Voľby 2010
Re: Voľby 2010
kali pisal:Tym padom priznavaš, že Slovaci su menejcenni a neschopni národ
ale ano presviedcame sa o tom denodenne na uradoch, statnych podnikoch ako je ZSR, Cargo,Letisko...a mno dalsieho
Komunisti naucili slovaka kradnut,v robote pospavat a potom ked dojde k sukromnikovi tak to mesiace rozdichava.keby sa vsetky statne podniky predali tak su konkurenciaschopnejsie.
ale ano presviedcame sa o tom denodenne na uradoch, statnych podnikoch ako je ZSR, Cargo,Letisko...a mno dalsieho
Komunisti naucili slovaka kradnut,v robote pospavat a potom ked dojde k sukromnikovi tak to mesiace rozdichava.keby sa vsetky statne podniky predali tak su konkurenciaschopnejsie.
t0m4s3 napísal: Dekriminalizacia znamena, ze drzanie tejto latky nebude trestnym cinom, ale "iba" priestupkom. Legalizacia znamena, ze drzanie nebude ani trestnym cinom ani priestupkom.
ešte raz a pozorne čítajme čo má SAS v programe.
# Nebrániť dovozu, výrobe a predaju liečiv (na lekársky predpis) na báze účinnej látky z marihuany, ak sa využívajú v iných krajinách EÚ.
# Držbu a pestovanie marihuany dospelou osobou v rozsahu na vlastné účely legalizovať, rovnako ako požitie marihuany alebo jej podanie inej dospelej osobe v súkromí, alebo v súkromí iného s jeho súhlasom.
http://www.strana-sas.sk/osobne-slobody/50
93 bod programu SAS
Toto je dekriminalizácia? To určite nie! Majú to SAS v programe? Majú!
slay:
Závratný rast štátneho dlhu a extrémne deficity, žiaden iný dôkaz netreba. Nič viac netreba ani na grécku cestu. V 98mom bolo Slovensko prevzaté s dlhom niečo nad 3O percent, tak bolo aj odovzdané Ficovi, Slotovi a Mečiarovi 8 rokov neskôr. Tí dokázali tento dlh zdvojnásobiť. Aké dôkazy ešte chceš? Asi ti ako supernárodniarovi nevadí, že sa ožobračuje dlhom celý slovenský národ. Hlavne, že ti odhalia pamätník a sochu, tak ich budeš ako šašo apriorne obhajovať, ale to že je to že dlh je priama krádež na celom národe je v poriadku. Kto dal Ficovi, Mečiarovi a Slotovi právo nás tak zadlžiť?
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2010, 11:29)
Po voľbách hajzli odhalili deficit za rok 2008, bol 6,77 percenta.. neviem či to tvoja ťažko nacionalistická palica dokáže pochopiť. Ale to nieje požičať si 6,77 percent z rozpočtu ale z HDP, zo všetkej hodnoty, ktorá sa na Slovensku vytvorí. Za rok 2008 to mohlo byť niečo okolo zhruba 1500 milárd. sk, to je teda na dlh vyše 100 miliárd korún! LEN ZA JEDEN ROK. To znamená požičali si tretinu štátneho rozpočtu na viac a rozjebali tie peniaze na cimpcampr.
Každý rok zadĺžovali a my si to zaplatíme aj s úrokami. Dnes okolo 10 percent nášho rozpočtu ide na splátku úrokov z dlhu, len úrokov, nie istiny. A vďaka tvojej supernacionalistickej vláde toto číslo pekne narastie. Tak čo ešte chceš, ty nacionalista? Ďalšiu sochu od sociálno nárdonej slovenskej vlády??? pamatník? alebo hymny povinné od rána do večera všade kde sa len dá? Týmto ti zapchajú ústa? Ak zadĺžia Slovensko po uši ale postavia ti pred voľbami nejakú pamiatku tak ich budeš voliť? Sa spamataj..
ale mňa budeš poučovať a obviňovať z revizionizmu, ty chudák
Táto vláda nemá s nacionalizmom nič spoločné. To v prvom rade. Nacionalizmus nikdy nemôže byť červený.
