aky nahon preferujete?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: aky nahon preferujete?
a na com teda lietas bokom, ako si spominal, ked sme uz pri tom? 
-
Cicicok
Light Star
No zas nelietam kazdu zakrutu bokem. Hlavne ked naprsi, lebo spojka mi uz dava na znamenie, ze sa pomaly luci. Tiez niesom cestny pirat. Som toho nazoru, ze plyn na podlahe dokaze drzat kazdy, ale krutit do spravneho smeru volantom uz nie.
A radim sa k e36 maniakom
A radim sa k e36 maniakom
-
johny541
King
Ja by som to tvoje prislovie trochu poopravil. "Nie je umenie auto rozbehnut, ale zastavit" 
-
RATZINGER666
Darca
heh, no tak ked naprsi, tak to je potom kazdy frajer, podobne ako na snehu 
co mas pod kapotou?
co mas pod kapotou?
-
johny541
King
Dvojo noh + si dopomaham aj rukami pri chodzi
Sorry za OT, ale nedalo mi
Az o mesiac bude vodicak 
mi pripomina hlasku zo stredoslovakov "dajte mi ruky na zem, ja uz domov nejak dojdem"johny541 napísal:Dvojo noh + si dopomaham aj rukami pri chodziSorry za OT, ale nedalo mi
Az o mesiac bude vodicak
holt ked vykon nedovoluje... a tiez s otvorenym diffom za sucha to je teda radost jak slak (aby nebol ziadny misunderstanding, tak ziadna), na mokre to ide ovela lepsie + nenici sa tak nic nejak velmiRATZINGER666 napísal:heh, no tak ked naprsi, tak to je potom kazdy frajer, podobne ako na snehu
co mas pod kapotou?
-
RATZINGER666
Darca
johny: hop, pardon, neupresnil som to, reagoval som na uzivatela cicicok 
eras: to je v poriadku, len som tym chcel povedat to, ze pri znizenej adhezii vie driftovat kazda druha cvicena opica, na snehu a na mokru to je podla mna vhodne iba na naucenie... tiez mame v meste plno frajerov, ktori v zime lietaju bokom vsade, ci driftom ci ruckou, ale na suchu sa odvazi iba malokto
eras: to je v poriadku, len som tym chcel povedat to, ze pri znizenej adhezii vie driftovat kazda druha cvicena opica, na snehu a na mokru to je podla mna vhodne iba na naucenie... tiez mame v meste plno frajerov, ktori v zime lietaju bokom vsade, ci driftom ci ruckou, ale na suchu sa odvazi iba malokto
-
Mateq
Medium Professional
OT/ No neviem, drtivá väčšina frajerov keď sa dostane do pretáčavého šmyku tak to vždy podchytí, problém je v tom že to väšinou prekontrujú a rozbijú sa vďaka 2.,3.,..x... šmyku na opačnú stranuCicicok napísal:Obnovim tuto mrtvu temu, jednou pravdivou tezou.
Smyk nedostanes jedine vtedy, ak uz v smyku si
-
RATZINGER666
Darca
s tym absolutne suhlasim, toto je pravdiva teza, nie to, co napisal cicicok 
Preferujem Quattro od Audi ->
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
svata pravda - dostat sa do smyku nieje ziadna veda, citlivo, presne a bezpecne kontrovat je uz pre niektorych strelcov alchymiaMateq napísal: OT/ No neviem, drtivá väčšina frajerov keď sa dostane do pretáčavého šmyku tak to vždy podchytí, problém je v tom že to väšinou prekontrujú a rozbijú sa vďaka 2.,3.,..x... šmyku na opačnú stranu/OT
Čo je torque steering?
tu to mozes vidiet, pusti si to od 1:30 a sleduj volant ako reaguje pri pridavani plynu, trpia tym auta s prednym nahonom a vysokym vykonom
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Torque steering je prenos krutiaceho momentu do riadenia - tym ze predna naprava nema pevne danu stopu (je riaditelna) a kazde koleso ma v jeden moment ine adhezivne schopnosti, tak jedno koleso "zabera" viac a druhe menej a auto sa "taha" na jednu stranu ... podobny jav je , ked na zadokolke das plny plyn a pustis spojku - auto nepojde rovno, ale zadok sa bude tahat do strany ... ten prenos tam bude stale, ale do istej miery sa to da kompenzovat konstrukciou napravy a riadenia 
Ďakujem
.Je normálne, že sa to prejavuje aj pri 1.2 litrovej fábii?To až tak silný motor nie je (síce slovo sila pri tomto motore je vtip vôbec použiť
)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zalezi od situacie ... moze sa to prejavit aj na fabii - zalezi od povrchu ... ale urcite to nesmie byt nejake vyrazne .. skor nejake mierne tahanie do strany .. ale aj ma posilovac ta fabula, tak by to nemalo byt citit ((ale vravim zalezi od povrchu)) ... ono totiz podobne sa moze prejavovat aj chyba geometrie, chyba brzd a tak 
No má 7 rokov a najazdené 36 tisíc takže je to vlastne nové auto.Keď tomu dupnem na štrku tak to spraví taký istý efekt ako na videu s tým focusom.Ale ináč skoro vôbec takže pohoda 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na strku sa to moze stat ...
predny vs zadny pohon
chcem sa opytat aky je vas nazor na pohon kolies pre vodica "zaciatocnika" (do 10 000) na slovenske cesty.
moj nazor:
Predny:
- ovela lepsia kontrola nezelaneho smyku
- mensi vykon
- mensi problem so snehom
- lepsia ovladatelnost auta, lepsie riesenie krizovych situacii
Zadny
- pretacavost
- horsia korigovanie smyku
- vyssi vykon
- problem na snehu
co by ste doporucili, pripadne co si o tom myslite.
podla mna je najlepsie 4x4, ale zasa zohnat nejake quattro alebo xdrive nieje najlacnejsia zalezistost...
moj nazor:
Predny:
- ovela lepsia kontrola nezelaneho smyku
- mensi vykon
- mensi problem so snehom
- lepsia ovladatelnost auta, lepsie riesenie krizovych situacii
Zadny
- pretacavost
- horsia korigovanie smyku
- vyssi vykon
- problem na snehu
co by ste doporucili, pripadne co si o tom myslite.
podla mna je najlepsie 4x4, ale zasa zohnat nejake quattro alebo xdrive nieje najlacnejsia zalezistost...
Naposledy upravil/-a Gothar v 26 feb 2013, 21:28, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Spojene temy
Dôvod: Spojene temy
Re: predny vs zadny pohon
Ak nema auto 200 koni, tak to mas jedno. Kvoli zime by som volil predny pohon.