FIFA World Cup South Africa 2010

O športe...

Kde skonči Slovensko na MS 2010?

Hlasovanie ukončené 10 júl 2010, 19:33

v skupine
65
39%
v osemfinále
62
37%
v štrvrťfinále
19
11%
v semifinále
5
3%
vo finále
16
10%

Celkom hlasov: 167

begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: FIFA World Cup South Africa 2010

Príspevok od používateľa begbeee »

Podľa mňa za veľa môže aj lopta. BTW Španieli majú drvivý tlak. Pripomína mi to včerajšiu Brazíliu.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Tak prve prekvapenie je na svete. Svajciari zdolali Spanielov, aj ked asi nezasluzene. Viac stastia, ako loptu na kopackach, ale taky je futbal. Prajem, aby postupili aspon zo skupiny spolu so Spanielskom.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

nenavidim tento antifutbal co predviedli Svajciari !!! Pred par rokmi s tym Greci vyhrali ME, tak dufam, ze sa historia nebude opakovat :smt068

PS: my nevieme produkovat takyto antifutbal, takze s tymi talianmi uspech necakam
miho2910
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miho2910 »

spanielsko-svajciarsko by som pustil nasim ako dokument ako sa ma branit v poslednych minutach zapasu
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

to co predviedli svajciari zabija futbal, branit s 8 hracmi a odkopovat to neznasam..svajciari nezasluzene vyhrali, spanieli nemohli nic konstruktivne vymysliet ked to bolo vsetko nasukane v 16ke a hadzalo sa to pod nohy.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

MP4-25 napísal:tieto MS len ukazuju na to ze sa uroven jednotlivych muzstiev vyrovnala a uz niesu take dominantne ziadne muzstva,preto si myslim ze aj proti Talianom mozme vpohode vyhrat :wink:
Tieto MS skor ukazuju ze je ovela lepsie pre vysledok hru kazit aku ju tvorit. Obrana je prvorada, kazdy rozmysla nad tym ako gol nedostat nie nad tym ako ho dat.

Ukazkovy priklad dnesny zapas. Spanieli zatial zo vsetkych ucastnikov podali najlepsi najutocnejsi vykon a co im je to platne ked prehrali.

Sokrates vyhlasil ze sucasnu Brazili nema chut sledovat lebo nehraju utocny futbal. No samozrejme, to by aj boli sprosty keby hrali futbal ktory neprinasa vysledky.
miho2910 napísal:spanielsko-svajciarsko by som pustil nasim ako dokument ako sa ma branit v poslednych minutach zapasu
Nasi to dobre vedeli, hentoto trapne rozostavenie sa pred branou zvladne kazde priemerne muzstvo, zavisi uz len od toho kolko stastia bude mat. Novorzelandania skoro nemali ani jednu strelu na branu a dali gol, Spanieli mali tusim 25 streleckych pokusov a gol nedali.
mulatt napísal:to co predviedli svajciari zabija futbal, branit s 8 hracmi a odkopovat to neznasam..svajciari nezasluzene vyhrali, spanieli nemohli nic konstruktivne vymysliet ked to bolo vsetko nasukane v 16ke a hadzalo sa to pod nohy.
Inak zaujimave ze takmer totozna hra Interu v semfinale LM proti Barcelone tu bola chvalena ako takticky dobre zvladnuta ako keby to bolo nieco tazke hrat tymto sposobom.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ale Švajčiari majú tri body a Španieli len tažkú hlavu. Vždy som vedel, že Casillas je šmejd, už v Reale robil každý zápas somariny. :sly:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

mňa dnes zaujal viac zápas Chile - Honduras a myslím že Nemecko, Brazília a Chile hrajú najkrajší futbal čo som na týchto MS videl a Chile vidím ako čierneho koňa turnaja a tipujem že pôjdu ďaleko...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

taktiez vidim chile ako favorita, sice bol honduras outsider ale co tam predvadzal Sanchez a Vidal, radost pozerat
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Určite treba aj túto obranu vedieť zahrať. To nie je len tak, schválne, koľkým tímom to nevychádza.

