Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
pouzitie Recorderu z OS3 asi nepomoze, vsak?
Hmm, som ani nevedel, ze to bezi na pozadi. Skus to, mozno to pobezi aj pri hovore. Ale myslim, ze nahravanie hovoru nie je moc kosher, takze pozor na to.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Čo sa týka vnútrofiremných hovorov, tak tie sú monitorovaná u nás všetky a potrebujem ich monitorovať aj vrámci mobilnej siete. Na súkromné účely to využívať nechcem.Stopa napísal:Hmm, som ani nevedel, ze to bezi na pozadi. Skus to, mozno to pobezi aj pri hovore. Ale myslim, ze nahravanie hovoru nie je moc kosher, takze pozor na to.
jackb: Idem skúsiť ten Recorder, díki
no to bol teoreticky napad, kedze hovor sa da asi ako jediny proces na 3G(bezS) presunut do pozadia, mal by sa dat pustit recorder, ale neskusal som to.
Zdravim, mam jailbreaknuty iPhone 3G OS 3.1.2 a chcel by som to update-nut na 3.1.3. Stale citam ze s tymito novymi verziami je nejaky problem, tak by som sa chcel opytat, ze ako na to. Aky program/nastroj by som mal pouzit, co vsetko by som mal zalohovat?
otazne je ci je z Orange alebo T.mobile ... resp. ci je blokovany na operátora
-
seth82
Darca
Tak, ten predchádzajúci problém sa poriešil sám, film sa objavil sám ráno, keď som sa zobudil. Mám však ešte jednu otázku - som na Slovensku a zadovážil som si O2 kartu, existuje nejaký spôsob, ako odblokovať iPhone, pritom ale nespraviť jailbreak a neporušiť všetko čo v ňom mám nainštalované? Danke...
Najviac co mozes urobit je, ze spravis jailbreak, s nim unlock, ale cydiu a podobne srandy instalovat nebudes. Tak to mam momentalne ja.
-
seth82
Darca
Jailbreak neprichádza do úvahy, pretože nemám zálohu toho, čo mám v telefóne a o všetko by som prišiel...takže som v prdeli...
Unlock bez JB nespravis jedine ak ti to odomkne operator
Prečo chceš 3.1.3? Nepridáva nič nové.. Počkaj už na iOS4.eMPiko napísal:Zdravim, mam jailbreaknuty iPhone 3G OS 3.1.2 a chcel by som to update-nut na 3.1.3. Stale citam ze s tymito novymi verziami je nejaky problem, tak by som sa chcel opytat, ze ako na to. Aky program/nastroj by som mal pouzit, co vsetko by som mal zalohovat?
V pondelok je tu (21.6)..
kym na 4 bude JB pretecie modemami este vela paketov, alebo snad daky bl4ckr4in vytvorili daky JB pre beta verzie OS4?
Zevraj na 4 je uz aj Jb a unlock, cize to dlho asi nebude trvat kym to vypustia
vsak uz to je hotove, MuscleNerd sa vyjadril, ze to bude velmi skoro po oficialnom vydani, jailbreak nebude urcite problem, skor unlock..
i ked ih8sn0w potvrdil, ze vyda asi uz v pondelok sn0wbreeze na custom firmware (bez upgrade baseband .. da sa pouzit blacksn0w..)
i ked ih8sn0w potvrdil, ze vyda asi uz v pondelok sn0wbreeze na custom firmware (bez upgrade baseband .. da sa pouzit blacksn0w..)
Taka otazka pre zasvatenejsich, ako dokaze operator urobit unlock iPhonu? A preco sa tento postup neda zopakovat v domacich podmienkach? Neverim, ze sa nenajde ani jeden zamestnanec od operatorov, ktory by neprezradil tajomstvo.
Unlock co som cital niekde, tak na iPhonoch funguje tak ze operator ma poskytnute kody, ktore sa zadavaju do telefonu a s tym kodom sa ten telefon odomkne. Cize je to jednoduche, lenze pri T-mobile musim pockat 2 roky kym mi to budu moct odomknut.
hm, neviem ci zmenili princip lockovania, ale ked som v na zaciatku roku 2008 kupoval cez e-bay Nokia blokovanu bb5, tak sa rovnbake chipy na simku predavali aj pre iPhone... a bb5 sa na Nokii unlockoval rovnako ako to popisuje rochedo...
Cavte
daju sa na iphone prehravat DivX filmy bez konverzie?
Ake su moznosti prehravaca a ako to bude s iPhone4?
Dik
daju sa na iphone prehravat DivX filmy bez konverzie?
Ake su moznosti prehravaca a ako to bude s iPhone4?
Dik
Bez konvertovania ti avi format neprehra, ak chces pozerat divx na telefone, tak by som bral android, ten ti to prehraje aj s titulkami.
Prave medzi nejakym Androidom a iPhone4 uvazujem 
aj ked na tych filmoch nebazirujem, obcas sa to hodi.
Uvidime, ked iPhone4 bude k vyskusaniu v nejakej predajni.
aj ked na tych filmoch nebazirujem, obcas sa to hodi.
Uvidime, ked iPhone4 bude k vyskusaniu v nejakej predajni.