Rad si pozriem nejaky... a tiez mozete napisat, ci cez klasicke papierove, alebo umelohmotne okuliare a aky bol efekt
Aky si uz videl 3D film dabovany?
Aky si uz videl 3D film dabovany?
Tu piste nazvy, az vieme, ake filmy moze clovek najst na nete , dabovane SK/CZ filmy v 3D-ecku 
Rad si pozriem nejaky... a tiez mozete napisat, ci cez klasicke papierove, alebo umelohmotne okuliare a aky bol efekt
Re: Aky si uz videl 3D filmy dabovany?
OK! Téma patrí do sekcie Kultúra...
Dúfam že zas nezamknete túto tému z propagovania warezu, pretože na nete sa dá za film aj zaplatiť.
Tak ja som videl iba jeden v kine (často tam nechodievam): Nezvratný osud 4
Dúfam že zas nezamknete túto tému z propagovania warezu, pretože na nete sa dá za film aj zaplatiť.
Tak ja som videl iba jeden v kine (často tam nechodievam): Nezvratný osud 4
No ja som tiež videl jeden v kine - UP (hore) celkom v poho animovaný film
. - Cez plastové okuliare
A čo som videl na nete v 3D tak Spy Kids,Shrek,Krvavý Valentín,Avatar,Cesta na Mesiac atď.
A čo som videl na nete v 3D tak Spy Kids,Shrek,Krvavý Valentín,Avatar,Cesta na Mesiac atď.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
animovany film - Cesta na mesiac
papierove okuliarie
otrasne pozeranie - bolest oci, trapny film
papierove okuliarie
otrasne pozeranie - bolest oci, trapny film
Avatar 3D SK (umelohmotné brile, Aupark BA) .. efekty neboli také úžasné ako ešte v dnes už zatvorenom IMAX-e v Avione (myslím, že tam boli špeciálne filmy na 3D robené), no boli dobré.
-
lekoklatik
VIP
orange snow. on ale nechce 3D filmy v kine
To si ako stiahnem v 3D do kompu, kupim tie papierove cerveno-zelene okuliare a pozeram? Chapem to spravne?
-
lekoklatik
VIP
Indigo, ja som počul že na to aby si to videl 3D potrebuješ nejaký špeciálny monitor. Je to pravda?
No najlepšie bude keď budete mať 110hz aby bol najkvalitnejší obraz ,ale mne to fungovalo aj na 65hz monitore.A jasné že potrebujete tie okuliare buď Modro-červené alebo Červeno-Zelené to záleží od Filmu.
// A tie okuliare sa dajú vyrobiť aj primitívnym spôsobom ,ale nebude to taká kvalita ako kupované
// A tie okuliare sa dajú vyrobiť aj primitívnym spôsobom ,ale nebude to taká kvalita ako kupované
Aha no zaujimave.
Leko to co ty myslis je nieco ine. To su take telky, teraz sa robia, ze okuliare musis napojit na telku a tam ti to vypina x-krat za sekundu lave a prave oko na preskacku a dodava tak 3d obraz. V podstate uz je aj taka telka, co si proste sadnes a uz to vidis 3d, kde presne uz neviem na akom principe funguje, ale tiez je to preskakovane vypinanie laveho a praveho oka, ale to sa tusim este nevyraba.
Ked tu ale niekto spominal, ze stiahnes 3D film, tak sa mi to jaksi nezdalo, ze ked uz si kupis daky drahy super special telkac, aby si filmy mohol stahovat a ako vidim, tak to aj tak neni
No zaujimave, ale tak mne co pride v obycajnom kine 3D o nicom, tak to skusat na monitore, ci telke asi vobec nema zmysel.
Leko to co ty myslis je nieco ine. To su take telky, teraz sa robia, ze okuliare musis napojit na telku a tam ti to vypina x-krat za sekundu lave a prave oko na preskacku a dodava tak 3d obraz. V podstate uz je aj taka telka, co si proste sadnes a uz to vidis 3d, kde presne uz neviem na akom principe funguje, ale tiez je to preskakovane vypinanie laveho a praveho oka, ale to sa tusim este nevyraba.
