Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ryanair - Lacne letenky // Krach spoločnosti SkyEurope
Určite kupuj teraz. Závisí od toho, kam chceš cestovať, ale v lete bude v celej Európe sezóna, takže ceny leteniek keď tak už len porastú. Môže sa stať, že dostaneš ešte nejaký lacný superlast minute, ale byť tebou, pokiaľ je cena dobrá už teraz, tak neváhaj, lebo už zajtra môže byť cena vyššia.
tazko povedat, kupoval som letenky blava-brusel-stockholm-blava, ked som ich pozeral prvykrat, tak boli za istu sumu, potom to den po dni postupne po par € rastlo, az sme si povedali, ze uz nebudeme cakat a kupime ich, aby sme sa nepreratali.. a kamarat tie iste letenky kupil niekolko tyzdnov po nas o 10€ lacnejsie ako my 
-
Dahome
Medium Star
neuvazuj, kupuj teraz.... ceny cez sezonu budu vyssie... Ja som kupoval vlani letenku do Bruselu, stála ma 40€, kamos kupoval asi 2-3 tyzdne po mne a platil už 130€Frito22 napísal:Chcel by som cez leto(jul,august) spravit mensi trip po EU. letenky sa momentalne pohybuju okolo 50 evri tam aj spat.Oplati sa kupit ich teraz alebo je este sanca ze budu lacnejsie napr o 2 tyzdne napr. ?
-
chlapec10
Addict
ak tu nahodou na fore nemame marketingoveho sefa nejakej spolocnosti tak tazko ti niekto odpovieFrito22 napísal:Chcel by som cez leto(jul,august) spravit mensi trip po EU. letenky sa momentalne pohybuju okolo 50 evri tam aj spat.Oplati sa kupit ich teraz alebo je este sanca ze budu lacnejsie napr o 2 tyzdne napr. ?
Otazka je o akych trasas rozmyslas
Tazko povedat ohladom tej ceny, obcas sa vsak aj stava, ze spolocnost nevypreda vsetky miesta v lietadle a preto su posledne dni pred odletom o polovicu lacnejsie...sam som si raz kupoval letenku od RyanAir hodnu chvilu pred odletom, a nasledne tyzden pred som zistil, ze som mohol usetrit asi 40libier...
omg jasne ze viem ze tu nikto nieje z ryanairu kto mi poradi... chcel som vediet dake vase skusenosti z letom cez sezonu...
Chcel by som letiet z BA na Malorcu,Pariz ak by vyslo tak aj do Barcelony...
Neviem ci nemam ani take stastie ale letenky za 3 evri som nevidel uz pekne dlho(bez poplatkov) co byvalo pre ryanair este donedavna normalne...
Letenka vychadza dako okolo 50-70 evri tam aj spat dokopy.
Neviem ci nemam ani take stastie ale letenky za 3 evri som nevidel uz pekne dlho(bez poplatkov) co byvalo pre ryanair este donedavna normalne...
-
Fabo
Hardcore addict
A co si cakal, ze just ked budu vsetci chciet letiet tak to daju lacnejsie?
O tyzden letim na Malorcu, cez ryanair, letenky som si rezervovala mesiac dopredu, tam aj spat ma cesta vyjde 68 eur, ubytko na tri dni mam za 70 eur... takze aj ked si to tak spocitate dat pribl. 140 eur za letenky a mame v tom aj ubytovanie plus ranajky. tak je to pohoda. Brat mi pravidelne lieta cez ryanair, kedze robi v tejto oblasti, a jeho skusenosti s cenami leteniek su take, ze je lepsie hned zabookovat, pretoze ceny sa potom zvysuju... Tiez som uvazovala o malorce cez leto, ale letenky vyjdu uz dost... ale treba to stale sledovat... stale sa moze naskytnut nejaka akcia, vtedy je to najlepsie hned bookovatFrito22 napísal:omg jasne ze viem ze tu nikto nieje z ryanairu kto mi poradi... chcel som vediet dake vase skusenosti z letom cez sezonu...
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2010, 11:47)
No ja tak idem 8.juna..chlapec10 napísal: inac, ceny su velmi zaujmave....
co som pozeral, tak BA>Mallorca>BA stoji dokopy 70 eur aj s poplatkami.. a to neni ani akcia, co som pozeral slusny hotel sa da zohnat aj za 30 eur noc, takze za cca 200 eur(nejake napoje, jedlo...) mam vikend na mallorce.... not bad
-
chlapec10
Addict
meno hotela prezradis? a bola to nejaka akcia na hotel, ci normal tarifa
Hotely tam su celkovo lacne.
No a ako bolo pisane vyssie, Ryanair urcite tesne pred odletom nemava lacne letenky. Praveze cim blizsie (chapaj v dnoch) k odletu, tym drahsie. Den pred odletom, sa tusim pod 100 Euro za letenku ani neda dostat, dost casto to byva aj 199. Takze tolko k tomu.
