nadherac-ice napísal:Pokial nehrozý poškodenie Hardwaru alebo softwaru na tvojej strane jej odchodom tak ju nehaj tak ... môžeš si naprogramovat lepsiu...
Vyroba virusu
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyroba virusu
To ale nie je nerealny napad, naprogramovat si Virtual Girlfriend 
Celkom smiesny napad, ked sa budem moooooooooooc nudit, pokusim sa zrealizovat, ale taketo zaklady UI su nad moje schopnosti
Celkom smiesny napad, ked sa budem moooooooooooc nudit, pokusim sa zrealizovat, ale taketo zaklady UI su nad moje schopnosti
popravde ja nad tym uz dost dlho uvazujem a snivam o tom ze raz zavolam "Girl * gf = new Girl(); " a dostanem na nu smernik ale zatial som sa do toho este nepustil 
-
audiotrack
VIP
len v žiadnom prípade nezabudni na deštruktor
necham default
ale najlepsie na tom je ze budes môct nastavovat jej parametre
ale najlepsie na tom je ze budes môct nastavovat jej parametre
-
audiotrack
VIP
nenechávaj default, lebo Girl môže mať referencie na triedu Child a po pár mesiacoch sa ti začne zahlcovať pamäť a nebudeš vedieť prečo 
Len to pekne ošetri a nespoliehaj sa na systém
Len to pekne ošetri a nespoliehaj sa na systém
-
harrison314
Hardcore addict
Asi najlepsie riesenie UI je cez generator nahodnych cisel a este by trebalo nejako osetrit objekt tiriedy Svokra
-
caesar1987
Addict
ja by som navrhoval vytvorit aj dcersku triedu ninfomanka 
-
wintermute
Light Star
niektorí by najprv potrebovali doplniť spellcheck
-
TGiJack
Medium Star
čo tu riesite hlavne treba doriesiť rýchle a lacne upgradovanie viete čo bude stat taka aktualicacia hlavičky alebo tela ? 
ALL: bavte sa k téme!

rapperjednotkyanuly: Z akého dôvodu si myslíš, že tvoj kamarát ti preberie priateľku? Iba preto, že si ju pridal medzi "priateľov" na keci? To by tvoja priateľka musela byť *(sociálna pracovníčka zväčša s miestom pracovnej činnosti na krajnici cesty)*... A keď je, tak nestojí za to, aby si o nej rozmýšľal! [Aj keď ja osobne neverím na lásku.
]
rapperjednotkyanuly: Z akého dôvodu si myslíš, že tvoj kamarát ti preberie priateľku? Iba preto, že si ju pridal medzi "priateľov" na keci? To by tvoja priateľka musela byť *(sociálna pracovníčka zväčša s miestom pracovnej činnosti na krajnici cesty)*... A keď je, tak nestojí za to, aby si o nej rozmýšľal! [Aj keď ja osobne neverím na lásku.
-
weroro
Flash coder
ja este pridam trochu k UI
chalani ale treba to aj osetrit tak aby frajerka nahodov nespustila dake necakane procesy v systeme ako napr. proces - dieťa
:D:D a vziadnom pripade ju neupgrade-ujte na manzelku 
chalani ale treba to aj osetrit tak aby frajerka nahodov nespustila dake necakane procesy v systeme ako napr. proces - dieťa
A ak by sa nahodou spustil proces nevera, tak jednoznacne by som volal proces rozvod 
ked uz hovoris o procesoch tak ja by som zavolal kill nech neostane zbytocne vysiet niekde v pamati
ja by som procesom nevera, dieťa, priberanie, starnutie a hádky natvrdo vymazal knižnice ... namiesto nich by sa dalo hodiť niečo ako pekný večer pri filme alebo dačo podobné 
-
audiotrack
VIP
Podla mna je na case spustit proces lock