Trpim mensiou nadvahou tak neviem ci je to tym alebo zlym stilom behania ...prosim pomozte
Bolesti po Futbale
Bolesti po Futbale
Tymto by som chcel poprosit o radu ....stale ked dohram futbal tak ma extremne bolia kolena a nohy smerod dole...
Trpim mensiou nadvahou tak neviem ci je to tym alebo zlym stilom behania ...prosim pomozte
vdaka za skore odpovede
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bolesti po Futbale
čo myslíš tým nohy smerom dole? lýtka? hrávaš futbal klasický na tráve? alebo len s kamošmi na betone? akú obuv používaš?
Musíš sa po tréningu dobre ponaťahovať
Mával som podobné problémy po basketbale... Neustále vyskakovanie a behanie spôsobovalo, že na druhý deň ma bolelo celé telo. Odkedy sa ale naťahujem po cvičení, nemám absolútne žiadne problémy...
Mával som podobné problémy po basketbale... Neustále vyskakovanie a behanie spôsobovalo, že na druhý deň ma bolelo celé telo. Odkedy sa ale naťahujem po cvičení, nemám absolútne žiadne problémy...
jo aj clenky.... ne len s kamosmi na betone :-/ a mam len halovky
a neivem ci nemoze byt nadvahou
Inak to máš aj trochu svalovicu alebo ťa bolia iba čisto kolená a kĺby?
klby a kolena
No je to aj nadvahou ale urcite aj tym betonom, to je najhorsie mozne na clenky hrat futbal na tvrdom povrchu.Josky napísal:jo aj clenky.... ne len s kamosmi na betone :-/ a mam len halovkya neivem ci nemoze byt nadvahou
a co by ste poradili?
-
DanielDevil
Addict
takže lýtka to je len obyčajná svalovica, keď si telo zvykne to prestane a beton nevidím ako najlepší podklad na futbal ale budiš, to ale vysvetluje tie bolesti kolien, tak hálovky sú ešte pomerne dobré, horšie by to bolo keby hrávaš v číňankách
kamo .... ja bivam na sidlisku ...a tu na vyber nemam
-
DanielDevil
Addict
hrať na tráveJosky napísal:a co by ste poradili?
ty a co mam ist do lesa?
oka ja skusim nejake tenisky
-
DanielDevil
Addict
skús, niečo na behanie, čiže adidas to má označené ako "Running" http://www.sportovaobuv.eu/adidas-world ... un-garmet/
No ale pokiaľ sú to tenisky určené na behanie, tak v takých by som zrovna futbal neskúšal hrať, lebo moc dlho by asi nevydržali. No a keby som za ne dal 80 - 90 eur, tak to už vonkoncom nie.
Skús tú radu, čo som hodil na začiatku, hneď po skončení postrečingovať a uvidíš, či Ti to aspoň trochu pomôže.
Skús tú radu, čo som hodil na začiatku, hneď po skončení postrečingovať a uvidíš, či Ti to aspoň trochu pomôže.
-
DanielDevil
Addict
ale na futbal na betone sa tenisky nevyrábajú, logicky...a tie tenisky musia čo to vydržať, veď ani kopačky ti na tráve niekedy vydržia len pol roka, tie tenisky musia čo to vydržať a dajú sa kúpiť lacnejšie, toto je len prvá stránka čo som našiel, pod 50 € v pohode kúpi, ale rozhodnutie je samozrejme na ňom, ale čo to mám odkopané a hlavne odbehané a viem že obuv je základ...
pilifo diky skusim ....a pocuj ze pichania v boku sa ako zbavim ?
Nejesť veľa predtým, ako pôjdeš hrať futbal + súvisí to aj s tvojou kondičkou - keď budeš pravidelne trénovať, prestane ťa aj pichať v boku...
-
DanielDevil
Addict
a súvisí to hlavne s nesprávnym dýchaním
sak toto ... ze mna uzz to picha aj pri chodeni po 3 tizdnoch co ma to naposledny EXTREMNE pichalo
rad by som zlepsil kondicku no neda sa ked ma furt picha
rad by som zlepsil kondicku no neda sa ked ma furt picha
ALE da staci ked si kazdy den zobehnes ten jeden KM ... a samozrejme so spravnym dychaniim ....
http://www.akosatorobi.sk/video/836/beh-dychanie
http://www.akosatorobi.sk/video/836/beh-dychanie