Linux časopis
Linux časopis
Dobrý deň,
nepoznáte náhodou nejaký ten časopis dostupný na Slovensku (prípadne objednatelný cez internet), zameraný hlavne na Linux, a všetko ohľadne neho. Jazyk môže byť slovenský, český, prípadne aj anglický. Mám skôr na mysli niečo viac pre informaticky zaujatých ľudí, nie dlhé články o nových grafických efektoch. Ďakujem.
nepoznáte náhodou nejaký ten časopis dostupný na Slovensku (prípadne objednatelný cez internet), zameraný hlavne na Linux, a všetko ohľadne neho. Jazyk môže byť slovenský, český, prípadne aj anglický. Mám skôr na mysli niečo viac pre informaticky zaujatých ľudí, nie dlhé články o nových grafických efektoch. Ďakujem.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Linux časopis
Pozri toto http://www.openmagazin.cz/ 
Hakin9, Linux Magazine, Linux+, Linux Journal
a taky online, volne stiahnutelny je Linux Gazzete
časopisy o linuxoch však nie sú lacné... väčšinou stoja okolo 10€
btw: všetky menované sú v angličtine, prípadne poľštine
a taky online, volne stiahnutelny je Linux Gazzete
časopisy o linuxoch však nie sú lacné... väčšinou stoja okolo 10€
btw: všetky menované sú v angličtine, prípadne poľštine
Ďakujem za odpovede, je možné si tieto časopisy aj dobjednať cez internet?, alebo si ich musím kupovať v kamenných predajniach (zatiaľ som sa ani s jedným z nich v Bratislave nestretol).
Niektore si objednat nemozes, lebo su volne k stiahnutiu . Pozrel si tie odkazy ???Skyer napísal:Ďakujem za odpovede, je možné si tieto časopisy aj dobjednať cez internet?, alebo si ich musím kupovať v kamenných predajniach (zatiaľ som sa ani s jedným z nich v Bratislave nestretol).
OpenMagazin -- zadarmo, volne k stiahnutiu
Linux Journal -- volne k stiahnutiu 3 mesiace a viac stare vydania, moznost kupy ostatnych vydani online
Haking -- volne k stiahnutiu posledne / prve dve vobec ?
atd ...
Viac sa mi to pozerat nechce, ja to citat nejdem, tak si to omrkni sam.
Však práve, väčšina z nich je volne k stiahnutiu, a ja som hľadal hlavne niečo, čo sa dá zohnať na papiery. Každopádne, lepšie ako som očakával. Nepozná niekto ešte nejaké ďalšie?
Treba setrit zivotne prostredieSkyer napísal:Však práve, väčšina z nich je volne k stiahnutiu, a ja som hľadal hlavne niečo, čo sa dá zohnať na papiery. Každopádne, lepšie ako som očakával. Nepozná niekto ešte nejaké ďalšie?
keď to chceš mať na papieri tak si to vytlač
niekedy to stoji ešte menej ako cely časopis 
To je síce fakt, ale osobne pri vzdelavani lubovolneho charakteru preferujem knihu/casopis - pocitac len pre manualove stranky
. Každopádne ďakujem za odpovede, uvedený materiál si pozriem.