Help! index hodnotení systému win 7
Help! index hodnotení systému win 7
Re: Help! index hodnotení systému win 7
Najskôr to bude slabou grafickou kartou pre Windows 7. Aký máš model?
OT:
keď budeš robiť nabudúce screeny tak použi tlačidlo PrtScrn (je nad tlačidlom insert uplne hore), otvor si skicár a daj ctrl + v. Ulož to a hoď na fórum.
keď budeš robiť nabudúce screeny tak použi tlačidlo PrtScrn (je nad tlačidlom insert uplne hore), otvor si skicár a daj ctrl + v. Ulož to a hoď na fórum.
Napis aku mas grafiku.
1. Stiahni si najnovsie ovladace pre VGA aj Chipset.
2. Stiahni si kodeky.
3. Aktualizuj Windows
Skus to
1. Stiahni si najnovsie ovladace pre VGA aj Chipset.
2. Stiahni si kodeky.
3. Aktualizuj Windows
Skus to
grafiku mám ati radeon HD 4670 1G ovládače som sťahoval asi pred 4 mesiacmi ked som inštaloval Windows 7 nanovo a ked so ho nainštaloval tak mi index vypočítalo a po nainštalovaní všetkých ovládačov mi už písalo ten problém čo uvádzam, aj kodek má origoš na (win 7 kodec) , windows sa mi aktualizuje automaticky pravidelne....tak asi len budem musieť dáky najnovší ovládač grafiky nainštalovať
no dnes som preinštaloval najnovší driver na grafiku ale nepomohlo to
a na čipset novší driver neni ako mám naištalovaný

ak by mi stým niekto vedel pomôcť alebo má nejakú skúsenosť napíšte čo by som mal stým spraviť
: podarilo sa. stiahol som K-Lite codec 406 a index mi uz vypocitalo takze kto bude mat s tym problem tak staci len kodek stiahnut

ak by mi stým niekto vedel pomôcť alebo má nejakú skúsenosť napíšte čo by som mal stým spraviť