Antifa
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ANTIFA
COTHW som nevedel, ze "nas" oslobodili az o 700km dalej a po 3 mesiacoch odkedy opustil obec posledny nemecky/madarsky vojak...
To chapem, tiez som mal problem s ciganmi a nie raz...tahalo sa to az na policiu.
Ale snazim sa vysvetlit to, ze uz ani v gulagach ani v koncentrakoch sa nezabija ani nikto sa tam nedzri na silu, no rozdiel je ten, ze ako pises gulagy niesu hnutie...je to cisto 'fyzicka' zalezitost. Cize gulagy nepretrvavaju do dnesneho dna, kdezto to hnutie nacizmu a fasizmu ano. A ano aj teraz nacisti vrazdia tych, ktory sa im postavia do cesty. Alebo proste iba preto, lebo nesuhlaia s ich 'vyznanim'
A to ze niesi ziadny 'extremista' nic nemeni na veci, nacisti nebiju len tych ktory su Antifasistami, ale hoc koho kto im proste nesadne...citaj moj prisevok na predoslej strane, kde zabili chlapika, ktory nemal s Antifou nic spolocne...len bol takzvany 'metlak'
Tak isto som si pred par dnami pisal s kamaratkou, a ta sa mi stazovala ,ze jej kamaratka raz prisla domov rozbita na mraky. Preco? Lebo ma cierne vlasy a ofinu prehodenu cez oci...ano emo look, ale nieje to podla mna dovod na zbitie cloveka, nie to este dievcata. (!!!) A prosim, ked sa banda nackov pusti do jedneho dievcata vecer na ulici, tak si mozno vies predstavit ako musela vyzerat....cize nie, nedostavaju cez hubu len ty co su aktivnymi antifasistami, ale v podstate v dnesnej dobe uz hoc kto...ci mas dlhe vlasy, ci mas kapucnu na hlave, ci vyzeras jak metlak, ci jak emak, je to jedno...'dovod tam je vzdy'
Ale snazim sa vysvetlit to, ze uz ani v gulagach ani v koncentrakoch sa nezabija ani nikto sa tam nedzri na silu, no rozdiel je ten, ze ako pises gulagy niesu hnutie...je to cisto 'fyzicka' zalezitost. Cize gulagy nepretrvavaju do dnesneho dna, kdezto to hnutie nacizmu a fasizmu ano. A ano aj teraz nacisti vrazdia tych, ktory sa im postavia do cesty. Alebo proste iba preto, lebo nesuhlaia s ich 'vyznanim'
A to ze niesi ziadny 'extremista' nic nemeni na veci, nacisti nebiju len tych ktory su Antifasistami, ale hoc koho kto im proste nesadne...citaj moj prisevok na predoslej strane, kde zabili chlapika, ktory nemal s Antifou nic spolocne...len bol takzvany 'metlak'
Tak isto som si pred par dnami pisal s kamaratkou, a ta sa mi stazovala ,ze jej kamaratka raz prisla domov rozbita na mraky. Preco? Lebo ma cierne vlasy a ofinu prehodenu cez oci...ano emo look, ale nieje to podla mna dovod na zbitie cloveka, nie to este dievcata. (!!!) A prosim, ked sa banda nackov pusti do jedneho dievcata vecer na ulici, tak si mozno vies predstavit ako musela vyzerat....cize nie, nedostavaju cez hubu len ty co su aktivnymi antifasistami, ale v podstate v dnesnej dobe uz hoc kto...ci mas dlhe vlasy, ci mas kapucnu na hlave, ci vyzeras jak metlak, ci jak emak, je to jedno...'dovod tam je vzdy'
Lub0$ takých blbcov, čo nemajú problém umlatiť v početnej prevahe kohokoľvek je "milión" a to nemusia byť ani SKINI ani Neonacisti ani patriť do žiadnej skupiny a tí nepotrebujú dôvod žiadny ani tú spomínanú ofinu alebo iný look. Vyzerajú ako ty, lenže títo ľudia tvoria malé skupinky, nenesú spoločné označnenie alebo nezdieľajú podobnú ideu. Je to strašný pohľad na vec. Osobne sa to dosť ťažko preberá takto, lebo pohľad na túto problematiku má veľa uhlov pohľadu a len som chcel poukázať na neuveriteľnú povrchosť ľudí odsudzujúcich jednu skupinu ľudí za činy, ktoré koná a pritom druhej skupine to nemo tolerovať.
