mp3jka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
janchi
Medium Expert
Medium Expert

mp3jka

Príspevok od používateľa janchi »

Takze mam v plane kupit si nejaku mp3ku kedze sa blizia prazdniny a mam pred sebou cestu do pariza a belehradu busom a nejako moja HD2 nema taku vydrz. chcem displej a vascu vydrz aspon tych 20 hod. mne sa zatial paci http://datacomp.sk/apple-ipod-nano-5g-1 ... 45969.html
http://datacomp.sk/apple-ipod-classic-5 ... 45990.html

je v tejto kategorii este nieco dobre co sa vyrovna tymto ipodom? cena tak do 200e

classic bude len ak budu penaze
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: mp3jka

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Cowon D2+. Podstatne lepši ako ipody: http://www.mp3.sk/cowon-d2-16gb-black-p-103868.html
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

v čom lepšie ? :)
môžeš sa rozpísať? majú lepšie podanie zvuku ako ipody ? zvládnu lepšie hry ako ipody ? :shock: alebo dokonca maju lepší software ako ipody ? :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Stale sa tu ohaňaš tymi tvojimi hrami. Uvedom si už konečne, že sa tu bavime o prehravačoch a nie o hracich konzolach. To, že ty sa hraš, neznamena že to potrebuje každy.
D2 je lepši v kvalite zvuku (a ano, aj na horšich sluchadlach je ten rozdiel počuť), oproti Nanu lepši displej, nie si obmedzeny debilnym itunesom, pichneš to kdekoľvek bez nutnosti inštalacie ďalšich zbytočnych softov, podstatne väčšia vydž, prakticky neobmedzena kapacita vďaka slotu na karty, väčšia podpora formatov, kvalita a spoľahlivosť minimalne na urovni ipodov ak nie lepšia atd.
janchi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janchi »

no takze mne o kvalitu zvuku moc nejde len aby to hralo a chcem nieco odolnejsie a prave dotykovy displej moc nechcem. Ale chcel by som nejake pouzivatelske skusenosti toho nana a classicu pocut tak napiste kto ho ma ze ako sa vam ovlada ako je spracovany atd.
Filipito
Darca
Darca

hádam tu nieje očom, nano má super odolný kryt, super rýchly SW, parádne množstvo farieb (krytov) . použivateľské skúsenosti? má ho moja sestra a nikdy naňho nepovedala zlé slovo, s itunesom sa naučila rýchlo robiť.
Ryan neodpovedal si mi na otázky ale to nevadí :)
//do classicu by som nešiel, má to normálny hdd, môže ti spadnúť a potom mu bude koniec
mickey155
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mickey155 »

Vidím že dotykovku moc nechceš ale pozri si ipod touch je to super prehrávač + na dotyk reaguje skvelo.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Filipito napísal: Ryan neodpovedal si mi na otázky ale to nevadí :)
Neodpovedal? Vieš čitať? :o
Filipito
Darca
Darca

Ryan Giggs napísal: Neodpovedal? Vieš čitať? :o
prepáč ale toto by som mal napísať ja tebe
alebo dokonca maju lepší software ako ipody ?
:smt044
Ryan Giggs
VIP
VIP

Na kieho boha mi je nejaky soft pre prehravač? A o itunese som pisal, že je to otravne a obmedzujuce. Takže som sa definitivne presvedčil, že čitať nevieš.
Filipito
Darca
Darca

ja som presvedčený že si nechápavý :)
nevieš načo je v prehrávači soft? nato aby sa dobre ovládal no nie ? načo je sw v telefóne
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

zasa spamujete a zas Ipod a nie Ipod
ja mám jediný a to shuffle, jediný normálny Ipod, na ktorý netreba Itunes a zvládne ho aj third-party soft(s prepáčením zvládam linux, programovanie, pracu v MYSQL ale ten na ten debilný Itunes ani bohovi )
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ryan Giggs pravidlo číslo jedna: zaslepený apple fan má vždy pravdu. Pravidlo číslo dva: ak nemá zaslepený apple fan pravdu, platí pravidlo číslo jedna ;). Nechaj ich žiť pre ich apple svet. Normálny človek čo má kvíkvé nad 80, váži si peniaze, chce niečo kvalitné a univerzálne a chce platiť za kvalitu a nie značku si kúpi dačo od iRiver, iAudio [Cowon], ostatným nechaj apple, nech sa s tým nakusnutým jablkom aj zadusia, hm? ;). Btw. mám skúsenosti snáď s každou generáciou iPod-u a iPod-u nano, nie také že "moja sestra má", alebo "môj kamarát má", ale také že "ja mám vo vačku viac ako dva týždne a používam ho" a jediné čo ma na iPodoch nadchlo a to konkrétne na najnovšom je kvalita videí. Tam niekde to začína aj končí. Kvalita zvuku a podania na CX-980 a MX-880 [ktoré mne osobne viac vyhovujú] je oveľa lepšia na konkurenčnom zen x-fi 2 8GB [aký paradox, že? :)] a iRiver T6 ako na iPadoch. Ale tak ja som len laik do hudby, tak tu moc rozumy rozdávať nejdem ;)

