I/P iPhone 3G 16GB
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
I/P iPhone 3G 16GB
chcem predat tento telefon, je pouzivany, po stranach trochu otlceny, v pravom dolnom rohu su na skle dve praskliny. telefon plne funkcny, chcem sa spytat za aku cenu sa to da predat. pridavam aj foto sice nic moc kvalita ale lepsie ako nic.
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/P iPhone 3G 16GB
170€ (+/- príslušenstvo,záruka)
Andreso, to je trosku odvazne ohodnotenie
To mineralizovane sklo treba vymenit, preto by som to skor videl na takych 130-150€ maximalne. Nemyslim totiz, ze ho niekto kupi za 170€, ked za tolko uz zozenies pomaly 3G v zaruke, samozrejme 8GB bez vad, iba osuchane z pouzivania.
-
Andreso
Medium Professional
No jo, tie praskliny som prehliadol. Tá hodnota bude tých 140€.
Podla fotiek na inzertnom portale inde zo zadnej strany myslim, ze by sa hodilo vymenit aj zadny kryt
Ten telefon musel padnut na zem z vysky.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
to na zadnom kryte su len skrabance, sice je pravda ze je tam aj taky trocha vacsi. ta vymena skla by bola asi dost draha co?
-
Corn Flake
Guru wannabe
No tak ja som mal skúsenosť s úplne popraskaným displeyom. Boli dosť veľké a jedna bola aj dosť hlboká. No nijak ho to nehedikepovalo. Dokonca to nebolo ani veľmi vidno, čo ma aj dosť prekvapilo. Takže ja nevidím problém v tej malej prasklinke.
Ani nie, mozno samotne sklo 20€ maximum ak si ho zozenies sam a nieco za pracu. Chce to ale zohnat schopny a cenovo prijatelny servis.c.a.r.n.e. napísal:to na zadnom kryte su len skrabance, sice je pravda ze je tam aj taky trocha vacsi. ta vymena skla by bola asi dost draha co?
@Corn Flake: dotykovy telefon s rozbitym sklom sa urcite dobre ovlada
cornflake musim sa predat k icefiresr-ovy ipod touch a iphone predava ich displej nic viac+jednoduchy OS (na ovladanie) a neverim, ze prasknute sklicko bude mat dobry vplyv(casom) na ovladanie aj ked nejde o zavaznu chybu
takze aj ja odporucam majitelovi opravit a skusit predat zlepsia sa mu aj vyhliadky na sumu co zan dostane 
-
WiZard
Star
c.a.r.n.e., odkial si? mal by som zaujem... je blokovany? mas k nemu vsetko prislusenstvo?