BALÍK NA POŠTE...
BALÍK NA POŠTE...
Zdravím..objednal som si nedávno niečo cez jednu stránku a chlapík mi to posielal niekedy v strede týždňa..samozrejme, že mi to dodnes nedošlo, čo sa dalo čakať. Lenže v nedeľu odchádzam do Nemecka a cez víkendy k nám do obce pošta zo Zvolena nechodí...
Takže mal by som otázku, či by nebolo možné si zobrať ten balík zo Zvolena, aj keď adresa prijímateľa (mňa) nie je vo Zvolene ale na našej pošte? Vopred dík.
Takže mal by som otázku, či by nebolo možné si zobrať ten balík zo Zvolena, aj keď adresa prijímateľa (mňa) nie je vo Zvolene ale na našej pošte? Vopred dík.
Re: Balík na pošte
Ved zavolaj na postu do Zvolena ci to je mozne, nie je to jednoduchsie ako zakladat temu?
Re: BALÍK NA POŠTE...
Mohol by si mi zistiť č. prosím ťa? A nenapíš pls, že mám použiť Google. Vďaka
No ina moznost ako Google nie je 
http://otvaraciehodiny.posta.sk/
Tam zadaj Zvolen a ukaze ti to niekolko post, neviem na ktorej to mas.
Po 18tej su zatvorene vsetky, zajtra je este otvorena ta v strede mesta.
http://otvaraciehodiny.posta.sk/
Tam zadaj Zvolen a ukaze ti to niekolko post, neviem na ktorej to mas.
Po 18tej su zatvorene vsetky, zajtra je este otvorena ta v strede mesta.
Ja viem ale nechcelo sa mi to hľadať sorry
no tak to by som aj ja rád vedel na ktorej pošte to je

Ze nechcelo hladat? Ved to je zalezitost pol minuty 
Ja viem, sorry...zaujímalo by ma ako zistím, na ktorej by mohol byť
ale v sobotu je otvorená len jedna, takže skúsim zavolať tam...len keĎ robia len do 18.00 asi ťažko budú ešte teraz na tel. linke...
zavolaj tam, nijak inak to nezistíš. Si presne to, čo máš aj na avatare a navyše ešte aj lenivý. A najlepšie by bolo keby ti to gothar obvolal však? Veď už nebuď ako pako a nauč sa riešiť si veci sám! Kua chlape 
Lama nie som, no s tou lenivosťou máš pravdu a netajím sa tým
No zajtra ráno idem zavolať, môže byť len na jednej pošte ak sú vlastne vo ZV, keďže Zvolen je najbližšie mesto k nám, tak len tam by mal byť, keďže ešte nie je na našej pošte .
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lama niesi ?
Tvoja fotka ale vraví o niečom inom
Tvoja fotka ale vraví o niečom inom
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kedysi som videl v televizii alebo cital na internete o tom ako funguje posta. Bolo tam spominane nieco o tom, ze na Slovensku su nejake tri velke strediska a tam ide vsetka posta, ze aj ked posielas susedovi list z vedlajsieho domu, tak to najskor ide na toto stredisko a odtial to ide dalej. Ako to funguje dnes, tak to netusim, je mozne, ze sa napriklad posta triedi uz v ramci okresu...
Nejak som to prepásol, zistil som, že autobus chodí o polhodinu skôr ako som si myslel, takže môžem to zabaliť 
EDIT:
Ešte k sráčom, čo mi znížili karmu: drzý nie som, kkt tiež nie a bu*erant tiež nie...takže vás sklamem a nabudúce sa podpíšte. Ďakujem
EDIT:
Ešte k sráčom, čo mi znížili karmu: drzý nie som, kkt tiež nie a bu*erant tiež nie...takže vás sklamem a nabudúce sa podpíšte. Ďakujem