Avšak táto vláda je pre mňa osobne /nikomu nekážem súhlasiť/ menším zlom ako vláda zlepenca homosexuálov, mariškáčov, šovinistov a revizionistov z Maďarska /vrátane teba/, ktorí za osem rokov rozpredali štátny majetok, zlikvidovali bratislavské letisko, vytunelovali Branisko, za ich garnitúry sa udiala prvá politická vražda, vražda Duckého, povlili prelety cudzej mocnosti, po preletoch povolili po slovesnkom území presun aj pozemných zložiek vojska úplne cudzích štátov s ktorými sme v tej dobe neboli ani v NATO. Teda vykonali jasnú vlastizradu podobnú aká sa udiala v 1968. Naozaj nesúhlasím s tým aby sa výpredaj štátneho aj strategického majetku nazýval reformou. Ale aby som pokračoval. Vláda zlepenca ktorá trvala 8 rokov, spôsobila na Slovensku vyše 20 percentnú nezamestnanosť a obrovské vysťahovalectvo mladých Slovákov, časť z nich sa práve za Ficovej vlády navrátili domov práve kôli nevýhodnosti ich pobytu v zahraničí vplyvom hospodárskej krízy, ktorú ty účelovo opomínaš a vplyvom prijatia Eura na SK. Taktiež bol schválený zákon ktorý umožnil používať maďarčinu aj na úradoch. atď atď...
Revizionizmus nemá nič spoločné so štátnym dlhom, teda nechápem prečo do toho zaťahuješ môj osobný názor na tvoje tvrdenia že Trianonská mierová zmluva je provokáciou pre Maďarov. Niečo také nemôže napísať zdravý európan, ktorý si uvedomuje výsledky prvej a druhej svetovej vojny, to môže napísať len revizionista.
IvanSk akonáhle ťa niekto v príspevku preargumentuje svojimi ekonomickými znalosťami, tak sa k tomu vôbec nevyjadríš (ignoruješ to) a melieš si ďalej len to k čomu ešte máš čo povedať. Už mi to začína byť smiešne 
Ivan a to, ze v prvej vlade "zlepenca" sedel aj Fico, ktoreho povazujes za mensie zlo ti nevadi 
neviem co vam stale vadi ze si dakdo doma zapali marisku a nikoho tym neobtazuje.
Nuž tuším aj v tejto téme niekto tvrdil že Slota len vytvára národnostné vášne aby zakryl podstatné veci.
http://www.sme.sk/c/5428255/mladi-ludia ... huany.html
Ja by som sa vás opýtal čo robí SAS,
Keď vyvoláva vášne homosexuálov, mariškáčov a ostatných ľudí ktorí nesúhlasia ani so zlegalizovaním homomanželstiev a homorodín a ani s legalizáciou marihuany? Zvášť si všimnite že ostatných nenazývam slušnými ako to robí SME-tie a pravicový zlepenec s každým kto s ním súhlasí a s každým kto s ním nesúhlasí. Slušní sú tí čo ich volia, neslušní všetci ostatní.
A ešte k homomanželstvám:
Ja by som sa vás opýtal čo robí SAS,
Keď vyvoláva vášne homosexuálov, mariškáčov a ostatných ľudí ktorí nesúhlasia ani so zlegalizovaním homomanželstiev a homorodín a ani s legalizáciou marihuany? Zvášť si všimnite že ostatných nenazývam slušnými ako to robí SME-tie a pravicový zlepenec s každým kto s ním súhlasí a s každým kto s ním nesúhlasí. Slušní sú tí čo ich volia, neslušní všetci ostatní.
