P: Palit HD4850

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

P: Palit HD4850

Príspevok od používateľa icefiresr »

Kamarat ma poveril predajom grafickej karty, jedna sa o Palit HD4850. Ku karte je krabica, DVI-VGA redukcia a TV-OUT RGB kabel. Je v zaruke do konca roka, v pripade potreby presneho datumu sa ho spytam.

Cenu si predstavuje 70€.

Vypis z GPU-Z a obrazok modelu karty v prilohe.

Je k dispozicii k odberu ihned. Predava sa aj mimo fora.

:!: Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. :!:

//autoeditácia príspevku (15 Jún 2010, 16:53)
Pridane fotografie karty. Predbezny zaujemca mimo fora na osobku za 65€.
Prílohy
hd4850.JPG
palit.jpg
palit.jpg (25.19 KiB) 509 zobrazení
IMG_9307.JPG
IMG_9309.JPG
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: P: Palit HD4850

Príspevok od používateľa typek61 »

s mojou cenou co som poslal v ss nesuhlasis?
icefiresr
Addict
Addict

40€? Som myslel, ze ta SS bola nejaky nemiestny zart :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nemiestny žart tak z Tvojej strany. Nová stojí 98 od renomovaného výrobcu s perfektným chladením. Palit nemá vyššiu cenu ako 50 evri a môže sa Tvoj kamarát aj postaviť na hlavu. Ľudia spamätajte sa, lebo budú lietať basy. Ja viem že predávať vec ktorá má hodnotu 5 eur za 50 je pekná vec, ale je to od*bávanie hrubého zrna, ktoré u nás na fóre jednoducho nebude tolerované! A o tom výpredaji ani nehovorím...avšak ten je akčný, takže sa riadim riadnou cenou.

http://pc.bazos.sk/inzerat/4033371/Asus-EAH-HD-4850.php

http://pc.bazos.sk/inzerat/3882264/Pred ... -chlad.php

kvalitný sapphire so zalman chladením za 70!
Prílohy
wtf.gif
(56.5 KiB) 213 stiahnutí
bazos.gif
(51.75 KiB) 209 stiahnutí
icefiresr
Addict
Addict

uplink prosim ta spamataj sa a myslim to v dobrom. Nie nadarmo ti to vravia aj v inych topicoch. Ten prvy link co si dal z bazosa je na podvodnika, kludne si tam zavolaj a kup si nefunkcnu kartu. Ty hadam uveris vsetkemu. A podla teba mam registraciu v Agem-e a kupujem tu za VO a este aj vypredajove ceny, ako si deklaroval? Vsak je to naozaj smiesne. A ten druhy inzerat je uz mesiac stary.

A moj mily a pekny uplink, precital si si aj popis tej tvojej lacnej karticky v ageme? Citat pozorne dufam, ze vies:
SERVISOVANÉ, BEZ PRÍSLUŠENSTVA.

A pokial viem, napisal som, ze cenu si urcil KAMARAT a je orientacna a nie ja, tak stale neviem o com tu tocis. Nauc sa prosim ta citat. Za 50€ ju urcite nepreda, to by sa mi vysmial, vsak sa pozri, co ide po 50€ sam:
http://pc.bazos.sk/predam/graficka/?hle ... 5&kitx=ano

A to je ponuka na trhu, nie tvoje uvazovanie o cenach v oblasti IT.
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

ako sry ze sa tu pletiem chcem len ozrejmit ze v ageme sa uz moze zaregistrovat ktokolvek a ktokolvek odtial aj nakupovat(aj bez zivnosti a pod. a cena +/- rovnaka) + samozrejme postovne, inak ta cena je ozaj dobra(v Ageme)
icefiresr
Addict
Addict

patro v pohode, nic sa nedeje. To ale nic nemeni na fakte, ze sa jedna o docasny vypredaj, karty su uz servisovane (t.j. predtym boli uz pokazene, pretoze su to pasivne verzie s vyssou kazivostou) a v skutocnosti je drahsia, ako postol uplink na svojom obrazku, kde ma svoju cenu po prihlaseni. Kazdopadne nevidim uplinka sa tu ohanat cenami, ak niekto predava nieco xy razy drahsie, ak je to vec napr. z DX a podobne, tak ani nemukne. To je praveze obohacovanie, nie toto, ked sa ta karta za nejakych 60-70 € preda do par dni tak ci onak, co je aj jej realna cena na trhu (nie v uplinkovej hlave).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Icefiresr písal som o tej s plnou cenou a špeciálne som upozornil na tú v akcii, že tú nemyslím, tzn. 98 eur - nie o akcii, ale samozrejme to si prekrútil, prečo nie. Na bazoši je teda aj ten druhý podvodník? Ten ktorý predáva VGA so zalmanom za 70? To chceš porovnať s tým ho*nom od palitu? Alebo všetci sú tam podvodníci, nie? A nie, tie ceny nie sú v mojej hlave, ako si si mohol všimnúť. Ak chceš od*bávať ľudí, tak niekde inde, nie u nás.

