Tenisky->
Tenisky->
Serus, mal by som otázku, ako reklamovať tenisky ktoré mi prepúšťajú vodu a sú určené ako vychádzková obuv. Tenisky mi vôbec nesedia, keď ich mám stiahnuté, tak mi na vrchu derú nohu a keď ich stiahnuté nemám, tak zasa vŕzgajú. Resp. mali by ste niečo, čo im povedať, aby mi tú reklamáciu uznali? Nejaké blafy/tipy? Sú to Adidasy, prikladám fotku. Vopred pekne ďakujem, samozrejme K+!!
-
aughostino
Medium Professional
Re: Tenisky->
do 14 dni ich mozes vratit bez udania dovodu a mozes si vybrat ci chces naspat peniaze alebo si vyberies iny tovar v takej istej hodnote alebo si doplatis
ak je to viac ako 14dni tak kludne mozes povedat, ze ti nesedia na nohe a ze ti nevyhovuju, ze ta tlacia a mas od nich modriny
//sorry chalani pomylil som si to s internetovym predajom, idem sa hambit do psej budy

///tak som potom totalne dezinformovany
ak je to viac ako 14dni tak kludne mozes povedat, ze ti nesedia na nohe a ze ti nevyhovuju, ze ta tlacia a mas od nich modriny
//sorry chalani pomylil som si to s internetovym predajom, idem sa hambit do psej budy
///tak som potom totalne dezinformovany
No sú to už viac ako 2 týždne. Takže je to v OZ, že mi ich musia vymeniť? Alebo je to len na ich dobrej vôli?
to je neuveritelny blud o tom vrateni tovaru, bez udania dovodu.. http://www.hojko.com/vratenie-tovaru-pr ... 30509.htmlaughostino napísal:do 14 dni ich mozes vratit bez udania dovodu a mozes si vybrat ci chces naspat peniaze alebo si vyberies iny tovar v takej istej hodnote alebo si doplatis
Z najväčšou pravdepodobnosťou ti vypíšu reklamačný lístok a majú tridsať dní na vyjadrenie. Takže topánky zoberú a pošlú preč na preverenie opodstatnenosti reklamácie. Keby ti aj reklamáciu uznali nemusia ti vrátiť peniaze - nie je to ich povinnosť.Sp!rit napísal:No sú to už viac ako 2 týždne. Takže je to v OZ, že mi ich musia vymeniť? Alebo je to len na ich dobrej vôli?
Nevymenili... 
ja by som ich niekde poslal...
to co trebes za hovadiny?pisal snad ze ho kupil cez internet? ak ti presakuju tak ich posli na reklamacku co cakas?myslis ze ti nosene spinave zoberu a vratia peniaze?aughostino napísal:do 14 dni ich mozes vratit bez udania dovodu a mozes si vybrat ci chces naspat peniaze alebo si vyberies iny tovar v takej istej hodnote alebo si doplatis
-
Peter_Retep
VIP
zalezi ako vznikli vady na danej obuvi....ak tvojim pricinenim tak nemas sancu...rovnako ta moze poslat obchod do pecka bez reklamacky, pretoze do 12 mesiacov od kupy ich nemusi poslat na nejake znalecke posudenie or whatever....dalsou moznostou je vsak SOI z tej su obchodnici pposrati - vlastna skusenost 
S tým internetovým predajom je to tak, že tovar môžeš vrátiť do 7 dní bez udania dôvodu, nie 14
.
No a k veci, povedali mi, že nemajú čo napísať do predmetu reklamácie..im vlastne nič nie je dá sa povedať, len mne nesedia na nohách..to je to
...AK BY STE NIEKTO MALI ZÁUJEM, tak ich môžem predať, kontaktujte ma cez SS, veľkosť je to UK 9.
No a k veci, povedali mi, že nemajú čo napísať do predmetu reklamácie..im vlastne nič nie je dá sa povedať, len mne nesedia na nohách..to je to
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak su uz dlhsie pouzivane nevymenia ti ich...
Ak si si vybral take co ti nesedia je to tvoja chyba...
To ze prepustaju vodu nie je vada... Proste tato obuv nie je prave najvhodnejsia do dazdivych dni...
Ak si si vybral take co ti nesedia je to tvoja chyba...
To ze prepustaju vodu nie je vada... Proste tato obuv nie je prave najvhodnejsia do dazdivych dni...
Ja viem. Lenže ide o to, že som to začal pociťovať časom, ale už to nechajme tak.
inac s tu zarukou by som to skusil pretoze aj ked nemusis mat pravdu. predavac je poviny dokazat ti opak a to cosi stoji cize ti ich mozno vymeni za iny tovar bez preblemov ( teda ak neboli nejake extra drahe)
boze vraj vymeni
obnosene spinave mu vymeni za cisto nove len tak z milosti
nerobte si iluzie pokial nieje predavac ludomil tak neocakavaj nic.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
citizen nemysli si. Prijat reklamaciu na posudenie su povinni, a kludne moze byt lacnejsie proste vratit peniaze ako reklamaciu spracovat... 
jasne ja som mu to poradil ale este sa rozculuje ze mu spinave nechcu zobrat lebo jemu nesedia na nohach.
-
aughostino
Medium Professional
iba pre moj spokojny spanok: reklamacny postup pri elektronike a odevoch (obuvi) nie je rovnaky, ze?
lebo postup co som pisal vyssie je pre elektroniku
lebo postup co som pisal vyssie je pre elektroniku
ja myslim ze rovnaky.nic nemozes vratit len tak ze ti to nesedi.
-
aughostino
Medium Professional
citizen praveze toto sa mi nezda... robim v jednej firme na reklamacnom oddeleni (zatial tam robim iba kratko, vlastne sa este zaucam), miule prisiel jeden pan reklamovat satelit a kartu od CS link, ze mu nesedia podmienky ktore ma karta CS link (tusim treba po roku znovu obnovovat programy alebo take nieco), kolegyna mu to bez problemov vymenila lebo to bolo vratene do 14 dni, pan si vybral iny tovar v pribliznej hodnote ako bol ten satelit+karta a spokojne odisiel,
mame aj vela pripadov ked je tovar chybny uz od vyroby (vacsinou stutene spoje vo vyrobkoch), ked sa zavada prejavi do 14 dni a zakaznik to pride reklamovat, vyrobok od neho prijmeme a zakaznik ma na vyber ci si zoberie iny vyrobok alebo peniaze, vyrobok sa potom posiela do servisu na posudenie, servis vyrobok bud opravi alebo ho dobropisuje
mame aj vela pripadov ked je tovar chybny uz od vyroby (vacsinou stutene spoje vo vyrobkoch), ked sa zavada prejavi do 14 dni a zakaznik to pride reklamovat, vyrobok od neho prijmeme a zakaznik ma na vyber ci si zoberie iny vyrobok alebo peniaze, vyrobok sa potom posiela do servisu na posudenie, servis vyrobok bud opravi alebo ho dobropisuje
to je asi vnutorny poriadok.no skus ist do napr tmobilu a zobrat telefon ani za hodinu ho nebudes mcot vratit.
-
aughostino
Medium Professional
vnutorny poriadok to nie je, ved si zober ked kupujes chladnicku, pracku, plazmu, proste hocico co ma zarucny list tak ho musis ist dat potvrdit do 14 dni, nehadam sa iba konstatujem
mozno je to uplne inak...