FIFA World Cup South Africa 2010
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
ak uz dneska rooney neda gol tak ma porazi
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Capellovi inak asi za**bava, ked tam furt dava toho pomaleho Heskeyho, ktory nic nehra, a Defoa nechava stale sediet na lavicke. Ale tak nevadi, aspon nech vdaka tomu Albion nepostupi zo skupiny. To by bola krasa, ked by Anglicko aj Francuzsko skoncili v zakl.skupine. 
-
MP4-27
Guru wannabe
Anglicko po najtrápnejšom výkone histórie remizovalo s Alžírskom....no comment
cele MS su nejake...nejake ine
USA-Slovinsko veľmi pekný zápas, ale doteraz nechápem tomu neuznanému gólu.
Angličania sa začínajú podobať Francúzsku, čo sa čudujem, lebo som čakal od Capella viac.
A po prvom zápase ospevovaní Nemci si to tiež pekne pohnojili.
Angličania sa začínajú podobať Francúzsku, čo sa čudujem, lebo som čakal od Capella viac.
A po prvom zápase ospevovaní Nemci si to tiež pekne pohnojili.
-
DanielDevil
Addict
ja Capella nechápem, Heskey v základnej zostave? hlavne že Bent si nekopne, pritom to je neporovnatelne lepší hráč, Defoe-a striedal až neviem kedy, jednoducho neskoro, po polčase mali prísť minimálne dve zmeny, myslím že aj Carrick si mohol zahrať, pretože spolupráca Lampard - Gerard jednoducho žiadna sláva a myslím si že by to oživil aj Joe Cole, ale asi chcel hrať na remízu, tak ju aj má
-
IamMartinQo
Star
Inak, k USA - Slovinsko, ten mamrd akože čo odpískal faul ? ofside ?
Ten verdikt som akože vobec nepochopil, ale ved Edu si zbiehal až zo 16-ky, tak nepochopim čo pískal...
Angličania, len sa trápia.
Ten verdikt som akože vobec nepochopil, ale ved Edu si zbiehal až zo 16-ky, tak nepochopim čo pískal...
Priznám sa, že osobne som trápne výkony Francúzska čakal a takisto pre mňa nebolo prekvapenie Srbské víťazstvo nad Nemcami, so Srbmi počítam do štvrťfinále. To ma už skôr sklamalo ich vystúpenie s Ghanou.hughito napísal:A po prvom zápase ospevovaní Nemci si to tiež pekne pohnojili.
Angličania pokračujú v hrozných výkonoch a pre mňa sú prvým veľkým sklamaním. Na druhej strane vyhrajú v poslednom zápase 3:0 a všetko bude zabudnuté.
Čakám ešte na druhé zápasy Portugalska a Slonov, aby som si mohol spraviť lepší úsudok. Portugalsko predsa len vyzeralo slabšie ako Drogba & Co.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mne sa zda ze zapiskal tesne pred tim ako bola lopta v brane, bola tam strkanica v 16-ke...IamMartinQo napísal:Inak, k USA - Slovinsko, ten mamrd akože čo odpískal faul ? ofside ?
co ked si Edu zbiehal, chces povedat ze ked jeden hrac fauluje pred tim ako da druhy hrac gol tak musi gol platit?
bol to kontroverzny verdikt ale ta 16-ka mi skor pripominala rugby ako futbal...
ja som kazdopadne po vcerajsku spokojny...SAMO NAPRED SRBIJA.
nech piska kedy chce ale nech odovodni ze co piskal lebo american nefauloval ziadny
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja som videl spomaleny zaber z boku na ktorom je vidiet 3 rady hracov v ktorich ich je asi 12 cize neviem posudit, rozhoca ich videl odzadu pekne vedla seba...duboo napísal:nech piska kedy chce ale nech odovodni ze co piskal lebo american nefauloval ziadny
ked mas video spoza brany hod link, rad si pozriem...
rozhodca zapiskal, nikto s tim uz nic nespravi...taky je zivot, vacsie krivdy sa stavaju...
komu vadí zvuk Vuvuzel tak sledujte MS vo futbale na ORF1 keď máte,... tam ten zvuk vôbec nieje počuť
-
Scorpion90
King
mam pocit ze tieto MS su v znameni - pomaly dalej zajdes 
-
MP4-27
Guru wannabe
myslim ze v Holandskom time by som sa nestratil ani ja
prihrat viem a hentak pomaly bezat tiez 
Holandania zatiaľ slabota, ale v II. polčase to rozbehnú.
Škoda , že sme sa nedostali do nejakej ešte slabšej skupiny ako máme teraz.
4 body z dvoch zápasov s Paraguajom a Talianskom neuhráme ani keby vuvuzely z neba padali
4 body z dvoch zápasov s Paraguajom a Talianskom neuhráme ani keby vuvuzely z neba padali
-
jason007x
Light Professional
Holandsko - Japonsko, teda slabota, potesil ma akurat Sneijderov gol
, za ktory moze ale z vacsej miery brankar. Robben citelne chybal, on by to tam rozbehal. Ale tak vedia, na co ho este radsej setrili. 
ved jasne mne je to v podstate jedno,len si myslim ze to v ziadnom pripade faul byt nemohol...neco ako nas gol v slovinsku co dal petras a neuznal ho rozhodcaArkanoviTigrovi napísal:
ja som videl spomaleny zaber z boku na ktorom je vidiet 3 rady hracov v ktorich ich je asi 12 cize neviem posudit, rozhoca ich videl odzadu pekne vedla seba...
ked mas video spoza brany hod link, rad si pozriem...
rozhodca zapiskal, nikto s tim uz nic nespravi...taky je zivot, vacsie krivdy sa stavaju...
-
jason007x
Light Professional
Ghana si to pekne sama do**bala, mali X prilezitosti na strelenie druheho, a potom prip. aj tretietho, ci stvrteho golu, no len su to zrejme sebcaci od kosti, a tak to aj dopadlo. Ale aspon o to lepsie pre Srbov, maju teraz omnoho vyraznejsie sance na postup 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
jason, ani nevies jak sa s toho tesim
Srbom staci 1:0 a idu dalej...
Srbom staci 1:0 a idu dalej...
Kamerun hrá zatiaľ pekne
Inak zajtra by sme mohli vyhrať . Uvidíme...
BTW (príloha) Dobre sme to zahrali s tými Američanmi
edit jason007x: Ale vieš čo je horšie ? Že toto je z nového času
Tiež nechápem ako sa im toto môže stať preboha 
Inak zajtra by sme mohli vyhrať . Uvidíme...
BTW (príloha) Dobre sme to zahrali s tými Američanmi
edit jason007x: Ale vieš čo je horšie ? Že toto je z nového času