Pivo eshop
FUUU do francuska? =) no tak to bislo ale problem je to ze to ma hmotnost cca 60 kg a cena takejto prepravy by bola dost draha mozem skusit dat vypocitat kolko to bude stat ale musis mi zadat presnu adresu....
Dalej musis zaplatit za sud plnu sumu ...
Ked ho vratis tak sa ti napise dobropis na dalsi nakup... =)
Alebo mozno sa to da aj inac len sa treba dohodnut...
//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2008, 19:12 )
No skus to ty vypocitat.
My niesme zazmluvneny na distribuciu Staropramenu ale ZUBR je nas a taktiez Steiger je nas zmluvny partner...
//autoeditácia príspevku ( 08 Jul 2008, 19:12 )
Aj my mame beznu predajnu diskonty niekolko volaju sa MAXXL diskont kde sa to predava za tu istu cenu co na sklade...Diestro napísal:U nas v sklade (funguje aj ako bezna predajna)Myslim ze staropramen to za tych akciovych 11.90 teraz predava do vsetkych skladov, ale neni som si isty
No skus to ty vypocitat.
My niesme zazmluvneny na distribuciu Staropramenu ale ZUBR je nas a taktiez Steiger je nas zmluvny partner...
Na juh, do Toulouse, len to je otazka do buducna.... zatial nemam ani tolko kamaratov... ale tak chcem raz nieco take urobit...maxxl napísal:FUUU do francuska? =) no tak to bislo ale problem je to ze to ma hmotnost cca 60 kg a cena takejto prepravy by bola dost draha mozem skusit dat vypocitat kolko to bude stat ale musis mi zadat presnu adresu....
Re: Pivo eshop
Prepacte, ze ozivujem stary post ale nechcem zakladat novy z rovnakou temou.
Ta stranka je uz zrusena, tak ma zaujima, ci eszistuje nieco podobne ako bolo toto - pozaciavanie sudov s pivom na slovensku. Dakuejm
Ta stranka je uz zrusena, tak ma zaujima, ci eszistuje nieco podobne ako bolo toto - pozaciavanie sudov s pivom na slovensku. Dakuejm
V kazdej krcme.Len musis poznat majitela.Kamaratky poznaju majitela tu v LM ktory vlastni Kolotocovo takze ked ideme na chatu tka jednoznacne branik 50L za tisicku a ide sa.
Nie je žiadny problém zohnať sud piva. Stačí zájsť do veľkoobchodu. Na Liptove a Orave je taký napríklad Verex. Alebo stačí zájsť do hocijakého baru a spýtať sa ich, odkiaľ berú pivo, vypýtať kontakt, poprípade sa dohodnúť, či by neobjednali jeden sud pre teba.
v Trnave predavaju v sude aj 20% pivo a poziciavaju k tomu normalne pipi aj s kompresorom a chladenim v jednom telese. Mali sme to tento vikend na chate. Maju tam takisto aj 10% 11,5 svetle aj tmave. ale ten special 20% je fakt sila.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
je tu niekto kto doma vari pivo?
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja konkretne nevarim, ale kolegovci na intaku ano. možno ti niečo poradim