Španieli síce mali sto striel, ale nič vážne, okrem toho brvna a to bola strela z diaľky.

Švajčiari si v podstate vytvorili viac šancí ako Španieli. Posielam gratulácie do Švajčiarska, treba trochu pristrihnúť hrebienok namysleným Španielom, veď im to len prospeje.

Slováci by to takto nikdy neubránili, lebo my to jednoducho nevieme a mohli by sme mať aj 20 hráčov v 16-tke.

Uruguaj zvládol zápas s Južnou Afrikou a poslal ich "domov". :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Chile zhasne ako fajka verte mi. Takých čiernych koňov tu už bolo... Na druhú stranu súhlasím, že hrajú skvele. Prial by som im nejaký výraznejší úspech, rovnako ako nejakému teamu z Afriky (Pobrežie Slonoviny alebo Ghana majú dobré šance).
Španielom síce facka prospeje, ale s postupom zo skupiny nebudú mať problém.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Španieli síce mali sto striel, ale nič vážne, okrem toho brvna a to bola strela z diaľky.
Piqueho sanca v 24 minute

Villove uvolenenie a nasledny lob dve minuty pred koncom prveho polcasu

Silva a jeho vykluckovanie obrancov v uvode druheho polcasu po com nasledovala nie moc dobra strela, sanca to ale rozhodne bola velka

Iniestova strela v druhom polcase kde chybali centimentre, rovnako aj strela Navasa

Torresove uvolenie pred branou a jeho prestrelenie brany

Alonsova strela atd atd

Toto vsetko boli vylozene sance. sancce svajciarov premenili s protiutkov a boli pochopitelne ked sa traja rutili na 4 obrancov, kdezto spanieli hrali skor proti 8 obrancom.
hughito napísal:Slováci by to takto nikdy neubránili, lebo my to jednoducho nevieme a mohli by sme mať aj 20 hráčov v 16-tke.
Zvlastne ze proti Poliakom sme ubranili. Svajciari tiez neboli tak 100% lebo spanieli si sance vytvorili a nie malo, to ze gol nedali bola ich neschopnost zakoncit kvalitne a smola.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

toto 2 kolo zápasov je zatiaľ veľmi sľubné, v zápase JAR - URG padli 3 góly, v zápase ARG - KOR 5 gólov dúfam že to pôjde len tak ďalej.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ako tipujete náš zápas s Paraguajom? :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vyhráme 1:0
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

remiza 1:1 :lol:
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Ajaaaaaj prvá komplikácia pre Mexiko ktorým sa zranil kľúčový hráč Carlos Vela, myslím, že aj tak Mexičania sú ohodne lepší :)
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

chiharitoooooooooo goool :D francuzi mozu balit kufre :smt006 :lol:

//autoeditácia príspevku (17 Jún 2010, 22:07)
pencla a 2-0 :shock: ...... chudak evra:( boze keby tam mexiko postupilo s francuzmi :D ale to uz tazko
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mexiko a Uruguaj pôjdu ďalej a vidím že Manchester kúpil schopného mladého útočníka čo ma teší :)
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

aj mna to tesi:) ale skoda evru... toto su asi jeho posledne MS a prial som mu aby to dakde s francuzskom dotiahol

inak sorry za OT: lovenský hokejový brankár Jaroslav Halák nebude v nasledujúcej sezóne pôsobiť v tíme zámorskej hokejovej NHL Montreal Canadiens. Ako vo štvrtok uviedol prezident mužstva St. Louis Blues John Davidson, jeho tímu sa podarilo získať Haláka výmenou za dvojicu útočníkov Larsa Ellera a Iana Schultza.

http://www.hokej.sk/clanok74974-Jarosla ... _Louis.htm
Napísať odpoveď