Ibazeby si fotil s D90 a rovno si vyskusam jedno aj druhe este pred kupou
edit: k tomu zoomu mi este napada - pri kvalitach tohto + s rozlisenim snimaca, si pouzitelny "zoom" spravim aj v PS po orezani
Ides na to trocha nespravneKoCi napísal:Dik, pozeram nejake zabery pofotene tym tamronom a vyzeraju uchvatne, asi pojdem teda do toho tamronu, snad nebude potreba zoomovania tak skoro(a nedam s tym pokoj).
Nejaky tip, odkial splasit tamrona s VC co mozno najlacnejsie?
Btw, jedine minus u toho tamronu co som nasiel spomenute, ze pouziva pomalsi a hlucnejsi motorcek na AF. Tu sa chcem spytat, ako je to, ked ma motorcek ako fotak, tak objektiv? Vzdy ma prioritu ten na objektive? Je objektivovy zakonite vzdy rychlejsi ako ten v tele aparatu?
je, lenze to je F-mountKoCi napísal:Este otazka - je mozne u "Tamron SP AF 17-50mm F2.8 XR Di II VC" manualne doostrit, pri zapnutom automatickom AF? V predoslej verzii (bez VC) citam, ze taka moznost nebola.
BTW - prvy krat vidim obrazok nikonackeho objektivu s clonovym kruzkom - nie je umiestneny tak trosku nedostupne?
nikon tusim d300 a vyssie, canon neviemKoCi napísal:definuj stredne lepsi fotak
The Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro Lens is an excellent macro lens - and may be Canon's most fun per dollar lens.