A úprimne, myslíš si že ročná grafická karta od low endového výrobcu [palit] má väčšiu hodnotu ako polovičnú od úplne novej VGAčky a novej revízie od renomovaného výrobcu s kvalitným chladením[gb, sapphire, asus...]? Prosím Ťa, ak máš aspoň kúsok svedomia, tak Ti to nedovolí nemyslieť si to.
icefiresr
Addict
Addict

Uplink vysvetli mi prosim, preco by mal kamarat kartu predavat pod cenu? Za tych 60-70€ ju uplne v pohode preda, ak nie tu, tak inde.

To, ze ty bezne nakupujes z VO a mas iny pohlad na cenu absolutne nic na veci nemeni. A ten Palit ziadny odpad, ako ho ty slusne nazyvas, nie je. Je to dokonca verzia so skratenym PCB a zlepsenym napajanim regulatorov, keby ta to tak velmi zaujimalo. A karta ide ako hodinky.

P.S.: nevytahuj tu mesacne inzeraty, ktore ani nie su aktualne. Ja som ti dal v linku terajsie, aktualne v ramci tvojho ohodnotenia, tie si laskavo pozri. Dalej sa tu uz nebudem vyjadrovat, lebo mas tentenciu davat ludi v poslednej dobe do basy a vracat karmu a neznasat kritiku. Asi ti moc nejde osobny zivot v poslednom case, ked sa musis vylievat na forach.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Icefiresr ako som písal, mojou úlohou ako moderátora je chrániť userov od podvodníkov - nie každý z nich sa vyzná a vie že palit je šmejd. To že tu predávaš predražené apple veci, budiš, do toho sa Ti ja starať nebudem, je to momentálne priblbá móda mať veci od jablka. Ale nedovolím tu predávať vyslovený šrot bez toho aby o tom druhý vedel - nie každý sleduje hardware a pracuje s ním a tak sa nechá ľahko oklamať akýmkoľvek výrobcom. Palit nie je ani z diaľky na úrovni ASUSu, GB, BFG, Sapphire, EVGA a pod.

Dávať ľudí do basy, myslíš Milana? Ten tam šiel pre porušenie pravidiel, niekoľkonásobné. A karmu? Kde presne? Len hovadám ktoré si to zaslúžia.
icefiresr
Addict
Addict

uplink ja uz fakt neviem, co s tebou. Ohladom tych Apple veci - to, ze tu ponuknem kabel originalny so zarukou za 12€ s postou a v obchode je za dvojnasobok a pod. sa ti zda predrazene? Uz fakt nemam slov. Tiez si spominam, ako si robil flame v pripade predaja telefonov tvojej oblubenej znacky a opodstatnenia ich trhovej ceny v inom topicu ineho usera v bazari, tam si to ale nakoniec zmazal.

A dufam, ze svoje podklady, ze Palit (Gainward) je smejd, mas niecim podlozene, faktami a nie tvojimi domnienkami.

Detto podvodnici - keby boli useri nespokojny, preco by ma tolko krat pridali do Whitelistu? Uz sa s tebou nemienim hadat, nema to cenu, ako mod si aj tak spravis, co uznas za vhodne (napr. prispevky v tejto teme, ktore tu samozrejme nechas).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Všetky tie apple srandy idú zohnať lacnejšie z ebayu a pod, ale to teraz nejdem riešiť. A áno, bež sa spýtať do veľkých veľkoskladov ktorý výrobcovia majú u nich najbohatšie zastúpenie na reklamačnom, menovite agem, alza, alebo si to vygoogli. Navyše keď sa človek so sedláckym rozumom pozrie na chladenie na tej palit karte a porovná to s GB alebo iným renomovaným výrobcom, tak človeku dopne.ň

Prešiel som si zbežne Tvoju karmu, a nepovedal by som že sú useri z Tvojho predaja zrovna nadšení, zväčša Ťa častujú rôznymi hanlivými prívlastkami a pod. Ale to je taktiež téma pre inde.

Neboj sa, ako mod sledujem aj správanie sa userov a viem odhadnúť približne kto má aké smerovanie a o čo sa pokúša. A ver mi, nepatríš medzi "svätúšikov" a zrovna ani dobrosrdečných ľudí. Za tvrdé reči a prázdne argumenty skrývaš svoje obchodovanie, to je všetko. Môžeš tu vyplakávať koľko chceš, je to fakt a tým faktom je aj napríklad Tvoja karma a jej komentáre v nej.

Nech si kto chce nadáva na karmu, odzrkadluje skutočne to, čo si druhý o Tebe myslí a vďaka tomu že je anonymná, nebojí sa to povedať.
icefiresr
Addict
Addict

Daj tu prosim ta lock a chod sa odreagovat. Nemam za potrebu tu dalej prispievat a kamarat lock pochopi urcite tiez. Hadam tvoj dnesny den bude lepsi ako vcerajsi freelancer.
Zamknuté