?!?!

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
wolflive
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

?!?!

Príspevok od používateľa wolflive »

Ak už možem tak by som chcel povedat čo sa mi nepáči : Samozrejme,prvá vec, ak sa niečo opýtam a odpíšete google je tu tiež ,skus hladat,alebo niečo podobne tak ma to sere.Ja nečakám odpovede čo sa vam nezda, ja čakam vysledky ktore by my mohli pomoct! takže tych drzich vyrazov by tu mohlo byt aj menej .A teraz nemyslim len na niekoho konkretneho dokonca nemyslim len moj nick ale aj v inych temach.Načo potom je toto forum?! a teraz viem že možno zase niekto napíše na túto temu niečo ,lebo samozrejme to už očakávam , nie každému sa to páči ale je to moj názor a pre ostatnych sa ospravedlnujem .. :minus: :plus:
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ?!?!

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak pozri kamoško. Nefungujeme tu ako horda, ale ako organizovaná ad-hoc-kracia. To znamená, že sú tú nejaké pravidlá ktoré treba dodržiavať, lebo inak by sme skončili ako pokec - veľa duplicitných účtov, nízka úroveň, nekontrolovaná diskusia...
Keď založíš tému, ktorá tu je, a síce že hľadáš pesničku, dostal si jasne napísané kde danú tému hľadať. Založil si ju znova, znova som ti ju zamkol. V oboch prípadoch bol dôvod zamknutia duplicitná téma. Teraz založíš tému do pripomienok, s nič nehovoriacim názvom. Prečítaj si pravidlá, a uvidíš že aj to je proti nim. Tak čo čakáš? Nedodržuješ pravidlá a chceš aby sa s tebou narábalo v rukavičkách? Ak sa ti nepáči nájdi si iné fórum, ale ubezpečujem ťa že pravidlá tu platia pre každého rovnako. 99% ich vie dodržiavať, a naučíš sa to aj ty :)
Lock za zlý názov, okrem iného téma na pripomienky tu je tiež
Zamknuté