A na margo iPodu a iPodu nano, šúchať po krúžku dve hodiny než sa dopracujem ku chcenej skladbe mi absolútne nevyhovuje, ale tak applákom určite áno ;)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Filipito napísal:ja som presvedčený že si nechápavý :)
nevieš načo je v prehrávači soft? nato aby sa dobre ovládal no nie ? načo je sw v telefóne
Akurat, že sa to vola firmware. Keď sa nevieš vyjadriť presne, ťažko môžeš od niekoho čakať, že ťa pochopi. :wink:
uplink napísal:Btw. mám skúsenosti snáď s každou generáciou iPod-u a iPod-u nano, nie také že "moja sestra má", alebo "môj kamarát má", ale také že "ja mám vo vačku viac ako dva týždne a používam ho" a jediné čo ma na iPodoch nadchlo a to konkrétne na najnovšom je kvalita videí.
Ja ma tiež doma okrem ineho jeden ipod (Touch) takže preto môžem porovnavať. A okrem videi ako vraviš ma tiež ničim nezaujal. Aha zabudol som na to najdôležitejšie, zvladne viac hier ako ostatne prehravače. :D
Filipito
Darca
Darca

Ryan Giggs napísal: Akurat, že sa to vola firmware. Keď sa nevieš vyjadriť presne, ťažko môžeš od niekoho čakať, že ťa pochopi. :wink:
neviem kto si tu čo mýli alej ato asi niesom
iOS 4 Software Update for iPod touch
hneď prvý link z apple stránky , kebyže je to inde napísane tak budiš
http://www.apple.com/ipodtouch/
http://www.oversite.org/ipod-software.html
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pozri si stranky akehokoľvek ineho prehravača, televizora, DVD atd. aky nazov sa pre takyto "ovladač" vola. To len Apple musi vždy byť extra.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

z vlastných skúseností ti môžem odporučiť iPod Classic, sám používam 80gb verziu 6.generácie, a nikdy sa mi nestalo, že by ma sklamal, je pravda, že niekomu nevyhovuje iTunes, ale ten sa dá nahradiť aj iným softom, a keď máš skladby pekne otagované, není žiadne zdlhavé hľadanie, nie ako niekto spomínal "dvojhodinové krútenie kolieskom" :D ako chceš povedať, že keď máš normálne tlačítka tak máš jedným stlačením pesničku na ktorú myslíš ? :D výdrž je na Classicu super, a kľudne ho využiješ aj ako externý HDD, je síce pravda, že zadná strana bude rýchlo doškriabaná, bez nejakého krytu, ale stále poslúži ako zrkadielko :oops: a aspoň nemusíš čakať na žiadne načítavanie skladieb, zapneš a ideš :) pred kúpou som tu tiež riešil, aký prehrávač vybrať, a mnoho ľudí mi radilo inak, ale neľutoval som nikdy túto voľbu :)
http://www.pixmania.sk/sk/sk/3673012/ar ... eiern.html
tu je ešte o pár € lacnejší :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Uplink sorry, ale ani za par tyzdnov nosenia iPodu vo vrecku si zjavne nedokazal ten prehravac ovladat....ake hodiny tocenia koleckom? Pesnicku si vzdy najdem za par sekund, len treba vediet...nabuduce ked nieco take napises, tak skus mat dany vyrobok via ako par tyzdnov, a nenos ho iba vo vacku, ale obcas ho aj vytiahni ;)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no, nechcem vytvarat novu temu...chcel by som hlavne aby vydrzala co najdhsie, nejake 4 gb pamat, mozno nejaky equalizer popripade nejaky fajn displej, ale nie je to podmienkou...cca 50 evri plus minus...dik
Napísať odpoveď