došla som si vážne po mužskú radu lebo som bezradná. Som na veľmi tenkom ľade, pretože som sa asi zamilovala do svojho učiteľa na fakulte. Nechcem spôsobiť problémy jemu a ani sebe a preto musím (chcem) vydržať do svojich štátnic (Bc.) Neviem si však vysvetliť niektoré javy
nevyznám sa
nevyznám sa
Ahojte,
došla som si vážne po mužskú radu lebo som bezradná. Som na veľmi tenkom ľade, pretože som sa asi zamilovala do svojho učiteľa na fakulte. Nechcem spôsobiť problémy jemu a ani sebe a preto musím (chcem) vydržať do svojich štátnic (Bc.) Neviem si však vysvetliť niektoré javy
napr.: neskutočne dlhé priame pohľady z očí do očí (na tie ma upozornila aj kamarátka, že čo spolu máme, lebo to nie je normálne). Neviem či to mám brať akože pri výklade potrebuje očný kontakt alebo je to niečo viac. Naposledy padli aj slová štýlu, že by som si zaslúžila na zadok (za nevydarenú skúšku) a všeobecne naše rozhovory sú príjemné uvoľnené a nie vždy sa točia len okolo školy. Vždy naladíme na humornú stránku. Mám z neho pocit, že je taká stará škola, že sa bojí. Známa mi povedala, že keď ma zbadá, že až zasvieti (vraj). Keď niečo vyvedieme ako skupina tak si to odnesiem ja, ten "naoko" hnev. Všeobecne cítim napätie (príjemné) ale mám strach. Dala by som ruku do ohňa za tie pocity ale ten strach z odmietnutia, alebo zlého vyloženia si niečoho. Ja ani neviem. Dá sa nejako otestovať, alebo mu to mám po štátniciach povedať... ja neviem
Mňa to čakanie zabije. Popísala som tu toho celkom málo, no ale vypisovať všetko z konceptu to sa ani nedá
prípadne ak budete mať otázky tak ja odpoviem.
Re: nevyznám sa
Pockaj do statnic.
Nechces si pokazit vsetko pre co si do teraz pracovala len tym ze si si nieco zle vylozila, alebo ze ti niekto zle poradil. Ucitelia to maju trosku zlozite. Tam kde som ja studoval bol absolutne zakaz kontaktu medzi ucitelmi a studentmi. Dokonca boli za to niektore ucitelky a ucitelia aj vyhodeni. Takze radsej pockaj do statnic aby nikto z toho nemal problemy. Po statniciach mozes robit co chces. Jemu sa bude lahsie dychat, karieru stale bude mat... a ty nebudes mat ohrozene statnice kvoli tomu keby si sa nahodou pomylila ohladne vztahu... atd.
Nechces si pokazit vsetko pre co si do teraz pracovala len tym ze si si nieco zle vylozila, alebo ze ti niekto zle poradil. Ucitelia to maju trosku zlozite. Tam kde som ja studoval bol absolutne zakaz kontaktu medzi ucitelmi a studentmi. Dokonca boli za to niektore ucitelky a ucitelia aj vyhodeni. Takze radsej pockaj do statnic aby nikto z toho nemal problemy. Po statniciach mozes robit co chces. Jemu sa bude lahsie dychat, karieru stale bude mat... a ty nebudes mat ohrozene statnice kvoli tomu keby si sa nahodou pomylila ohladne vztahu... atd.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
bude Bc. a čo ďalej? Bude zase čakať do druhý štátnic? Lebo inak sa nič nezmení ak chce študovať na tej istej škole. Stále bude študentka a on bude stále profesor. Je to veľmi komplikovaná situácia. Ale určite odporúčam zatiaľ to čo v príspevku nadomnou. Čakať. Potom možno niečo skúsiť naznačiť, ale tak aby o tom nikto nevedel (ani jeho kolegovia, ani študenti)
-
Hotwire
Addict
alebo proste pockaj kym ta to prejde.....neboj su aj ini na svete...
-
Fabo
Hardcore addict
Chcelo by to konkretizovat. Napriklad co je to za "profesora". Co ja poznam profesorov, tak asi maloktory by prebudil cit v studentke pred bakalarkami. Dalej, ako daleko to do tych statnic mas? Ako sa uz pytal audio, co planujes potom? Zasahuje nejak tento ucitel do dalsieho studia? Na akej skole to vlastne ste?
nie do mojho ďalšieho štúdia nijako nezasahuje, Bc to končí. čo sa týka toho vzťahu s vyučujúcimi a študentami tak je to u nás dosť liberálne. polka si s polkou tyká
nie som blbá a ja si uvedomujem a sama som sa rozhodla že do tých štátnic nepodniknem nič. na škole máme už jeden pár študent-učitel, ktorý vznikol po Bc.
ten učitel nie je profesor, takže to nie je starý páprdo, je to normálny muž a nie je medzi nami ani extra velký vekový rozdiel.
ten učitel nie je profesor, takže to nie je starý páprdo, je to normálny muž a nie je medzi nami ani extra velký vekový rozdiel.
