Vaša Top Speed

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
D4vid
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vaša Top Speed

Príspevok od používateľa D4vid »

230 cez dedinu? Trosku neralne... Mierne chore a zvratene... Aj keby ste zrazili psa tak by ste ho mali az niekde v hlboko v aute... Co keby to bola nejaka osoba?
A ak sa smiem spytat aky je tvoj vek? Kedze ty vodic nie si a cele to beries nejak, tak... Bez zamyslenia sa nad moznymi nasledkami tipujem ze mas priblizne 14 rokov...
Ak viac, tak sa ospravedlnujem... Je to moj subjektivny nazor, vzhladom k tvojmu vyjadrovaniu a zmyslaniu...
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

ano ja viem ze to nieje na smiech ale ja som nesoferoval a nebol to ani moj napad ist tak rychlo a velmi dobre viem ked by sa niečo stalo tak by sme to asi velmi velmi tazko prezili

moj bracha s bratrancom sa skoro každy vikend vo večernych hodinach prehanaju na aute ako blazni a to preto lebo tu vo VT maju kamošov policajtov tak nikdy nemaju pruser.
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4vid »

Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým ...
:|
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

D4vid napísal:Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým ...
ano viem co tym chceš povedat
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

D4vid napísal:Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým ...
kym sa nekupi cerpadlo! :)
nemam strasne rad takych ludi co chodia na autach ako chory pretoze vecsinou na to doplacaju ty nevinny a oni sa dalej budu nahanat na autach :?
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

3-mato-3 napísal:pred dvoma tyzdnami som isel z bratrancom 245km/h auto bmw 330d smer od vranova do stražskeho je tam sice jedna dedina ale preleteli sme cez nu jak nič
BMW 3 330d:
Max. rýchlosť:227 km/h
Mile... :) Sakra, kde som spravil chybu, ked ja som ako deviatak na ZS nemal bratrancov s bmw a kamosov co si kupovali astony? :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

LA: 227 km/h je tak pri 320d.

Mohutný ťah a excelentná hospodárnosť prevádzky zároveň prichádzajú v 3,0-litrovom pohonnom agregáte BMW 330d. Iba za 6,0 sekundy zrýchli turbodúchadlom prepĺňaný radový naftový šesťvalec Coupé z nuly na 100 km/h. Maximálna rýchlosť je 250 km/h. K dispozícii je až 180 kW (245 k), pripravených maximalizovať váš pôžitok z jazdy, s dokonalou kutlivovanosťou a pozoruhodnou efektivitou. BMW 325d s výkonom 150 kW (204 k) dosiahne maximálnu rýchlosť 244 km/h a zrýchli z 0 na 100 km/h za 6,9 sekundy.
http://www.bmw.sk/sk/sk/newvehicles/3se ... .html#more

Uz v roku 2004 sa pri 330d uvadzala rychlost 242 km/h, vid: http://www.autorevue.cz/bmw-330d-tichy- ... 1/ch-20782
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

Hm, tak potom par-don, ja som bral udaje z http://bmw.katalog-automobilov.sk/autom ... 30d-135kw/, (kedze som predpokladal ze nema bmw 08+)
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

To BMW bolo kupovane pred polrokom v Bratislave.ale za aku cenu to neviem
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Ako spolujazdec som sa viezol 190kmh (dialnica KE-PO) na Fiat Croma 2.0ie. Odvtedy uz len 170kmh (dialnica do BA) na Opel Combo 1.7CDTi a ako sofer na svojom Fiat Punto 1.3JTD chvilu tesne pod 150kmh, ale viac neskusam, kym nebudu nove pneu :)
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Nieco cez 200 ako spolujazdec KE-PO dialnica a spat na MB SLK, neviem uz presny typ motorizacie. Bolo to pocas otvorenych dni pre uzsiu verejnost :) Hned na to som sa viezol s SL500 tiez nieco pod dvesto. Ti mercedesaci jednoducho maju podchytenych policajtov ked maju skusobne jazdy :) Sam som videl ako prisli policajti na akciu, najedli sa, vypili kavicku a odisli. A to vsetko len za to aby 6 hodin na tej ceste nemerali :)
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

