Ovládače pre notebook ASUS X85L

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Griffin
Novice
Novice

Ovládače pre notebook ASUS X85L

Príspevok od používateľa Griffin »

Zdravím, :smt006
Potrebujem ovládače pre môj notebook ASUS X85L. (grafika, zvuk, bluetooth atď.)
Googlil som, no marne. Všetky stránky, ktoré som našiel odkazovali na nefunkčné linky.
Na http://support.asus.com som tiež nepochodil. Ovládače pre môj model som nenašiel. :?
Ani ručne, ani automaticky. http://alturl.com/nooz
Skúsil som ovládače na model X85Se, ale nepomohlo. Zvuk mi nejde vôbec a rozlíšenie monitoru ide max do 1024x768.

Prvú inštaláciu som nerobil ja, takže netuším odkiaľ som ich mal predtým. Ak by ste náhodou niekto vedel poradiť tak by som bol veľmi vďačný :)
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ovládače pre notebook ASUS X85L

Príspevok od používateľa Fuxxo »

mal by si skusit nainstalovat EVEREST a zistit aku tam mas zvukovku a podla oznacenia googlit (neviem ci to pomoze). A pokial bol ten notas novy, tak Museli byt ku nemu minimalne 2-3 CD. ovladace pre 32bit, ovladace pre 64bit a nejake utilitky na 3 CD...
Griffin
Novice
Novice

Dostal som k nemu 3 DVD, tak ako hovoríš. No ovládače mi boli poskytnuté na Windows Vista 32 bit
a bol k tomu Windows XP home. To je dosť fail. Kupované v AGEM Bratislava. Kupovala ho mamka pre seba v dobe, keď som bol mimo republiku :(
Sťahovať windows Vista nelegálne sa mi nechce, keď mám originál XP.
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Mohli by ti pomôcť aj ovládače, ktoré máš dodané.... Skús nahodiť XP a následne cez Správcu zariadení inštalovať neznáme zariadenia pomocou automatického prehľadávania CD disku, na ktorom máš ovládače. Neručím, že to bude fungovať, ale za pokus to stojí. :wink:
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

pockat... to sa mi nezda.. ja som nedavno pre krstnu mamu bral notebook z agemu, boli tam 3dvd, na prvom su ovladace, ale neviem pre aky typ OS su. na druhom je napisane 32 bit only a na 3 su tie utilitky... NTB bol bez OS, cize som tam hodil VISTU a ovladace funguju. Skusil si ich hodit na ten XP home, ci ti ich neberie?
Griffin
Novice
Novice

Ovládače ktoré k tomu boli som skúšal. Neberie ich ani cez autorun ani keď som setup skúsil spustiť jednotlivo k zvuku atď. Vždy napíše, že nie sú kompatibilné. Na 3 disku sú utilitky, ktoré som nainštaloval, ale nič to nepomohlo.

//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 22:17)
Ovládače ktoré k tomu boli som skúšal. Neberie ich ani cez autorun ani keď som setup skúsil spustiť jednotlivo k zvuku atď. Vždy napíše, že nie sú kompatibilné. Na 3 disku sú utilitky, ktoré som nainštaloval, ale nič to nepomohlo.
Napísať odpoveď