A ešte k homomanželstvám:
Je to tá povestná celospoločenská horúčka o ktorej písal už F. List. Niekto z nepodstatných vecí vytvára politické témy po ktorých sa vyšplhá do parlamentu, ťaží z nich a ťaží taktiež z rozdrobenosti slovenskej spoločnosti. Ale kto ťaží z rozdrobenosti? Kto ťaží z nefunkčnej spoločnosti, ktorá pôsobí ako kontrolný a obranný mechanizmus? Nuž iba ten kto robí niečo nekalé a nechce aby mu na to prišli a rušili ho.Komplexný zákon sa podaril presadiť v Španielsku, ktoré je silne katolíckou krajinou a navyše je to monarchia. Sú tam určité kultúrne modely, ktoré by mohli trocha korešpondovať s našimi, pokiaľ ide o ovplyvňovanie mienky cirkvou – v Španielsku sa podarilo presadiť manželstvo aj s adopciami. Španielski aktivisti a aktivistky sa neuspokojili s polovičným zákonom. Ani ja nebudem spokojná s registrovaným partnerstvom na Slovensku.
:: židovská lesbička Romana Schlesinger, hovorkyňa a organizátorka "Dúhového pochodu"
prop.sk
Ten sympatak vo videu vravel pravdu? Za gram su 3 roky na tvrdo? Kolko je potom za 5 ci 10g?
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tusim ze viac mozes dostat len ked si diler... A co je najhorsie, tak je jedno ci mas pri sebe jedno brko alebo skladacku pika, gram je gram
...
no vzhľadom na naše zákony to bude s najväčšou pravdepodobnosťou podmienkami-chau napísal:Ten sympatak vo videu vravel pravdu? Za gram su 3 roky na tvrdo? Kolko je potom za 5 ci 10g?
no ale mňa by zaujimalo ako chcú naši humoristi riešiť napríklad takú korupciu....u nás na VŠ sa vo všeobecnosti príslušnici madarskej menšiny, ktorí vam nerozumejú ani ň vyjadrujú, že napr. štátne právo stoji 2 000 euro, o čom sa vie a čo je jasne akože zajtra vyjde slnko na vychode
PRIESKUM: 45% opýtaných chce vládu Smeru a KDH
http://www.aktuality.sk/clanok/166127/p ... eru-a-kdh/
viacej ľudí chce viac smer vo vláde,... ale priskum bol robený len na 1000 ludoch
http://www.aktuality.sk/clanok/166127/p ... eru-a-kdh/
viacej ľudí chce viac smer vo vláde,... ale priskum bol robený len na 1000 ludoch
radio viva pocuvaju dementi
Ak sa nemylim, oba tieto pochody nemaju nic spolocne s SaS. Rozdiel medzi SaS a Slotom je v tom, ze SaS tieto temy netaha po specialnych tlacovkach. Pridu na pochod, vyjadria podporu. Avsak mas pravdu. Su to temy, na ktore sa lakaju mladi ludia, pricom strany vedia ze ich nesplnia. Ak sa nemylim aj Smer mal dekriminalizaciu marihuany vo svojom programe.Nuž tuším aj v tejto téme niekto tvrdil že Slota len vytvára národnostné vášne aby zakryl podstatné veci.
Ja by som sa vás opýtal čo robí SAS...
-
hojko
Site Admin
beardie: Cisla, ktore som o SPP pouzil boli z druhej Dzurindovej, neuvedomil som si, kedy bolo SPP predane, takze akceptujem tvoje udaje a beriem na vedomie cisla, ktore som si precital.
IvanSk: Co som pozeral predvolebnu debatu, tak SaS sa vyjadrili o tom, ze chcu dosiahnut to, aby si nedostal tri roky za to, ze mas pri sebe travu, ktoru si chces vecer s kamaratmi zapalit. Podla programu SaS (ktory som uz davnejsie cital) a tomu co bolo spomenute v TV je to o niecom inom, tak teraz neviem, aky plan ma SaS. Kazdoapdne suhlasim s tym, ze dostat podmienecny trest ci ist rovno sediet za to, ze mas pri sebe jeden, dva alebo tri jointy, tak to je chore na hlavu. Nezastavam sa tych, ktori marihuanu potrebuju pre zabavu alebo tych, ktori su od nej zavisli, len si myslim, ze terajsie tresty su dost nezmyselne. Sam som travu fajcil maximalne 10x, takze ci sa to zmeni alebo nie, tak je mi to uplne jedno.
