Praca na ropnych plosinach
a natakýc lodiach neprídeš o živoť ?? tak ja nvm možem hovoriť len o discovery ale ukazovali a vraveli počas vysielania že stej a tej lodi sa už nebudeme hlásiť lebo naš kameraman aj sposátkou sa utopili po tom ako sa Loď prevrátila atd. su tam strašne vlný a lovi sa od rana do večera a ak raz ideš cez palubu tak 50% že ta nenajdu .........keby si mam vybrať či ropne plošiny alebo rybolov tak určite plošiny
nehovoris ty nahodou o tych lovcoch krabov? tam su totiz aj ine podmienky - v beringovom mori pri minusovych teplotach, zamrznuta paluba, tam uz nie je tazke sa posmyknut a padnut do vody. v spanielsku su sice vlny a podobne, ale nie je tam mraz, cize ziadna namraza a pokial nepijes, resp. si si vedomy co robis, tak by nemal byt problem.
hocikedy a hocikde mozes prist o zivot..dnes som bol opat v pristave a zamerne som sa spytal rybara ci vie o nejakych umrtiach..povedal ze vko tom pristave kde lovi on za posledny rok prislo o zivot 7 muzov..tak to urcite nebude nejake rizikove..a vybrat si pracu na ropnych plosinach namiesto rybolovu je chore..nie je vsetko tak ako ukazuje discoveryZaxman napísal:a natakýc lodiach neprídeš o živoť ?? tak ja nvm možem hovoriť len o discovery ale ukazovali a vraveli počas vysielania že stej a tej lodi sa už nebudeme hlásiť lebo naš kameraman aj sposátkou sa utopili po tom ako sa Loď prevrátila atd. su tam strašne vlný a lovi sa od rana do večera a ak raz ideš cez palubu tak 50% že ta nenajdu .........keby si mam vybrať či ropne plošiny alebo rybolov tak určite plošiny
btw: aby som nezabudol..vraj pocas burok na more ani nevychadzaju a ked uz su na mori a vidia ze ide purka tak sa vracaju naspat do pristavu
-
jaroslav mesko
Novice
Re: Praca na ropnych plosinach
ahojte,nema niekto kontakt kto by mi zariadil pacu na ropnej plosine?napiste mi na [email protected]
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 22:59)
ahojte,nevi niekto kontakt na nikoho kto by mi zariadil pracu na vrtnej plosine?piste na [email protected]
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 22:59)
ahojte,nevi niekto kontakt na nikoho kto by mi zariadil pracu na vrtnej plosine?piste na [email protected]
google:
Práca na vrtných plošinách je fyzicky náročná, ale i veľmi dobre platená. Nie je nezvyčajné, že človek začínajúci úplne od spodu bez predchádzajúcich skúseností, zarába 7500 libier mesačne alebo aj viac. Nástupné pozície keď Vás zamestnávateľ prijme, trénuje a pomáha v postupe začínajú na 2000 libier týždenne. Ubytovanie a stravovanie má medzinárodný luxusný štandard a príležitosti na pracovný postup sú vynikajúce,
Uplatniť sa môžete v pracovných pozíciach ako:
Robotník na vrtnej plošine - udržiavací personál, ošetrovateľ náradia, palubný personál, ukladač rúr (25 000 £)
Maliar (25 000 £) Majster údržby (28 000 £) Zvárač (35 000 £) Skladník (30 000 £)
Prevádzkar (30 000 £) Kuchár (27 000 £) Nákladný technik (40 000 £) Strojník (32 000 £)
Mechanik (40 000 £) Elektrikár (40 000 £) Kontrolór údržby (50 000 £) Robotník (25 000 £)
Žeriavnik (35 000 £) Asistent žeriavnika (28 000 £) Potápač ( 45.000 £) Toolpusher (60 000£)
Derrickman (38 000 £) Asistent vŕtača (42 000 £) Vŕtač (50 000 £)
Konštruktéri (30 000 £) Bahenný technik (50 000 £) Robotník na vrtnej plošine (28 000 £)
Práca na vrtných plošinách je fyzicky náročná, ale i veľmi dobre platená. Nie je nezvyčajné, že človek začínajúci úplne od spodu bez predchádzajúcich skúseností, zarába 7500 libier mesačne alebo aj viac. Nástupné pozície keď Vás zamestnávateľ prijme, trénuje a pomáha v postupe začínajú na 2000 libier týždenne. Ubytovanie a stravovanie má medzinárodný luxusný štandard a príležitosti na pracovný postup sú vynikajúce,
Uplatniť sa môžete v pracovných pozíciach ako:
Robotník na vrtnej plošine - udržiavací personál, ošetrovateľ náradia, palubný personál, ukladač rúr (25 000 £)
Maliar (25 000 £) Majster údržby (28 000 £) Zvárač (35 000 £) Skladník (30 000 £)
Prevádzkar (30 000 £) Kuchár (27 000 £) Nákladný technik (40 000 £) Strojník (32 000 £)
Mechanik (40 000 £) Elektrikár (40 000 £) Kontrolór údržby (50 000 £) Robotník (25 000 £)
Žeriavnik (35 000 £) Asistent žeriavnika (28 000 £) Potápač ( 45.000 £) Toolpusher (60 000£)
Derrickman (38 000 £) Asistent vŕtača (42 000 £) Vŕtač (50 000 £)
Konštruktéri (30 000 £) Bahenný technik (50 000 £) Robotník na vrtnej plošine (28 000 £)
S 3097, kde si zobral tie výšky platov?
