Call of Duty: Modern Warfare 2
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
Dnes som po dlhej dobe pustil Multak a narazil som na server : GunWars by Mars
na tomto serveri zacinate od najslabsej zbrane az po tu najlepsiu - je tam 23 levelov za bud zabitie nozom alebo dva killy normalnou zbranou mate novy level a ked vas niekto zabije nozom mate level dole ... je to super navykove
na tomto serveri zacinate od najslabsej zbrane az po tu najlepsiu - je tam 23 levelov za bud zabitie nozom alebo dva killy normalnou zbranou mate novy level a ked vas niekto zabije nozom mate level dole ... je to super navykove
Ba-Yo kde si take nieco objavil? Tam by som si chcel zahrat.
-
Ba-Yo
Light Professional
Dal som si Free for all ... skoda ze sa neda vyhkadat server z historie 
Vcera som aj ja hral gungame ci ako to bolo, hrali sme Afghan, podarilo sa mi dostat sa do 20 levelu, potom skoncila mapa, skoda
-
webmasterr
Medium Professional
v CSku sa ten mod vola Gungame..a funguje rovnako, cim viac zabijas tym mas lepsiu zbran a funguje uz roky 
To viem, ale najst nieco take na COD MW 2 to musi byt stastie. Chcel by som to skusit 
-
Ba-Yo
Light Professional
to bola fakt nahoda ,kedze si servery nevyberam sam... treba skusat
-
Drdek
Expert
Ja som dnes bol na takom serveri kde vam to hodilo hned lvl 70
ked som sa tam pripojil som mal 5 lvl som pozrel TAB a kukam
ze hned 70 lvl
Mne sa to stalo uz trikrat
Totalne ma to stve a nechce sa mi stale ist od zaciatku za to ze nieaky debil host si tam dava instant level 70
Mne sa to stalo prvy krat asi 3 dni do zadu. Pekne ma to nastvalo, este ze som mal asi 60lvl a tych prestige levelov je 10 takze stale je co odomykat.
Vies ale mna na tom stve to ze potom si musim zapnut prestige dalsi pricom nemam dorobene veci co som chcel spravit a zase odznova vsetky perky robit atd. Taky Marathon a Lightweight sa mi uz nechce odznova robit, preto som si ten level 70 co mi teraz dalo radsej nechal, uz ma to nabavi
To tu rozpravate o original hre alebo o nejakych cracknutych serveroch?? Lebo ja som este nikdy nenatrafil na taky aby mi dalo instant 70
Samozrejme ze o original hre, ale nejakou nahodou sa dostanes na cracknuty server a potom sa deju podobne veci.
Neviem ako vy , ale ja som bol na tako serveri tiez asi tyzden dozadu,predtym som bol 7 preestige a teraz som uz 10.....
-
DeJF
Addict
Nenajde sa dakto kto by dal Spec Ops na xboxe ?
GT : dejf94
GT : dejf94
-
GIGABYTE
King
Je nejaká možnosť rozbehať MP ak nemám originál ? Pretože sa rozhodujem medzi tým či začnem hrať COD: MW2 alebo BF: Bad Company 2 ani prijednom neviem či sa dá rozbehať MP bez originálu..
Takže je to možné ?
Alebo ešte lepšie čo by ste mi poradili ?
//tak už som sa asi dohral
Ale tak uvidím možno kúpim originál.
//tak už som sa asi dohral
-
RoBo_SK
Novice
ani jedno ani druhe nejde bez originalu
hlavne u MW2 ten ich iwnet je tak uzavrety system ze pokial by to aj niekto prelomil do dvoch dni to zaplataju.
-
Ba-Yo
Light Professional
ale Multiplayer ide...cez AlterIwnet 
Mal som tu cest si zahrat BBC2 a vobec sa mi to nelubilo. bavia ma hry podobneho typu, ale tato hra ma vobec neoslnila. Prave naopak, pekne ma nudila. Pokial nemas "nadupany komp" tak sa ti to ani neoplati kupovat. Zato COD MW2 nema velke naroky na HW. COD mam original a stale nelutujem, ze som si to kupil.GIGABYTE napísal:Je nejaká možnosť rozbehať MP ak nemám originál ? Pretože sa rozhodujem medzi tým či začnem hrať COD: MW2 alebo BF: Bad Company 2 ani prijednom neviem či sa dá rozbehať MP bez originálu..Takže je to možné ?
//tak už som sa asi dohralAle tak uvidím možno kúpim originál.
xD tak ked si mal 5 fps tak sa necudujem ze ta to nudilo . btw a co ta bavi na tom cod:mw2 mapy 2x2 aleboo kecup na ksichte alebo cheatry aleboo same bugy popripade tie realne zbrane . akoze sry ale moj nazor je ze cele mw2 je len odpad a vyhadzovat zato 50 e je umna najvecia hovadina . na BF:BC2 sa to ani nechytaSapo napísal:
Mal som tu cest si zahrat BBC2 a vobec sa mi to nelubilo. bavia ma hry podobneho typu, ale tato hra ma vobec neoslnila. Prave naopak, pekne ma nudila. Pokial nemas "nadupany komp" tak sa ti to ani neoplati kupovat. Zato COD MW2 nema velke naroky na HW. COD mam original a stale nelutujem, ze som si to kupil.