-
mr_margera
Medium Professional
my máme na škole tiež doktorantov a mladých profákov, ktorí sú mimo školy v pohode. Napríklad chodia do rovnakej krčmy ako my, ale už som ich stretol aj na koncerte a párty. Mimo školy máme s nimi v pohode vzťah - tykáme si, dáme pivo, pokecáme,dokonca jeden z nich si dal s nami aj brčko.., ale v škole s nimi máme vzťah profák-študent, žiadne tykanie, ani nič osobné, ale cviká s nimi sa nesú v príjemnej atmosfére.
Ja by som tiež radil asi počkať, ak si teda nechceš pokaziť štúdium, alebo jemu prácu, lebo si osobne myslím, že by z toho mohol byť celkom prúser (čo samozrejme nemusí byť, tak ale...)
GL
Ja by som tiež radil asi počkať, ak si teda nechceš pokaziť štúdium, alebo jemu prácu, lebo si osobne myslím, že by z toho mohol byť celkom prúser (čo samozrejme nemusí byť, tak ale...)
GL
popoluska: nechodis nahodou na newton college v brne? mi to tak pripada z tvojho rozpravania...
kazdopadne... pockat a do statnic hlavne na to velmi nemysliet... chces predsa uspesne absolvovat aspon Bc. nie? okrem toho dovtedy sa mozno aj nieco zmeni a tvoje zalubenie uz nebude take akutne ako teraz... a ak vsetko bude ok, odstatnicujes atd, tak nevidim problem.. ved ste obaja iba ludia, nie?
kazdopadne... pockat a do statnic hlavne na to velmi nemysliet... chces predsa uspesne absolvovat aspon Bc. nie? okrem toho dovtedy sa mozno aj nieco zmeni a tvoje zalubenie uz nebude take akutne ako teraz... a ak vsetko bude ok, odstatnicujes atd, tak nevidim problem.. ved ste obaja iba ludia, nie?
Tiez mi pripada, ze je z Brna, ale rovno z nasho odboru :DMaki napísal:nechodis nahodou na newton college v brne? mi to tak pripada z tvojho rozpravania...
Inak si myslim, ze by si mu mohla nieco naznacit. Navyse ked sama hovoris, ze to tam mate liberalnejsie...
Je zadany/nezadany, slobodny/zenaty?
nie nie nie, nechodím do Brna
sorry 
pokial viem, nezadaný, slobodný, bez záväzkov..len ho stačí pozorne počúvať
ja viem, že vydržím do štátnic len neviem čo potom... ved ja explodujem..toto je neskutočná skuška trpezlivosti.
pokial viem, nezadaný, slobodný, bez záväzkov..len ho stačí pozorne počúvať
ja viem, že vydržím do štátnic len neviem čo potom... ved ja explodujem..toto je neskutočná skuška trpezlivosti.
ty vlastne nechces radu co mas robit, ale len si potvrdit ci urobis dobre ak ockas do statnic a potom ho nar zvedies 
tak ano asi kazdy (rozumny clovek) by to tak spravil.
len daj pozor aby si neexplodovala
tak ano asi kazdy (rozumny clovek) by to tak spravil.
len daj pozor aby si neexplodovala
a aby ti aj <> neexplodovala 
toho by som sa nebal, zene nemoze expolodovat, moze len implodovat (opak explozie) 
dufam ze taketo filozoficko-vedecke rady a postrehy nedavas aj babam ktore balis 
tak to hadam nie ja som uz stastne zenaty,
ale obcas zo mna vyjde podobna hovadina aj pred tou moju a potom aspon mam doma co zehlit
ale obcas zo mna vyjde podobna hovadina aj pred tou moju a potom aspon mam doma co zehlit
preboha, vy ste teľatá niektorí
ale máte odpustené...
ešte mi možno povedzte, čo si myslíte o tých pohľadoch??? šak nikam inde nepozre len na mna a ešte sa na mne aj "ujebáva" ked ma náhodou dovod

ešte mi možno povedzte, čo si myslíte o tých pohľadoch??? šak nikam inde nepozre len na mna a ešte sa na mne aj "ujebáva" ked ma náhodou dovod
Možno je len prostoduchý a proste zabúda, že sa sluší pozerať aj inde ako na ženy 
ak sa ozaj na teba tak pozera, tak sa mu isto pacis, a ma ten isty problem ako ty,
ako to spravit aby neposral zivot tebe aj sebe.
Ja na tvojom mieste by som sa vyskusal obliect na jeho hodinu co najviac sexy, a hlavne velky vystrih a uvidis ci sa bude divat len do oci
a to ze sa steba citujem: "uje****", to len chce pritiahnut tvoju pozornost,
aj ja som to robil ked som asi 5 tak som v skolke sklbal pekne baby za vlasy a potom sme sa smiali ako vrestia
ako to spravit aby neposral zivot tebe aj sebe.
Ja na tvojom mieste by som sa vyskusal obliect na jeho hodinu co najviac sexy, a hlavne velky vystrih a uvidis ci sa bude divat len do oci
a to ze sa steba citujem: "uje****", to len chce pritiahnut tvoju pozornost,
aj ja som to robil ked som asi 5 tak som v skolke sklbal pekne baby za vlasy a potom sme sa smiali ako vrestia
no naposledy som ho pristihla ako mi študuje nohy
... dokelu, prečo si s ním tak dobre rozumiem aj mimo školských tééém