Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
lostboy
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Sony Ericsson XPERIA X10 alebo Apple iPhone 3GS 32GB

Príspevok od používateľa lostboy »

Fuh, diky za nápady! Ja nepoznám dost dobre telefóny.
Jirko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jirko »

Mno vo svojej ruke by som si vedel predstavit Xperiu, podla mna by mi dobre sedela :D:D
lear65
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lear65 »

Ja som váhala nad tym, ci Vivaz alebo Xperia. Ale je tazke vybrat. Inac Xperia je velmi pekny telefón, do mojej ruky by vsak bol trosku velky. Ale X10 mini, by tam uz lepsie sedela.:)
cejkomaro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cejkomaro »

ak más tolko na mobil tak neváhaj nad tym kúp si Xperiu10! aj vtedy ked je pre teba dolezite HD video, ved uz len niekolko mesiacov, a aj X10 bude schopny na natácanie HD videa :D
jirinka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa jirinka »

Já jsem si Xperii X10 koupila asi pred tydnem a zatim jsem s tim na 100% spokojena!!! Uz jen cekam az vyjde OS 2.1. Iphone jsem sice nikdy nemela, ale podle mne SE je naprosto v pohode :wink:
kennyman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kennyman »

poradte mi prosim niekto, aky mobil s GPS je najlepsi, ak chcem pouzivat GPS na cestovanie po slovensku a europe?
MilanAC
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MilanAC »

kennyman napísal:poradte mi prosim niekto, aky mobil s GPS je najlepsi, ak chcem pouzivat GPS na cestovanie po slovensku a europe?
Ja použivam IGO 2009, ezte nikdy som nesklamal v nom... a pritom je dostupny aj na android aj na ifon... :smt059
na interenete najdeš k tomu tisici mapi vsade... a hlavne pracuje spolahlivo :wink:
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Aj Sygic mobile maps 2010 je super navigacia.
speedygonzales
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa speedygonzales »

ahojte! neviete nieco o baterie? kolko to vydrzi?

//autoeditácia príspevku (12 Máj 2010, 10:46)
este nieco! pomozte mi prosim! ako je to s tym radiom? ozaj nie je v sony ericssone xpreia x10 vstavany FM radio??
Luciina
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Luciina »

ahoj speedy! v sony ericssone xperia X10 ozaj nie je vstavany FM rádio. No ale! k telefone dostanes Bluetooth headset, v ktorom uz je FM rádio. ked to beries, je to jednoduchsie, a vlastne ani bateriu tak nezatazuje...
miroslava26
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miroslava26 »

kennyman - aj iPhone aj xperia majú urcite GPS. iPhone velmi nepoznám, preto ti viem napisat iba o xperii.
Xperia má vbudovany GPS, ktory má dokonca funkciu - walking mode, co znamená, ze aj ked si peso, mozes kludne vytiahnut telefón a on ta zavedie na miesto, kam chces ist.

Okrem toho, je moznost nainstalovat aj iGO.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

iPhone 3G a 3GS majú oba A-GPS, teda nie je žiaden problém s GPS softvérom. Ja osobne používam Tom Tom Europe so ročnou zmluvou na Tom Tom Live (tá je ale dostupná iba v niektorých krajinách, Slovensko medzi nimi nie je) ako bonus, všetko šľape ako hodinky, na nerozoznanie od samostatného GPS modulu. Na iPhone sú dostupné aj iné softy, napríklad Navigon, ten ale nemá nejako extra dobré recenzie. K navigácii nie je potrebný Internet, to iba pre poniektorých chytrákov s hlavou plnou domnienok...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

kopa telefónov je papierovo lepšia ako iPhone, a majú aj kopec funkcií ktoré iPhonu chýbajú, ale to je len na danom človeku, či sa bez nich zaobíde, ale povedzme si na rovinu, ktorý telefón má lepšiu odozvu na display, a na ktorom telefóne sa lepšie píše na virtuálnej klávesnici, samozrejme x10 už od toho nemá ďaleko, a množstvo funkcií hrá v jej prospech... :)
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Osobne používam iPhone 3GS a nemôžem si sťažovať.. Jediné čo by som vytkol je menšia vydrž batérie, ale aj to sa dá trochu ukorigovať vypnutím zbytočných funkcií. Pre odporcov iPhonu by som len dodal, že o pár dní Apple vydá nový iOS4, ktorý opäť prinesie kopec nových funkcií. Navyše bol už predstavený aj nový iPhone 4, ktorý porazí všetky Nokie, SE a podobne dotykové shity na plnej čiare. O HTC samozrejme nehovorím, keďže oni telefóny robiť vedia :)
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tino-artS »

S týchto dvoch určite X10, 3Gs jej nesiaha ani po chlpy na nohách.

...nemá multitouch? Fúha, tak to sa na to vyser, veď nemôžeš približovať fotku dvoma prstami, to už neni ani mobil. :D Ach.
Manthess
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Manthess »

lostboy napísal:Ahojte
Skoda, ze nie sú také touch fóny aj pre zeny. Ja mám uz dlhé roky IPhone, som s tym spokojny, ale mojej kamoske by to nevyhovalo. Ani sa jej tak velmi nepáci. Teraz uz by potrebovala novy telefón, ani smsku nevie pisat na starom. Ale taky obrovsky telefón by som jej nekupoval. :?
Ja som si tiez myslel, ze to bude nejake velke hovado, co sa ani do vacku nebude zmestit. Ked som otvoril krabicu bol som prekvapeny. Ten telefon nie je az taky velky ako vyzera na obrazkoch. V kazdom pripade by si ho bolo dobre pred kupou omakat. Ale je pravda, ze ked ho chcem ovladat jednou rukou, tak je dost tazke dostat sa palcom do protilahleho horneho rohu.
Ale myslim si, ze hlavne biela verzia sa dost hodi prave zenam.
han solo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa han solo »

Ahojte! Vcera som nasiel tuto hru na facebooku so Sony Ericsson. Da sa vyhrat 20 mob. telefonov SE Xperia X10. Podla mna to bude vas zaujimat. link: http://www.sonyericsson.com/catchlife/i ... 0challenge
bobula00
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bobula00 »

wow to je super :o ! výzvy sú naozaj dobre vymyslené! najviac sa mi páčilo rozmazanie fotiek kamarátov :lol:
han solo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa han solo »

jj, aj mne sa veľmi zapáčil, preto som sem nalinkoval ten site. Táto hra sa im podarila slušne. Minule som sa zúčastnil tiež jednej hry, ale tá nebola takto náročne zorganizovaná. Jednu X10 by som už rad prijal... :)
kennyman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kennyman »

:D máš pravdu, súťaž je veľmi zaujímavá :)a o neviete náhodou, že treba dosiahnuť nejaký bodový limit?
Napísať odpoveď