Fabo No 700km od prahy je užhorod takže skutočne neviem kde bývaš, presne 704km. To je niečo podobné ako tvrdiť, že áno áno Rusi by nás oslobodili skorej a ľudia z BA by tvrdili áno áno USA by nás oslobodila skorej.
Fabo No 700km od prahy je užhorod takže skutočne neviem kde bývaš, presne 704km. To je niečo podobné ako tvrdiť, že áno áno Rusi by nás oslobodili skorej a ľudia z BA by tvrdili áno áno USA by nás oslobodila skorej.
COTHW: Ja už neviem ako inak to napísať: antifašisti bijú neonacistov, neonacisti bijú všetkých.
To, že sa nájdu podobní primitívi aj v radoch "normálnych" ľudí na tom nič nemení, že náckovia sú v tomto "najlepší".
Náckovia majú vo svojej ideológii zakomponovanú agresiu voči "niekomu" (to tu teraz nerozoberajme), preto je úplne adekvátne voči nim použiť násilie, inak sa to nedá.
Ty stále nechápeš súvislosti. Za prvé, bavili sme sa tu to Slovensku a nie Prahe, tým pádom je situácia okolo Prahy scestná.
Za druhé, ZSSR nás (Slovensko) začali oslobodzovať už na jeseň 1944, čiže je úplne jasné, že si to aj "dokončili."
To, že sa nájdu podobní primitívi aj v radoch "normálnych" ľudí na tom nič nemení, že náckovia sú v tomto "najlepší".
Náckovia majú vo svojej ideológii zakomponovanú agresiu voči "niekomu" (to tu teraz nerozoberajme), preto je úplne adekvátne voči nim použiť násilie, inak sa to nedá.
Ty stále nechápeš súvislosti. Za prvé, bavili sme sa tu to Slovensku a nie Prahe, tým pádom je situácia okolo Prahy scestná.
Za druhé, ZSSR nás (Slovensko) začali oslobodzovať už na jeseň 1944, čiže je úplne jasné, že si to aj "dokončili."
Tento názor, že antifa bije len náckov a náckovia všetkých stojí na vode a ty to dobre vieš.hughito napísal:COTHW: Ja už neviem ako inak to napísať: antifašisti bijú neonacistov, neonacisti bijú všetkých.
Ďalej som napísal toto:
Ten fakt, že dokonca zrejme skorej by platil možno len pri hraničných oblastiach s Českom takže to beriem do úvahy. Každopádne Rusi prevzali kontrolu aj nad Českou Republikou, takže to bol z ich strany jasný alibizmus. My sme boli pod nadvládou Rusov a radšej sme mali byť pod nadvládou Ameriky. Dnes sa pozri na Rakúsko a na nás. U nás 40 rokov šéfovali komančovia a Štb a za hranicami sloboda. Celá vďaka Rusom je preto u mňa scestná, lebo dokázali akurát to, že sa ekonomiky štátov prepadali stále hlbšie. Ktovie koľko ľudí by žilo keby u nás nie sú komunisti vládnucou stranou. U mňa nikdy nebude komunistická vláda o nič lepšia ako Nacistické nemecko. Keď sme už nechceli poslúchať tak na nás v 1968 poslali tanky.K tým komunistom, čo nás oslobodili. Áno oslobodili nás, a preto ti je aj známi fakt, že nás mohli kľudne (a dokonca zrejme skorej) oslobodiť Američania, ale dohodlo sa, že nás oslobodia Rusi a následne ostaneme pod ich sférou vplyvu. Myslíš, si že to robili pre nás ? Ťažko. V prvomrade sledovali svoje ciele a nie naše. Nás použili potom ako nástroj svojej politiky. Tak sa veci majú.
Tento názor vôbec nestojí na vode, to tak je (samozrejme, nášla by sa možno výnimka, ale tá potvrdzuje pravidlo).Tento názor, že antifa bije len náckov a náckovia všetkých stojí na vode a ty to dobre vieš.