IvanSk: Co som pozeral predvolebnu debatu, tak SaS sa vyjadrili o tom, ze chcu dosiahnut to, aby si nedostal tri roky za to, ze mas pri sebe travu, ktoru si chces vecer s kamaratmi zapalit. Podla programu SaS (ktory som uz davnejsie cital) a tomu co bolo spomenute v TV je to o niecom inom, tak teraz neviem, aky plan ma SaS. Kazdoapdne suhlasim s tym, ze dostat podmienecny trest ci ist rovno sediet za to, ze mas pri sebe jeden, dva alebo tri jointy, tak to je chore na hlavu. Nezastavam sa tych, ktori marihuanu potrebuju pre zabavu alebo tych, ktori su od nej zavisli, len si myslim, ze terajsie tresty su dost nezmyselne. Sam som travu fajcil maximalne 10x, takze ci sa to zmeni alebo nie, tak je mi to uplne jedno.
tehla:
vsetko bolo x-krat opakovane, vysvetlovane, nemienim sa k tomu uz vracat
Slovaci vobec nie su menejcenni, problem nastava, ked je na celo firmy dosadeny typek, ktory vie o riadeni absolutne hovno a potom to tak dopada, takze ak nie sme schopni mat nejaky zisk z firmy, preco ju nepredat do cudziny, aby bol zisk vacsi? ide predsa len o tie peniaze, ktore firma statu zarobi nie? to ze su sikovni a vedia zarobit pre stat viac ako predtym a este cosi aj pre seba, to je len pre ich prospech, zasluzia si to a nemam nic protiTym padom priznavaš, že Slovaci su menejcenni a neschopni národ, keďže iné štáty si svoje podniky riadiť vedia a dokonca maju zákaz predávať štátne monopoly?
zaujimave, ze v okolitych krajinach stupla cena podobne, ceny su na podobnej urovni, takze nie len Slovaci platia viac, vsetci platia viac, zase len dosledok meciarizmu, ked boli ceny umelo drzane a potom pri uvolneni museli zakonite stupat skokovo, podakuj sa VladoviZaplatili to Slovenskí občania zo svojich vreciek.
vsetko bolo x-krat opakovane, vysvetlovane, nemienim sa k tomu uz vracat
-
tehla
Tomase - aha, ehm, ak by to teda bol priestupok, dostanu pokarhanie a dovidenia. Dekriminalizácia defacto rovná sa legalizácia. No ale kto chce kam, pomôžme mu tam.
Beardie - Ano, všetko tu už bolo stokrat opakovane, ale uplne zbytočne. Politikom sa podarilo aj nemožne, ľudia sa sami chcu zbavovať svojich majetkov a platiť vyššie peniaze do zahraničia.
To, že to iste kľudne mohlo SPP urobiť ako Slovensky štátny podnik, ako to urobilo ako Francuzky štatny podnik, teda nehorazne zvyšovať ceny, aby malo vyšši zisk ti už ale nedochadza. Namiesto toho povieš, Slovaci su neschopni, treba to predať cudzincom. To je ta tragedia Slovakov dnes. To asi žiadny iny Europsky narod nie je taky osprosteny. Jedine, kedy sa poniektori vedia zaktivizovať je, ked ide o hulenie travy, alebo odmietnutie hymny a štatnych znakov na školach. Mne už je z toho fakt do smiechu.
Beardie - Ano, všetko tu už bolo stokrat opakovane, ale uplne zbytočne. Politikom sa podarilo aj nemožne, ľudia sa sami chcu zbavovať svojich majetkov a platiť vyššie peniaze do zahraničia.
To, že to iste kľudne mohlo SPP urobiť ako Slovensky štátny podnik, ako to urobilo ako Francuzky štatny podnik, teda nehorazne zvyšovať ceny, aby malo vyšši zisk ti už ale nedochadza. Namiesto toho povieš, Slovaci su neschopni, treba to predať cudzincom. To je ta tragedia Slovakov dnes. To asi žiadny iny Europsky narod nie je taky osprosteny. Jedine, kedy sa poniektori vedia zaktivizovať je, ked ide o hulenie travy, alebo odmietnutie hymny a štatnych znakov na školach. Mne už je z toho fakt do smiechu.
