ako ďalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lordbattle
Novice
Novice

ako ďalej?

Príspevok od používateľa lordbattle »

Mám jeden problém a potrebujem poradiť. Poznám jedno dievča asi pol roka,zoznámila nás jedna moja kamarátka. Bola mi od začiatku sympatická a milá začali sme si písať a viac sa stretávať (každý víkend aj dva krát) väčšinou väčšia partia. Bolo vidno na nej že jej na mne záleží a že je rada keď je somnou. Ale hneď na začiatku mi napísala že ona nechce s nikým nič "riešiť", že nemôže zabudnúť na bývalého,ja som jej nato napísal že v pohode a taak.. Asi pred mesiacom som ju pozval vonku všetko bolo super dlho sme sa bozkávali bolo to pekné proste. Ale na druhý deň ako keby sa nič nestalo. Potom další víkend na zábave sme boli spolu všetci naši kamaráti evidentne videli, že sa máme radi ale zakaždým keď sa jej niekto opýta či spolu chodíme tak odpovie,že nie a ja neviem čo si mám myslieť o tom, neviem vôbec na čom som a bojím sa jej to opýtať chcel by som aj niečo viac lebo keď som s ňou neviem vôbec ako sa mám pri nej správať, či ako keby som s ňou chodil alebo ako keby sme boli len kamaráti, problém je v tom, že brat sa jej pýtal asi pred týždňom prečo spolu nechodíme keď sme stále spolu a ona mu napísala, že rada by chodila ale že odchádza na celé dva mesiace preč :( a že vie, že ja by som to nevydržal, lebo ja som taký typ, čo sa otáča aj za peknými dievčatami a niesom najsvätejší a tak. Mám 18r.
NEVO
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: ako ďalej?

Príspevok od používateľa NEVO »

no ved si to sam na konci napisal, tak sa prestan obzerat za peknymi dievcatami (by si sa cudoval ale baby si to vsimaju aj ked to tak nevyzera)
ale vazne, odchadza prec to bude asi ten hlavny dovod, tak skus byt knej dovtedy stale kamaratsky, a ked odide tak to vydrz,
najlepsie by bolo keby si "mal alibi" ze si to vydrzal, napr. nejaka jej kamoska by jej to potvrdila.
A to ze nemoze zabudnut na byvaleho mohla byt len vyhovorka (ale aj nie)
Tak vela stastia a hlavne to vydrz :-)
lordbattle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lordbattle »

ja viem asi to bude tak najlepšie teraz to nechať tak a keď príde tak potom sa o niečo pokúsiť možno aj na bývalého úplne zabudne :). Ale ešte tento víkend idem s ňou na chatu tak uvidíme ako to dopadne :)
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vidíš, užite si spolu chatu, v kontakte písomnom môžete ostať aj cez leto. Dva mesiace vám ubehnú ako nič a keď jej budeš aspoň takto nablízku, tak to vyzerá nádejne. To, že nechce nič "riešiť" mi príde skôr zo strachu začať si niečo vážne, prípadne to vyznieva na sklamanie z minulosti. ale na základe toho, čo tu píšeš to nevyzerá, že si jej ľahostajný. :wink:
Napísať odpoveď