250km/h TT obchvat bol som sam v aute
auto bmw 330d
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

najrychlejšie ako som išiel bolo na mojom aute mimo mesta 152 km/h ale to sa triaslo bolo videť že má dosť.
v meste 130 po električnej do tej jednosmerky ako sa ide popod most bolo 11 hodín večer vtedy mi to pripadalo ako adrenalín ale bola to blbosť ved som tu krutil už od Tatry(keby niekto neverí kludne zoberiem kameru a nahrám mu to znova).
Blbosti typu " čo keby ti tam vyletela tetka (su tam prechody) " si nechajte proste by som ju rozmrdal a išiel by som otŕčať anál do ilavy, som si toho vedomý.
btw po meste jazdím bežne 70 tam kde možem a viem že tam nestoja policajti.
ako spolujazdec škoda 120 motor favorit 140 km/h nechybalo veľa a posral by som sa, dole briežok plyn až v kufri.
škoda favorit som riadil ja, traja(ja, otec, ujo) v nom sedeli bola to 135 ls 130 km/h som dal len taký rachot, šlo by aj viac ale končila sa cesta, krasna rovna cesta bez ničho uprostred ničoho, skušali sme maximalku.
avia 75 km/h dole kopec tiež sila.
niesom nato hrdý že porušujem dennodenne zákony takže si tiež tie školacke reči matky terezy odpustite

edit/ ked som to písal, už vopred som rátal s karmami mínus, no rátal som aj s tým že sa podpíšete...
nieje mi jedno koho zrazím :roll:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

X5 » Mengusovce - Jánovce, 246,7 km/h (mám aj foto z GPS-ka, kto by chcel :D). Podstatné je, že ma v tej rýchlosti celkom slušne obehlo S500. :D
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Clean_Up napísal:X5 » Mengusovce - Jánovce, 246,7 km/h (mám aj foto z GPS-ka, kto by chcel :D). Podstatné je, že ma v tej rýchlosti celkom slušne obehlo S500. :D
co to bol jaky motor?
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

4.4i V8
Svizer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svizer »

Ked som zil este v USA, tak som mal okolo roku 2002 Jaguar,toho casu uplna spicka pre mna. Jaguar XJ-X308, stvorlitrovy automat s vykonom priblizujucim sa k 400 konom a neskutocnym benzinovym zvukom. Na ceste napriec USA po najdhlsej ceste sveta zvanej ako US50 sme si to rubali ohromnych 155 mil za hodinu co bolo elektricky obmedzene. Po prepocitani je to priblizne 250 kilometrov v hodine, to vam bola lambada v nasich ociach a usiach. Nedoporucujem vsak stiahnut okno pri tejto rychlosti lebo sme si mysleli, ze nam to odtrhne zadne sklo!
hipisko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hipisko »

ja mam ako sofer maximalku 190km/h tachometrovych a to hned na troch autach, mitsu galant gsr, opel astra H na dialnici a skoda felicia 1,6 dole kopcom pred presovom, co je taka dlha rovna cesta z kopca. Poviem vam, na felde to je adrenalin, bol som mlady a tupy, riskoval som zivoty este mojich dvoch kamosov. Dnes sa tym kopcom neodvazim ist ani 130 na ovela lepsom aute, nieto este 190 na felde...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

spolujazdec na audi s2 - 195 cca, nieco nad 200 sice ukazovala rucicka, ale vsetci vieme, ako to ukazuje :), btw dialnica praha - brno

sofer 318ti cesta yreg - nitra, 150, plyn len pokym som nepresiahol, potom noha z plynu a do dedinky s kludom 60 na tachometri :)

rychlost ma netaha, mam z nej strach :psssst:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Eras, zaujímalo by ma, kde sa dá ísť 150 medzi Jarkom a Nitrou, však tam je to samá zákruta...

By ma ešte zaujímalo, že keby tak pri zlepšovaní svojej maximálky niekoho odmerali, aká pokuta by ho reálne čakala a na koľko rokov by mu zobrali vodičák :D
Napísať odpoveď