pane boze, za co ma takto trestas
nejdeoto, naozaj ta musim pochvalit, tato perla aspiruje na najzabavnejsi prispevok v sekcii auto-moto, takto schuti som sa nezasmial na nicom za posledny rok...
a aby sa na to nezabudlo, radsej si to este pekne skopirujem...
nejdeoto napísal:teoreticke info z wikipedie?
zjavne si v ziadnom ignise v terene nesedel
si predstav ze ides 60kmh do dost ostrej zakruty
ustreli ti zadok na strku do boku....a trochu ta smykne
co by ti urobila dvojkolka? alebo by si na patrole stihol prepnut na 4kolku?
akurat tak by si skoncil v priekope
ale haldex ti pri presmyku zacne zaberat.. a hura... ides pekne dalej
(vlastna skusenost)
podme pekne poporiadku, tie osobne inzultacie preskocime...
neviem si dost dobre predstavit navodenu situaciu... idem na ignise 60 do ostrej zakruty (?) a zrazu mi ustreli zadok (???)... haldex hned (?) pri presmyku (rozumej tak 2 - 3sec.) zacne zaberat, aby ma vytiahol z toho smyku (asi sam, holt, elektronika je mocna

), potom idem vraj dalej..... no to si snad robis srandu... pokial to myslis vazne, prosim, opis mi uplne presne, ako sa budu spravat vsetky tie vtipne hybajuce sa zariadenia v aute a co ty budes za tym volantom robit (opis vystraseneho vyrazu a premocenych nohavic mozes preskocit), hadam sa na stare kolena cosi priucim...
co by asi tak spravila taka dvojkolka? no nebudem ta natahovat, poleti do zvodidiel rovno za tvojim ignisom... pokial situacia bude takto extremna pre tu dvojkolku, ziaden haldex ziadnemu ignisu nepomoze... jedine ze by si to zazrakom aj s autom prezil a mal by si sa drapat von z rokliny... ale ani to na 175kach kormoranoch nepovazujem za pravdepodobne...
nad dovetkom "vlastna skusenost" sa na zaver u iba pousmejem