No a ako bolo pisane vyssie, Ryanair urcite tesne pred odletom nemava lacne letenky. Praveze cim blizsie (chapaj v dnoch) k odletu, tym drahsie. Den pred odletom, sa tusim pod 100 Euro za letenku ani neda dostat, dost casto to byva aj 199. Takze tolko k tomu.
Hotel sa vola Anfora (pozor je tam aj Amfora) a nebola to ziadna akcia ale normalna cena..chlapec10 napísal:meno hotela prezradis? a bola to nejaka akcia na hotel, ci normal tarifa
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2010, 10:47)
Tak co sa tyka letu spolocnostou Ryanair, som absolutne spokojna. Nezazila som to, ako tu iní opisovali: neprivetive letusky, ze nepodavaju napoje a pod. Ako sme nastupili, hned nas cakala vysmiata letuska a zazelala peknu cestu. POcas letu ponukali napoje aj jedla, rozdavali casopisy na citanie... takze urcite este niekedy poletim touto spolocnostou... prva skusenost bola pozitivna...
Len aby si na buduce uz nemusela stat ako v MHD 
tAK TO pochybujem, ze sa stane...Lub0$ napísal:Len aby si na buduce uz nemusela stat ako v MHD
Ale len si robim srandu...nepreslo im to, niet pochyb...
A ja nechcem odradzat, ale ja napriklad uz nerad budem letier RyanAirom, nepaci sa mi, ako si menia lety ako sa im zachce...clovek si kupi letenku a pocita s tym, ze odlieta az vecer, a oni ti napisu tyzden pred letom mail, ze letis rano...a potom ma clovek pruser dostat sa na letisko na cas...urobili mi to uz niekolko krat...
A ja nechcem odradzat, ale ja napriklad uz nerad budem letier RyanAirom, nepaci sa mi, ako si menia lety ako sa im zachce...clovek si kupi letenku a pocita s tym, ze odlieta az vecer, a oni ti napisu tyzden pred letom mail, ze letis rano...a potom ma clovek pruser dostat sa na letisko na cas...urobili mi to uz niekolko krat...
To vazne? a kde si letel?Lub0$ napísal:Ale len si robim srandu...nepreslo im to, niet pochyb...
-
chlapec10
Addict
Ryanair je ultra lowcost, a sa aj tak chova. Kazdy kto si kupuje letenku vie do coho ide(kto nevie, tak je sprosty alebo nevie citat)
Letel som aj ryanom a letel som aj 1. triedou transatlantickym letom. a mozem vzdy povedat ze som bol vzdy spokojny s tym co mi bolo ponuknute.
Logicky nemoze niekto ocakavat obed zadarmo ked plati 20 eur za let. a zase naopak ked plati 2000 eur, tak moze ocakavat 5 chodovy obed(obrazne porovnanie). Co sa tyka posunu letov, tak sa neviem vyjadrit ci to je problem s Rynaom. Priznam sa, osobne som lowcostom este nemeskal/nepresuval let, ale s normalnou spolocnostou viackrat(par krat aj extremne dlho).
Vynimkou su slovenske "full" aerolinky
to je skoda reci, pracuje tam vela skvelych ludi co osobne poznam, ale celkovo servis co ponukaju... hruuza
Letel som aj ryanom a letel som aj 1. triedou transatlantickym letom. a mozem vzdy povedat ze som bol vzdy spokojny s tym co mi bolo ponuknute.
Logicky nemoze niekto ocakavat obed zadarmo ked plati 20 eur za let. a zase naopak ked plati 2000 eur, tak moze ocakavat 5 chodovy obed(obrazne porovnanie). Co sa tyka posunu letov, tak sa neviem vyjadrit ci to je problem s Rynaom. Priznam sa, osobne som lowcostom este nemeskal/nepresuval let, ale s normalnou spolocnostou viackrat(par krat aj extremne dlho).
Vynimkou su slovenske "full" aerolinky
UK>Slovensko a Slovensko>UKantonije napísal:
To vazne? a kde si letel?
Dokonca sa mi aj stalo, ze sme mali letiet traja, samozrejme sme si kazdy platil svojou kartou, no kupili sme si ten isty let, a potom nas rozdelili, ze jedna osoba z partie musela letiet o den skor.
u ryanair letenky sú teraz veľmi lacné na Mallorcu 
Bola som teraz v juni a ako sme prisli, tak tyzden na to sme si znova zabookovali letenky na koniec jula.. super ceny maju teraz...bobula00 napísal:u ryanair letenky sú teraz veľmi lacné na Mallorcu
-
Hossa1881
Medium Professional
mesiac dozadu som zajednal spiatocnu letenku na koniec jula do Rima za 26 eciek zo vsetkym, teraz na ten isty termin by som zaplatil 130