dvojica Durica Skrtel, prehravali kazde osobne hlavickove suboje a boli strasne nepresny. Novozelandania boli v predu uplne bezmocny ale akonahle odcentrovali alebo nakopli loptu tak ju aj niekto z nich hlavickoval. Najma Skrtel to mal zvladat lebo anglicka liga sa hraje takymto stylom. Momentlane rozmyslam co vobec robi v takom muzstve ako je Liverpool.
Weiss hral dobre ale rozhodne najlepsi nebol, moc sa mazna s loptou, zbytocne taha, musis si este uvedomit ze futbal je kolektivna hra, ale inak musim uznat ze bol jeden z tych lepsich.
Najlepsi bol rozhodne Sestak, behal bojoval, nabiehal si, dostal sa aj do niekolkych prilezitosti. Po nom Hamsik ktory loptu podrzal ked trebalo a nestracal zbytocne ako napr Vittek, ktory nech sa na mna nikto nehneva aj napriek svojej bojovnosti je jednoducho mamlas. Ta chyba novozelandskeho brankara mala byt z jeho strany potrestana, bud lepsou prihravkou alebo pohotovou strelou.
Ku inkasovanemu golu, povazujem ho skor za nestastny, ale dobre sme vedeli ze novozelandania su silny vo vzduchu tak urbim vsetko preto aby neodcetrovali a podriadim tomu celu hru aby tu loptu neposielali vzdchom a tu zlyhala cela prava strana na ktorej mal byt tusim striedajuci Kucka.
No treba zdvihnut hlavy a sustredit sa na dalsi zapas v ktorom mozno Paraguajci a Taliani nebudu mat svoj den. osobne nasim uz ale moc neverim, bod sa tam uhrat este moze ale ten by zrejme nestacil aj v pripade dnesnej vyhry. Ak cheme postupit musime jedneho z nich porazit a z druhym aspon remizovat, lebo jak Taliani tak aj Praguajci Novy Zeland roznesu.
Inak Pobrezie slonoviny a Portugalsko dalsi zapas ktory sa moze pridat do skatulky nudny, najma Portugalci ktory uz len mozu spominat na casi svojej slavy o europskych brazilcanoch za Scolariho ery.
Suhlasim s tym ze niektorych jednotlivcov treba zkritizovat, najma dvojica Durica Skrtel, prehravali kazde osobne hlavickove suboje a boli strasne nepresny. Novozelandania boli v predu uplne bezmocny ale akonahle odcentrovali alebo nakopli loptu tak ju aj niekto z nich hlavickoval. Najma Skrtel to mal zvladat lebo anglicka liga sa hraje takymto stylom. Momentlane rozmyslam co vobec robi v takom muzstve ako je Liverpool.
Weiss hral dobre ale rozhodne najlepsi nebol, moc sa mazna s loptou, zbytocne taha, musis si este uvedomit ze futbal je kolektivna hra, ale inak musim uznat ze bol jeden z tych lepsich.
Najlepsi bol rozhodne Sestak, behal bojoval, nabiehal si, dostal sa aj do niekolkych prilezitosti. Po nom Hamsik ktory loptu podrzal ked trebalo a nestracal zbytocne ako napr Vittek, ktory nech sa na mna nikto nehneva aj napriek svojej bojovnosti je jednoducho mamlas. Ta chyba novozelandskeho brankara mala byt z jeho strany potrestana, bud lepsou prihravkou alebo pohotovou strelou.
Ku inkasovanemu golu, povazujem ho skor za nestastny, ale dobre sme vedeli ze novozelandania su silny vo vzduchu tak urbim vsetko preto aby neodcetrovali a podriadim tomu celu hru aby tu loptu neposielali vzdchom a tu zlyhala cela prava strana na ktorej mal byt tusim striedajuci Kucka.
No treba zdvihnut hlavy a sustredit sa na dalsi zapas v ktorom mozno Paraguajci a Taliani nebudu mat svoj den. osobne nasim uz ale moc neverim, bod sa tam uhrat este moze ale ten by zrejme nestacil aj v pripade dnesnej vyhry. Ak cheme postupit musime jedneho z nich porazit a z druhym aspon remizovat, lebo jak Taliani tak aj Praguajci Novy Zeland roznesu.
Suhlasim, lenze rozhodca piskal dost uzkoprso a tu razanciu by mohol povazovat za faul, a potom je dalsi nebezpecny center na svete.hughito napísal:Neviem čo je to dnes za módu len hráča tieňovať a neísť mu do tela, trošku ho zbúrať alebo aspoň vyviesť z rovnováhy, rozhodiť ho. Presne kvôli tomuto Novozálandania centrovali ako chceli a ako sa ukázalo, hlavičkárov mali schopných, tak sme si na to mali dať pozor a nedovoliť im to.