Pozri sa, polemizovať tu teraz nad tým čo sa malo stať a či sme radšej mali byť pod nejakými Američanmi je scestné.
Pod nimi by sme určite neboli. Tu existoval silný komunistický odboj, bolo tu veľa komunistov, vtedy ľudia ešte nevedeli "aké to naozaj bude", ľudia mali nádej na lepšiu spoločnosť, ktorú im komunisti sľubovali.
Ďalej, my sme si komunistov zvolili demokraticky, síce tam bolo veľa špinavostí a očierňovania, ale to máš v podstate aj dnes, tak čo.
Ja stale nechapem co riesite...zbytocne sa oberate o energiu...zachadzate velmi do minulosti...je sice pravda, ze tam vznikol antifasizmus ako odozva fasizmu, ale dnesny antifasisti tu su koli dnesnym fasistom. Teraz je zbytocne rozoberat co sa stalo niekolko rokov do zadu. Momentalne je podstatnejsia dnesna situacia a to co sa deje na uliciach snad v celej Europe...
Celá idea komunizmu má od demokracie riadne ďaleko. Voľby som vtedy nezažil, ale čudoval by som sa keby sú 100%tne demokratické. A čo sa týka toho názoru, že kto koho bije na akých stranách ta sa skús pozrieť na obe strany. Nie je to o tom, že tam sú debili a tam sú inteligenti. Je to o tom, že aj tam aj tam sú debili, ale ty riešiš stále len jednu stranu.hughito napísal:Tento názor vôbec nestojí na vode, to tak je (samozrejme, nášla by sa možno výnimka, ale tá potvrdzuje pravidlo).
Pozri sa, polemizovať tu teraz nad tým čo sa malo stať a či sme radšej mali byť pod nejakými Američanmi je scestné.
Pod nimi by sme určite neboli. Tu existoval silný komunistický odboj, bolo tu veľa komunistov, vtedy ľudia ešte nevedeli "aké to naozaj bude", ľudia mali nádej na lepšiu spoločnosť, ktorú im komunisti sľubovali.
Ďalej, my sme si komunistov zvolili demokraticky, síce tam bolo veľa špinavostí a očierňovania, ale to máš v podstate aj dnes, tak čo.
Grékov vystrašil atentát na ministra
http://www.sme.sk/c/5439940/grekov-vyst ... istra.html mierumilovna antifa?
http://www.sme.sk/c/5439940/grekov-vyst ... istra.html mierumilovna antifa?
pocuj citizen, takeho ko*ot sme tu uz dlho nemali...zvyrazni mi prosim v danom clanku vsetky vety kde je spomenute slovo 'Antifasista' pripadne 'Antifasizmus'
hh lubos ku kolkatim utokom sa uz afaci alebo anarchisti priznali?ku vecsine.tak ako ked hodili do tej banky ten molotov
lool 
synu....mylis si pojem s dojmom.
synu....mylis si pojem s dojmom.
naozaj?na kolko % si si isty ze to tak nieje?kto tam potom nechava vybuchovat bomby pri bankach?
Nespokojny protestujuci obcania Grecka? Niektory mozno anarchisti?
Pocuj...od teba som v tejto teme necital ani jeden rozumny prispevok k teme, s hlavou a patou...daco napis diskutabilne, lebo ma nudis.
Pocuj...od teba som v tejto teme necital ani jeden rozumny prispevok k teme, s hlavou a patou...daco napis diskutabilne, lebo ma nudis.
keby som toto pisal na faskov tak by si bol ticho ze?neboj nebudem ti tu pisat hh beres?
Nepis nic to bude fajn...dik.
To si mylis aj ty.
COTHW:
Ako skús pozrieť ? Ja som ti tu písal aj dal dôkazy, že náckovia majú fakt "spadeno" na širokú škálu ľudí. Veľa ľudí to zažilo na vlastnej koži, čiže sa našťastie nemusím odvolávať na podľa teba nedôveryhodné zdroje, sú to čisto empirické skúsenosti.
