Zdravím, mám takýto problém:
Robím server s Win server 2003 standard, už mam prakticky všetko hotové len ked vytvorím užívateľa na serveri tak mi nejde prihlásit z klientov, vzdy mi vypise ze Systém vás neprihlásil. Skontrolujte správnost mena a hesla atd. Meno aj heslo je na 100% správne tak isto davam spravne male a velke pismenka v hesle. Na serveri mam spravne nakonfigurovany DNS, DHCP, Active directory. Neviem ci niekde netreba len povolit prava na prihlasenie, nevie nahodou niekde kde?
Dik
Problem s prihlasovanim klientov win server 2003 stand.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s prihlasovanim klientov win server 2003 stand.
Skus ist podla tohto návodu http://www.visualwin.com/New-User/ a uvidis či to ide alebo nie
-
RomanB
Medium Professional
Máš spravenú doménu , OU-čky v AC aj vypublikovaných userov .. ?
Domenu mam hotovu, to ostane neviem co je OC-cky a ako sa vypublikuju useri???RomanB napísal:Máš spravenú doménu , OU-čky v AC aj vypublikovaných userov .. ?
dik
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2010, 8:23)
Ten navod je o nicom pretoze ja potrebujem pridat uzivatelov ktory sa budu prihlasovat cez siet. Pridat uzivatela viem ale nemozem sa pomocou neho pripojit na klientoch.Jancuk napísal:Skus ist podla tohto návodu http://www.visualwin.com/New-User/ a uvidis či to ide alebo nie
-
RomanB
Medium Professional
Či máš spravené organižačne štruktúry , či máš userov v AD , najlepšie by bolo nájsť nejaké officialne materiely , ak mi napíšeš SS - ku , mám kopu literatúry čo by ti mohla pomôcť , alebo aj na warezoch toho dosť nájdeš ..
Dik moc uz som to vyriesil ja tupec som sa stale daval prihlasovat localne do klienta a nie do domeny takze uz mi to facha ale aj tak dik moc. mam asi tak 40 roznych knih stiahnutych takze materialov mam viac nez dost ale fakt dik. mozete to lockRomanB napísal:Či máš spravené organižačne štruktúry , či máš userov v AD , najlepšie by bolo nájsť nejaké officialne materiely , ak mi napíšeš SS - ku , mám kopu literatúry čo by ti mohla pomôcť , alebo aj na warezoch toho dosť nájdeš ..
-
RomanB
Medium Professional
Jojo to sa u nás stáva často , uživateľ ma prekliknutú na inu doménu , alebo workgroup , a už len vyvoláva že potrebuje pracovať no "zasa" mu to nejde