cf. Mám taký problém, že keď mám dlhšie vypnutý PC tak mi blbne bootovanie win7. Mám tam orig. win7 prof. x64b. Vždy keď je PC dlhšie vypnutý a potom ho zapnem nenaloaduje mi win.
Pri prvom spustení mi vyhodí nejakú random chybu (vždy je to niečo iné) nedoloaduje win (už je v štádiu kedy loaduje desktop), po tej chybe ho nedoloaduje a nahodí čiernu obrazovku neskôr (po 5s) BSOD a RR.
Keď sa doreštartuje spustí sa normálne, všetko ide, no po chvíľke mi vypíše error ATi CC (mám tam nový), padne mi miranda (vlastne všetko padne, všetky .exe) a windows sa odlegalizuje, proste mi vybehne tabuľka, že mám nelegálny win a podobné vecičky.
Potom setnem PC manuálne a všetko funguje ako má : windows je zrazu zasa originál, ATi ovládače normal fungujú, proste všetko OK. Od tohto momentu môžem PC setnúť XY krát a vždy nabehne dobre.
Ten windows je tu nainštalovaný prednedávnom, dokopy tu nič poriadne nemám inštalnuté lebo na to nemám čas, už som to prebehol všetkými možnými antivírakmi a žiadny nič.
Cez víkend to nejak fixnem, len teraz nemám moc času, tak ak by niekto mal nejaký nápad budem vďačný.
win7 fail boot
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: win7 fail boot
skus si spravit test ramiek a pripadne aj disku.
je to novy pc? mal si tam predtym nejaky iny win? robilo to pri nom?
menil si nieco v poslednej dobe v tom pc?
je to novy pc? mal si tam predtym nejaky iny win? robilo to pri nom?
menil si nieco v poslednej dobe v tom pc?
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: win7 fail boot
je to nový komp, test disku som robil, test ramiek skúsim, keď prídem z roboty
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 17:05)
mem test prebehol v poriadku (bez chýb)...
iné nápady?
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 17:05)
mem test prebehol v poriadku (bez chýb)...
iné nápady?