Ak tvrdíš opak, napíš, koho bije antifa iného okrem nácov a v akej frekvencii sa to deje.
citizien: Na teba neradno reagovať, lebo človek by sa musel znížiť na rovnako primitívnu úroveň rozmýšľania, ako tu predvádzaš ty a to by bolo naozaj veľmi zložité
pokúšať sa o to nemienim.
Tak sa nečuduj a zisti si, ako to bolo. ZSSR tu vyvíjalo vplyv a podporovalo miestnych komunistov, ale veď o to ide. Miestnych komunistov. Bez nich by ZSSR samo neurobilo nič. Tu bolo veľa ľudí, ktorí komunizmus chceli, takže démonizovať vplyv ZSSR je absurdné. Navyše, od 1945 ubehli 3 roky, kým sa k moci dostali červení, čo tiež moc nekorešponduje s takým tvrdením.Celá idea komunizmu má od demokracie riadne ďaleko. Voľby som vtedy nezažil, ale čudoval by som sa keby sú 100%tne demokratické. A čo sa týka toho názoru, že kto koho bije na akých stranách ta sa skús pozrieť na obe strany. Nie je to o tom, že tam sú debili a tam sú inteligenti. Je to o tom, že aj tam aj tam sú debili, ale ty riešiš stále len jednu stranu.
Ako skús pozrieť ? Ja som ti tu písal aj dal dôkazy, že náckovia majú fakt "spadeno" na širokú škálu ľudí. Veľa ľudí to zažilo na vlastnej koži, čiže sa našťastie nemusím odvolávať na podľa teba nedôveryhodné zdroje, sú to čisto empirické skúsenosti.
Ak tvrdíš opak, napíš, koho bije antifa iného okrem nácov a v akej frekvencii sa to deje.
citizien: Na teba neradno reagovať, lebo človek by sa musel znížiť na rovnako primitívnu úroveň rozmýšľania, ako tu predvádzaš ty a to by bolo naozaj veľmi zložité
hughito: ale ako to preberanie moci prebiehalo? ked neziskali absolutnu vacsinu vo volbach vyvolali protesty organizovane cervenou stranou, strajky...a ked nepomahalo ani jedno, mocou obsadili velitelstva poriadkovych sil, vyzbrojili milicie a zatykali demokratov, nasledoval pad vlady a namiesto vyhlasenia novych legitimnych volieb dosadenie stranikov na posty ministrov podavajucich demisiu a 30.maja uz "legitimne volby" s jednotnou kandidatkou komunistov
Faktom zostáva, že orientácia na ZSSR sa dohodla cez vojnu, stačí uviesť Benešovu zmluvu so ZSSR z 12.12. 1943 - Zmluva o priateľstve, vzájomnej pomoci a povojnovej spolupráci. Alebo II. bod Vianočnej dohody z 25.12.1943, ktorý pretlačil komunistický odboj (ale občiansky-demokratický súhlasil) = želáme si úzku spoluprácu slovanských národov a štátov, menovite ZSSR, takisto v súlade zo ZSSR viesť zahraničnú politiku.
Podobné náznaky sa vyskytli aj počas SNP.
V prvých voľbách po vojne dostala KSS na Slovensku 30%, v Čechách oveľa viac a preto celkovo vyhrali.
Potom sa dostali k moci komunisti definitívne v roku 1948 keď nekomunistickí ministri podali demisiu a Beneš ich nepodporil.
Jednoducho, komunisti sa dostali k moci legálne, aj keď tam samozrejme bolo veľa svinstiev, tlakov a neviem čoho všetkého, ale je to dnes iné ? Také isté.
Ja som tu len proti tomu názoru, že Sovieti nás tu neoslobodili.
Podobné náznaky sa vyskytli aj počas SNP.
V prvých voľbách po vojne dostala KSS na Slovensku 30%, v Čechách oveľa viac a preto celkovo vyhrali.
Potom sa dostali k moci komunisti definitívne v roku 1948 keď nekomunistickí ministri podali demisiu a Beneš ich nepodporil.
Jednoducho, komunisti sa dostali k moci legálne, aj keď tam samozrejme bolo veľa svinstiev, tlakov a neviem čoho všetkého, ale je to dnes iné ? Také isté.
Ja som tu len proti tomu názoru, že Sovieti nás tu neoslobodili.