aké máte slúchadlá?
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: aké máte slúchadlá?
Toy M@ch!n3: mne sa tie kable dodrbavaju tiez stale, uz 4x idem reklamovat kossky ..druhe idem 2krat reklamovat a vsetko kable 
preto som teraz zobral tie Shure, tam sa kabel da odpajatHellboy248 napísal:Toy M@ch!n3: mne sa tie kable dodrbavaju tiez stale, uz 4x idem reklamovat kossky ..druhe idem 2krat reklamovat a vsetko kable
-
Phandox
Amateur
K iPodu mám len klasické slúchadlá od Apple
Ale ku compu mám RAZER CARCHARIAS už nejaký ten rok a som nadmieru spokojný. Vynikajúco izolujú zvuk, vôbec netlačia ani pri dlhom nosení (8 a viac hodín).
Vysvetli mi ako sa ti mozu pokazit kable pri sluchadkach ktore pouzivas pri pc. Mal som dost vela sluchadiel ale ani pri jednom mi kabel neodisielHellboy248 napísal:Toy M@ch!n3: mne sa tie kable dodrbavaju tiez stale, uz 4x idem reklamovat kossky ..druhe idem 2krat reklamovat a vsetko kable
-
Hellboy248
Guru wannabe
IMI: kto pisal ze tie sluchatka pouzivam pri pc?
Hellboy: Myslel som to vseobecne
nie len pri sluchadkach pri pc
.
-
johny541
King
Sennheiser HD555
Som nadmieru spokojny.
-
Fabo
Hardcore addict
Mne sa na kossoch nepokazil konkretne kabel, ale ta smiesna "iPod compatibile" koncovka, mozno je problem v tom aj u Hellboya
-
Hellboy248
Guru wannabe
IMI: nejsom sam co sa im pri koss kazi konektov, len dnes pi*ov*** nato v skole tri kamosky
Fabo: mne sa uz tolko natom doje*** ze to nestoji ani za rec
Fabo: mne sa uz tolko natom doje*** ze to nestoji ani za rec
som verny znacke koss, mam porta pro a the plug.
nechcel by som si kupit sluchatka za 100 evri a ked sa mi pretrhne kabel, co sa mi stava dost casto, ich mozem vyhodit.
nechcel by som si kupit sluchatka za 100 evri a ked sa mi pretrhne kabel, co sa mi stava dost casto, ich mozem vyhodit.
ropman - to sa ti stava zrejme kvoli tvojej vernosti znacke koss, ktora ma az prehnane tenucke kabliky 
sennheiser ma tiez kabel ktory rozthnes hned ked ho o nieco zavidis...uz som roztrhol 2...
-
cORP.
Addict
mam spark plug od firmy koss ,su to moje druhe sparky co mam doma ,no v ramci zaruky uz 5te
vzdy to bol kabel ,proste vzdy sa uje*al kablik bud pri jacku alebo pri sluchatku ,nemam slov ,kable na nic ,zvukovo dobre ,no teraz pocuvam hudbu v aute na sluchatka nemam cas ,niekde lezia v prachu 
Creative EP 510, ziadne extra, mne staci hlavne na beh
http://shop.sector.sk/img/creative_EP-5 ... 0AA002.jpg
http://shop.sector.sk/img/creative_EP-5 ... 0AA002.jpg
-
G0lDiER_
King
akg k514 a a-jays three..
btw tie k324p na ebayi za 15eko budu fejky nie?;)
btw tie k324p na ebayi za 15eko budu fejky nie?;)
-
jamesiq
Medium Star
mam creative ep-630 a som viac nez spokojny za tie styri kila ci kolko stali v korunach 
koss porta pro
sennheiser eH 250 -sa mi po 4 rokoch znicily molitany a nevidel som nikde ze by sa dali nahradne kupit
tak asi zainvestujem do hd 555
sennheiser eH 250 -sa mi po 4 rokoch znicily molitany a nevidel som nikde ze by sa dali nahradne kupit
Takze dnesnym dnom som poslal do zvukoveho neba tretie sennheisery cx200Lub0$ napísal:sennheiser ma tiez kabel ktory rozthnes hned ked ho o nieco zavidis...uz som roztrhol 2...
Mozem kaslat na tie kabliky, izolacia je v poriadku, ale poruseny kablik vo vnutri, uz nejdu....nechapem to...je to obycajna spotrebna technika, kupis, pouzijes, zahodis, a do okola to iste, nebavi ma to. Ja uz neviem co si mam kupit ako dalsie...nemam sajn...ale to iste uz by som nerad.
-
pablo64
Medium Star
ja mam Koss Portapro , maxim spokojnost