Zdajú sa mi až horibilne vysoké
Zdajú sa mi až horibilne vysoké
Tie vysky platov su samozrejme rocne, nie mesacne. Nezdaju sa mi byt nejake uzasne, teda uz tych 30-50k to uz hej.
To su mesacna platy. Ale kde je ten Y[o]G1 ved ja tu cakam ako de,il kedy sa uz ozve. Bud tam skapal alebo nasiel holku alebo sedi doma na riti a boji sa priznat tak nech rychlo odpise bo ma chytaju nervy. No mozno ho otrtkali alebo vyhodili. Ale aj ak tak som zvedavy takze nech si pospisi.
Kde je ten yogi?
možno , nikdy nevieš
Alebo, čo dúfam, že sa nestalo, zvýšil štatistiku úmrtnosti na ropných plošinách
dnes na discovery Black gold 21:55
čaute všetci, čítam vaše príspevky a vidím, že sú tu negatívne aj pozitívne názory. Mať serióznu ponuku, zbalím sa a idem. Mám po 30 a už som čosi preskákal. Niekoľko desiatok 20 hodinovch šichiet, štyri dni po sebe 5 hodín spánku, práce vo výškach i ponor do 50m hĺbky a pod. Samozrejmosťou je použitie osobných ochranných prostriedkov. Teraz som robil na komíne v 2O mt. a samozrejmosťou bolo lano + sedák. Všetko je o tom - nepreceňovať svoje možnosti a nerobiť frajera.
Hľadám seriózny kontakt. Neviete niekto o potenciálnom zamestávateľovi? Vďaka za tip. Pekný deň. [email protected]
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2010, 20:36)
čaute,
denne mi rukami prejde aj pol tony materiálu, celý deň na nohách je viac bežný ako ojedinelý a ťahať nočné či 16 hodinové šichty patria k mojej robote už celé roky. Mám 30, bez závezkov. Mať možnosť, zbalím sa a idem. Ak by sa našiel niekto, kto by išiel von, napríklad do Aberdeenu, dajte mi vedieť na môj mail ([email protected]), môžeme ísť spolu. Mám trochu problém s angličtinou, inak viem vybaviť kopu vecí a mám dobrú kvalifikáciu.
Hľadám seriózny kontakt. Neviete niekto o potenciálnom zamestávateľovi? Vďaka za tip. Pekný deň. [email protected]
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2010, 20:36)
čaute,
denne mi rukami prejde aj pol tony materiálu, celý deň na nohách je viac bežný ako ojedinelý a ťahať nočné či 16 hodinové šichty patria k mojej robote už celé roky. Mám 30, bez závezkov. Mať možnosť, zbalím sa a idem. Ak by sa našiel niekto, kto by išiel von, napríklad do Aberdeenu, dajte mi vedieť na môj mail ([email protected]), môžeme ísť spolu. Mám trochu problém s angličtinou, inak viem vybaviť kopu vecí a mám dobrú kvalifikáciu.
zajdi do agentury a popytaj sa.alebo popripade zozen kamarata ktory viem dobre po anglicky a zajdi si do centraly BP,OMV atd ci by ti nedali kontakt na ludi co tam posielaju robosov priamo na plosiny.tu na fore nic nevyriesis vyser sa na rozne inzeraty su to klamstva len osobne.este ma napadla moznost nejako cez nas slovnaft.mozes skusit aj toto uvidis ci sa ti ozvu http://www.oilcareers.com/content/categories/oilrig.asp
Na nete jeden chlapík ponúka za 200kč dvd s informáciami o práci na ropných plošinách. Hovorí si Endy Pindoch. Ja som ho oslovil, poslal som mu cez účet peniaze a dvd nič. Idem na neho podať žalobu na súd - to je v pohode. Po porade s advokátom chcem ale podať aj trestné oznámenie na polícii pre podvod. Aby to bolo vyšetrované ako trestný čin, nie ako priestupok, musí byť škoda viac ako 270eur. Hľadám ľudí, ktorí boli tiež oklamaní za účelom podania spoločného trestného oznámenia. Ozvite sa mi na [email protected]
ja sa ešte stále čudujem že ludia naletia na taketo oje*** .....už len keby mi niekto povedal že pošli mi peniaze a ja ti pošlem DVD ako sa dostať na ropne plošiny tak by som ho poslal kade lahšie
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak nato, ze mas 30 si dost jednoducho naletel..
Moj fotrik volal zas na nejaky inzerat davnejsie cez 20min..To nevedel, ze boli 3eur za minutu poplatok..Este, ze ho sestra prerusila, kedze ta zena mu nemala poskytnut ziadnupracu, ale len zdrziavat a zdrziavat, nech maju koruny..
Pochybujem, ze tu najdes niekoho seriozneho a na slovensku este tazsie..Najlepsie po znamosti..
Moj fotrik volal zas na nejaky inzerat davnejsie cez 20min..To nevedel, ze boli 3eur za minutu poplatok..Este, ze ho sestra prerusila, kedze ta zena mu nemala poskytnut ziadnupracu, ale len zdrziavat a zdrziavat, nech maju koruny..
Pochybujem, ze tu najdes niekoho seriozneho a na slovensku este tazsie..Najlepsie po znamosti..
alebo treba skusit agenturu ale znamu a serioznu ci nieco nevedia.