FIFA World Cup South Africa 2010
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
Hrôza.
// Takže máme ešte relatívnu šancu postúpiť ak by sme vyhrali nad Talianmi ?
// Takže máme ešte relatívnu šancu postúpiť ak by sme vyhrali nad Talianmi ?
-
hojko
Site Admin
Tragedia, nas vyskon nemal s futbalom nic spolocne. Za zmienku stoji asi len pochvala pre Weissa a Muchu, inak ostatne mena bieda. Skrtel okrem odkopavania lopt bezmocne za polovicu nic neukazal, to iste zvysok obrany. Zaloha bola na tom podobne a vlastne, cely vykon muzstva bol katastrofalny, ubohe nakopavanie lopty vpred, zbytocne drzanie lopty vo vzduchu a nasledna strata lopty, ziadna koncepcia hry, bieda. Paraguaj hral dobre, v prvom polcase utocili, v druhom sa stiahli, dostupovali hracov a k nicomu nas nepustili. Maly Dede sa chyta este teraz za hlavu, ze co robil ten Hamsik, ved v druhom polcase ho bolo vidiet asi len raz, ked na neho ukazali kamery.
Velke sklamanie z futbalu, nie tak ani z vysledku, ale skor z nulovej organizacie a myslienky. Prvy gol na ucet Pekarika, pretoze ani nevie komu hodit aut a druhy asi na ucet Vitteka, pretoze prehral hlavickovy suboj a ostal stat, pozeral sa na hraca ako si vzal loptu...
Velke sklamanie z futbalu, nie tak ani z vysledku, ale skor z nulovej organizacie a myslienky. Prvy gol na ucet Pekarika, pretoze ani nevie komu hodit aut a druhy asi na ucet Vitteka, pretoze prehral hlavickovy suboj a ostal stat, pozeral sa na hraca ako si vzal loptu...
Aj ten Weiss (tréner), ten načo čakal ? Ďurica, Štrba a Kozák mali odletieť na striedačku a isť útočníci a Stoch do hry, veď sme nemali čo stratiť. Ále nie....
OTRAS !
OTRAS !
-
DanielDevil
Addict
vidím že Nový Zéland má štandartky nacvičené
1:0
Absolútne najhorší zápas na MS. Neviem si predstaviť, prečo by som sa na to mal pozerať, kebyže som cudzokrajný divák. Naši nehrali ani prd, Paraguaj taktiež nepredvádzal nič výnimočné - dal gól a úplne mu to stačilo. Po takomto zážitku veľmi dúfam, že aspoň večerný zápas bude liekom na moju ubolenú futbalovú dušu 
-
IamMartinQo
Star
Nový zéland by to mohol udržať aspoň na 1:1 aby sme mali akú takú šancu aspoň na osemfinále, lebo tí Taliani hrajú ešte asi horšie ako my...
-
nejakymarko
Addict
suhlasim martinko 
Ešte žijeme
.
-
Soviet
Darca
1:1 - ach..To idu byt zas davane sance Slovakom v mediach a na ihrisku bude fraska pravdepodobne
No nechajme sa prekvapit..
-
nejakymarko
Addict
to ze vyhrame s talianmi je viac pravdepodobne ako to ze by sme mali vyhrat s paraguajom, aj ked som nasim veril...a mozno sa uz proti "svojim" prebudi aj hamsik
-
Scorpion90
King
nadej umiera posledna ale na mieste nasich by som kupoval suveniry kym este je cas 
-
Sagittarius
Guru
No už len aby v Johannesburgu štvrtok nasnežilo a nejaký Talian to už len vyrieši 
-
IamMartinQo
Star
Taliani ich drvili celý zápas, ale v zakončení sa trápili, ved len necelá tretina z 20 striel šla na bránu, môžu byť radi že dali aspoň gol z "tej penalty"
Ale klobúk dole čo predviedol Nielsen, niet divu prečo je strojcom tohto víťazstva..
Minimum chýb, perfektné krytie Iaqintu, naši obrancovia by sa mali pozerať a učiť sa od NovozélanĎanov....
Ale klobúk dole čo predviedol Nielsen, niet divu prečo je strojcom tohto víťazstva..
Minimum chýb, perfektné krytie Iaqintu, naši obrancovia by sa mali pozerať a učiť sa od NovozélanĎanov....
Zase máme "šancu", zase bude veľa ľudí plno naivnej viery v postup a zase príde obrovské sklamanie po našom otrasnom výkone. Ako keby to už bolo.
My si nezaslúžime postúpiť.
-
Scorpion90
King
100 % suhlas, aj keby sme postupili, tak narazime tusim na Holandsko, a to si nechcem predstavithughito napísal:Zase máme "šancu", zase bude veľa ľudí plno naivnej viery v postup a zase príde obrovské sklamanie po našom otrasnom výkone. Ako keby to už bolo.