Ano, ty len suhlasiš s tym, aby nemali v rukách vlastný kľúčový priemysel, tak ako ostatné Európske národy. Napr. taky maďari by toto v živote neurobili, naopak, oni ešte chceli kupovať aj naše podniky, ale maďari sú narodniari, kým my máme otrockú myseľbeardie napísal:Slovaci vobec nie su menejcenni,
Janko Jesenský – Výber z diela
Pred voľbami
Jak sa kolú! Jak sa rýpu! Lámu hlavy! Tlčú kosti!
Bez svedomia, taktu, vtipu stúpajú do poctivosti!
Letia zdrapy. Letia chlpy. Každá strana zneuctená.
Ako voliť? Národ hlúpy poctivej už strany nemá.
21. november 1928
Demokratické voľby
V tých voľbách demokratických je predsa čosi novô,
a to je, že hlas národ má a vyvolený slovo.
Pred dažďom rastú oblaky, pred voľbami zas sľuby,
po daždi rastú rýdziky, po voľbách – prázdne huby.
Pri voľbách národ vyberie si stranu milovanú,
po voľbách strana milovaná ho odloží – na stranu.
A pravda pravdou zostáva pod potmehúdskym slncom:
voličia prídu ku urnám a vyvolený – k hrncom.
17. júl 1929
ak ho nevedia riadit a nie je z neho dostatocny zisk, tak to moze riadit niekto iny, aj cudzinec, vobec v tom nevidim problemtehla napísal:
Ano, ty len suhlasiš s tym, aby nemali v rukách vlastný kľúčový priemysel, tak ako ostatné Európske národy.
pochop ze v kapitalizme ide o zisk, je jedno ako ho dosiahnes
-
vendo
Guru
treba sa zamysliet nad tym ci ho naozaj nevedeli riadit, ci ho len nechceli vediet riadit
neverim ze na slovensku nenajdes jedneho schopneho cloveka ktry by to zvladol
neverim ze na slovensku nenajdes jedneho schopneho cloveka ktry by to zvladol
-
Sagittarius
Guru
Ale vieš, kým to nie je tvoje alebo nemáš dôvod aby si to dobre riadil (tlak nadriadeného, majiteľa, atď.), tak pri najlepšom to môže byť riaditeľovi jedno ako riadi...A ďalej nástupom každej novej garnitúry sa môže prakticky zmeniť celé vedenie, takže ak jedny začnú ísť istým smerom, tí druhí môže to začať riadiť úplne inak, a takto dookola...
Netreba sa čudovať asi...
Ministerstvá robia zmluvy do poslednej chvíle
Zmluvy za milióny eur podpisujú na poslednú chvíľu úradníci vlády Roberta Fica. Nakupujú najmä informačné systémy.
Obchody takmer za 13 miliónov eur (asi 400 miliónov korún) s počítačovými firmami urobili na poslednú chvíľu ministerstvá a štátne inštitúcie. Vo všetkých prípadoch išlo o zákazku bez súťaže s odôvodnením, že práce môže poskytnúť iba jeden dodávateľ.
Ministerstvá robia zmluvy do poslednej chvíle
Zmluvy za milióny eur podpisujú na poslednú chvíľu úradníci vlády Roberta Fica. Nakupujú najmä informačné systémy.
Obchody takmer za 13 miliónov eur (asi 400 miliónov korún) s počítačovými firmami urobili na poslednú chvíľu ministerstvá a štátne inštitúcie. Vo všetkých prípadoch išlo o zákazku bez súťaže s odôvodnením, že práce môže poskytnúť iba jeden dodávateľ.
Trosku sa obavam toho Sulikovho odvodoveho bonusu. Ci vobec bude bonusom? Nevie niekto o tom viac. Nieco malo som o tom cital ale zatial mi to je tak trosku nejasne. Vidim v tom iba nevyhodu. (som zivnostnik)