Ked tu ale niekto spominal, ze stiahnes 3D film, tak sa mi to jaksi nezdalo, ze ked uz si kupis daky drahy super special telkac, aby si filmy mohol stahovat a ako vidim, tak to aj tak neni
-
Hotwire
Addict
avatar v CZ dabingu ked som bol niekde v cechach uz si nespomeniem kde 
tu je 3D reklama na tatrabanku...dali mi k tomu okuliare [ide o to, ze okolo obrysov je cervena a modra farba...ako na okuliaroch]
http://www.youtube.com/premiovabanka#p/ ... uOSsfUxrEk
http://www.youtube.com/premiovabanka#p/ ... uOSsfUxrEk
No ten 3D TV som videl aj ja ,bol na "výstave" v Nay obchode.Ste si to mohli vyskúšať, ale aj tak sa mi to zdá ešte dosť umelé, asi preto lebo 3D je ešte len vo vývine.
Ale zatiaľ na kino nemá nič
(môj názor).
Ale zatiaľ na kino nemá nič
Ja som videl iba
Ako vycvičiť draka - Umelohmotne bryle
v Europa Cinemas v Banskej Bystrici = )
EDIT : SPY KIDS 3D v Ziari nad Hronom - papierove bryle
// Nechcem odbacat od temy ale asi tak pred tyzdnom boli aj v Novom Case v 3D okuliare a niektore strany boli 3Dckove = )
Ako vycvičiť draka - Umelohmotne bryle
v Europa Cinemas v Banskej Bystrici = )
EDIT : SPY KIDS 3D v Ziari nad Hronom - papierove bryle
// Nechcem odbacat od temy ale asi tak pred tyzdnom boli aj v Novom Case v 3D okuliare a niektore strany boli 3Dckove = )
from v3t0 - ano preto sa pytam, aky film si videl, lebo aj ja mam tie okuliare, ale aj tak sa mi zda s nimi efekt v 3D dost slaby a ozaj to nema nejaky moc oslnlivy efekt..... Ale skusal som to len na monitore musim to vyskusat, ked bude tma vecer pri TV + pri domacom kine
from INDIGO - spravne tak som to myslel
Moje filmy co som zatial videl boli :
Polar expres 3D / Polar expres,The 3D (2004)
Coraline/Koralína a svět za tajnými dveřmi 3D(2009) blu ray
Cesta na měsíc 3D / Fly me to the moon 3D (2007)
Muj krvavy valentin 3D/My bloody valentine 3D (2009) blu ray
Final destination IV 3D / Nezvratný osud IV 3D (2009)
a nejake PECKO
))
viac asi tych filmov nevyslo, akurat este Shrek a tusim teraz vychadza 3D Toy Story
from INDIGO - spravne tak som to myslel
Moje filmy co som zatial videl boli :
Polar expres 3D / Polar expres,The 3D (2004)
Coraline/Koralína a svět za tajnými dveřmi 3D(2009) blu ray
Muj krvavy valentin 3D/My bloody valentine 3D (2009) blu ray
Final destination IV 3D / Nezvratný osud IV 3D (2009)
a nejake PECKO
viac asi tych filmov nevyslo, akurat este Shrek a tusim teraz vychadza 3D Toy Story
mam v plane 3D Led Samsung 65" ale 3D filmy ma ajtak nelakaju 
djkobrra -> 3D filmov je ešte hodne
-
L.E.n
Light Star
Ja som bol na 3D Avatar a Hore.
Za to druhé sa hanbím, nakoľko to nemalo ŽIADNE 3D efekty (ak nerátam logo Disney) a priplatil som o 2 evri viac... Inak nemám rád 3D filmy, bolia z toho oči, ťažko sa mi pozerá a určite si to vychutnám aj bez troch rozmerov.
Za to druhé sa hanbím, nakoľko to nemalo ŽIADNE 3D efekty (ak nerátam logo Disney) a priplatil som o 2 evri viac... Inak nemám rád 3D filmy, bolia z toho oči, ťažko sa mi pozerá a určite si to vychutnám aj bez troch rozmerov.
Ako najkrajsi zazitok bol jednoznacne Beowulf v 3D v prazskom Imaxe. Proste krasa.
Chcel som avatara, ale najblizsi 3D Avatar v originale bol v Berline, alebo teda Anglicko a to sa mi moc ist nechcelo.
Chcel som avatara, ale najblizsi 3D Avatar v originale bol v Berline, alebo teda Anglicko a to sa mi moc ist nechcelo.
Ja som videl rozprávku v 3D "Cesta na mesiac" (vtedy som bol prvý krát na 3D filme) dosť mi prekážali tie "špeci" okuliare a ku koncu som rozprávku dopozeral bez nich
. A neviem či si niekedy zvyknem na 3D filmy, pravdepodobne dám prednosť klasickému filmu
.