-
jason007x
Light Professional
Sranda by bola, keby ten Novy Zeland nad Talianmi vyhral. To by nastala rovnaka situacia ako v A-skupine, kde by sa v poslednom zapase stacilo dohodnut na remize Paraguayu s Novym Zelandom, a postupovali by obaja a odpisali tak Talianov. Zijeme ako zijeme, sance nam davam asi 5%, ale predsa len je lepsie ked je tam aspon teoreticka nadej a hra sa o postup, ako keby sme to uz len dohravali a o nic nam neslo.
// ja si naopak postup prajem, aj keby sme mali utrzit od Oranjes, co aj utrzime v pripade postupu, riadnu facku. Ale je to mojim snom zapas Slovensko - Holandsko.
// ja si naopak postup prajem, aj keby sme mali utrzit od Oranjes, co aj utrzime v pripade postupu, riadnu facku. Ale je to mojim snom zapas Slovensko - Holandsko.
Toto su tipicky Taliani, v skupine nic nehraju horko tazko postupia a zrazu su vo finale (vid take MS 94
).
K nasim sa nejdem vyjadrovat, jednoducho sme tymovo boli horsi po vsetkych strankach, Paraguay inak tiez nic moc, ale hrali to co potrebovali.
K nasim sa nejdem vyjadrovat, jednoducho sme tymovo boli horsi po vsetkych strankach, Paraguay inak tiez nic moc, ale hrali to co potrebovali.
Paraguay hral toľko, čo stačilo na nás, čiže takým tréningovým tempom.
Keby chceli, tak nám dajú ale zo 5 banánov.
Keby chceli, tak nám dajú ale zo 5 banánov.
Ak tréner nevymení aspoň polovicu mužstva , tak sa v tom zápase s Talianskom absolútne nič neudeje a bude to ďalší trapas.
On si stále stavia svojich miláčikov Ďurica (ktorý je na týchto MS úplne mimo ) , Kozák a toho svojho neschopného synáčika. Ten prvý gól bol jeho , keď chcel zamachrovať a nahral rovno súperovi. Stále sa chce ukázať a dovtedy dribluje , až kým nestratí loptu. Je to týmová hra a kým sa nenaučí prihrávať spoluhráčom tak nemá v mužstve čo robiť. Nechápem ten rozruch okolo neho. Veď v celej jeho kariére mu vyšla tá jedna kľučka v Severnom Írsku ináč ukázal veľké govno.
Neviem ako sú na tom zdravotne Sapara , Stoch , Jendrišek , Kucka , ale ak sú v poriadku čo asi sú , tak nechápem prečo nehrajú od začiatku.
Nejako som to dnes nepochopil s tým Ďuricom , čo tým chcel básnik povedať. Však ak tam útočí Ďurica , po tej ľavej strane , tak tam tréner mohol dať rovno nejakého čistokrvného záložníka alebo útočníka. Nechal v predu samotného Vitteka.
Radšej nech prehráme 0:3 , 0:4 ale aspoň sa o niečo pokúsime ako prehrať napríklad dnes 0:2 a nepokúsiť sa o nič , spoliehať sa len na nejkaký zázrak ako v Poľsku. Taliansko a Paraguaj nie sú Poľsko , že si dájú vlastný gól a potom to možno ubránime ...
On si stále stavia svojich miláčikov Ďurica (ktorý je na týchto MS úplne mimo ) , Kozák a toho svojho neschopného synáčika. Ten prvý gól bol jeho , keď chcel zamachrovať a nahral rovno súperovi. Stále sa chce ukázať a dovtedy dribluje , až kým nestratí loptu. Je to týmová hra a kým sa nenaučí prihrávať spoluhráčom tak nemá v mužstve čo robiť. Nechápem ten rozruch okolo neho. Veď v celej jeho kariére mu vyšla tá jedna kľučka v Severnom Írsku ináč ukázal veľké govno.
Neviem ako sú na tom zdravotne Sapara , Stoch , Jendrišek , Kucka , ale ak sú v poriadku čo asi sú , tak nechápem prečo nehrajú od začiatku.
Nejako som to dnes nepochopil s tým Ďuricom , čo tým chcel básnik povedať. Však ak tam útočí Ďurica , po tej ľavej strane , tak tam tréner mohol dať rovno nejakého čistokrvného záložníka alebo útočníka. Nechal v predu samotného Vitteka.
Radšej nech prehráme 0:3 , 0:4 ale aspoň sa o niečo pokúsime ako prehrať napríklad dnes 0:2 a nepokúsiť sa o nič , spoliehať sa len na nejkaký zázrak ako v Poľsku. Taliansko a Paraguaj nie sú Poľsko , že si dájú vlastný gól a potom to možno ubránime ...
nechcem kritizovat nasich lebo isto ja by som tam lepsie nezahral ,ale to co predvadzali bola parodia na futbal jalovy vykon bez nicoho ak toto bol ten vykon na 100% tak dakujem pekne strasne mi tam chyba to chcenie s kvalifikacie neviem kam sa to podelo cely tim je ako vymeneny