Inak Pobrezie slonoviny a Portugalsko dalsi zapas ktory sa moze pridat do skatulky nudny, najma Portugalci ktory uz len mozu spominat na casi svojej slavy o europskych brazilcanoch za Scolariho ery.
-
Scorpion90
King
sa mi to len zda alebo su tieto MS zatial velka nuda? Mozno som narocny, ale cakal som o triedu lepsi futbal 
-
DanielDevil
Addict
nie si náročný, ale je to tak, okrem Nemecka som nevidel žiadny tím, ktorý by hral futbal na ktorý sa dá pozerať...a to Nemcov nemám rád...a tá štatistika 20 golov za 13 zápasov čo bola pred zápasom Brazílie, fakt ohromná...
Kde si mozem pozriet zostrih alebo aspon goly pls???...teraz som z prace dosiel takze zapas som nevidel a som zvedavy..alebo neviete kedy bude STV davat zaznam ?
http://www.footytube.com/video/new-zeal ... akia-49665 <--- naj stranka na sportove zostrihy
a zaznam cely neviem .. keby si mal cesku ipecku tak na stranke CT su zaznamy v HD
a zaznam cely neviem .. keby si mal cesku ipecku tak na stranke CT su zaznamy v HD
-
Sagittarius
Guru
Zostrih teraz na STV3 a záznam bude ešte veľa krát tento týždeň.
Najbližšie v noci o 1:25.
Komunisti z Kórey sa nakoniec celkom rozbehli.
Škoda, že nedali aj druhý gól. 
-
hojko
Site Admin
Prvy polcas nic moc, boli sme lepsi. V druhom som videl akurat tak po gol, par minut na to som zaspal. Skoda, ze sme si to takto prehrali, pretoze zavahat v nadstavenom case, no skoda slov.
Šesták: Za gól může kapitán Hamšík
Boj proti vuvuzelám pokračuje: výrobce přenosu zdvojnásobil filtry, BBC vysílá bez zvuku
Šesták: Za gól může kapitán Hamšík
Boj proti vuvuzelám pokračuje: výrobce přenosu zdvojnásobil filtry, BBC vysílá bez zvuku
Pre všetkých optimistov, ktorí tvrdia, že stačí vyhrať 1 zápas a postupujeme, by som rád upozornil (lebo sa mi to nechce vysvetľovať individuálne), že v prípade rovnosti rozhoduje a) rozdiel skóre b) vyšší počet strelených gólov c) vzájomný zápas.
Lebo až príliš veľa ľudí na to spolieha.
Lebo až príliš veľa ľudí na to spolieha.
-
MP4-27
Guru wannabe
nehovorim presne na Vas, ale mna najviac rozosmeje ako pupkaci za kompom rozpravaju a nadavaju na najlepsich futbalistov Slovenska 
Som pupkáčMP4-25 napísal:nehovorim presne na Vas, ale mna najviac rozosmeje ako pupkaci za kompom rozpravaju a nadavaju na najlepsich futbalistov Slovenska
No jo, nech tým Paraguajcom naši dolámu väzy
Pre mňa zatiaľ šampionát taktiež veľkým sklamaním. Jediný kvalitný zápas bolo Nemecko - Austrália, kde bola vidieť chuť útočiť Nemcov. Aj včerajší zápas Brazília - KLDR nebol nič moc, aj keď Brazília dala 2 pekné góly.
No a Slováci si to klasicky pohnojili - remizovať s holičmi z Nového Zélandu je aj celkom hanba
Pre mňa zatiaľ šampionát taktiež veľkým sklamaním. Jediný kvalitný zápas bolo Nemecko - Austrália, kde bola vidieť chuť útočiť Nemcov. Aj včerajší zápas Brazília - KLDR nebol nič moc, aj keď Brazília dala 2 pekné góly.
No a Slováci si to klasicky pohnojili - remizovať s holičmi z Nového Zélandu je aj celkom hanba
-
MP4-27
Guru wannabe
tieto MS len ukazuju na to ze sa uroven jednotlivych muzstiev vyrovnala a uz niesu take dominantne ziadne muzstva,preto si myslim ze aj proti Talianom mozme vpohode vyhrat 
MP4-25 - úplná pravda, tomu čo sa deje momentálne na trávniku absolutne nerozumiem (španieli prehrávajú so švajčiarskom) ...
konečne to nie je len o 3-4 mužstvách, ako tomu bolo kedysi
konečne to nie je len o 3-4 mužstvách, ako tomu bolo kedysi