Fable III

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Fable III

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takže je to oficiálne.
Na E3 ukázali video a tento diel bude aj na PC. Podľa tiscali...
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36978&r=top

jupi a pribeh 2jky si mame PC hraci vycucat...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Fable III

Príspevok od používateľa rochedo »

pribeh v dvojke bol taky obycajny - onicom. Nic co by ta malo trapit pri hrani trojky. A nejak sa na trojku vobec netesim, pripada mi to ako datadisk na dvojku, nic nove, len drobne zmeny.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

vyhral som jednotku(super hra),dvojku odseru pre xbox a zase pokracujeme trojou pre pc :shock: demencia. Ale ked pribeh nebude niak suvisiet s dvojkou tak v poriadku :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Tak z Fable mame tak trochu sims :P http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=37046&r=top

Ale verimze to bude spon take dobre ako jednotka : ) aspon pribehom
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

rochedo napísal:pribeh v dvojke bol taky obycajny - onicom. Nic co by ta malo trapit pri hrani trojky. A nejak sa na trojku vobec netesim, pripada mi to ako datadisk na dvojku, nic nove, len drobne zmeny.
mne sa dvojka strašne páčila, to nesmierne množstvo úloh + všade si sa mohol rozhodovať
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

To bolo sice pekne, ale oproti jednotke by som povedal ze originalita pribehu dvojky sux hard. Ked si zoberes... v jednotke si ani netusil co sa stane resp ako to na konci bude vyzerat. V dvojke to prakticky vies od zaciatku a len cakas na nejaky zvrat, ktory avsak nepride a zrazu sa ocitnes na konci (wtf?) ani poriadne nevies ako, len si siel rovno robil si co si mal (a to ci to robis po dobrom alebo po zlom bolo viacmenej uplne ale uplne jedno, koniec bol rovnaky) a potom si si vybral jednu z troch moznosti ktore prakticky neboli dalej rozvinute...
Nevertheless bol to Fable, skvelo sa to hralo, malo to atmosferu, poprdeli grafiku, kopec novych moznosti a hernych mechanizmov :) Pacilo sa mi to po kazdej stranke az na tu pribehovu... vravim... cakal som nejake prekvapenie, nejaky wtf moment ako v jednotke.
Dufam ze v trojke zapracuju na pribehu... atmosku naladit vedia ... este ju aj vyuzit a bude to skvele
lekoklatik
VIP
VIP

Jake takto som nad jednotkou nepremyslal. Dakujem za pohlad : )
btw Ten Peter co daval tym novinarom do hlavy? Moc ma neoslovil tym jeho vykladom.
Jake
Light Professional
Light Professional

Dik :)
Vazne, ak si dvojku nehral, o moc si neprisiel... staci si pozriet recenzie, alebo nejake zhrnutie pribehu - niekde to urcite bude a mas vystarane ... naproti tomu v jednotke to clovek s postavou prezil... tunak len odohral, nuz co :) dufam ze trojka bude ppci
Filipito
Darca
Darca

ale hralo sa to úžasne, je pravdaˇže tam mi veľmi o ríbeh nešlo + bola tam tona atrakcií , napr tie hazrdné hry , vždy som bol zadlžený :D alebo práce atď :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Hlal som len jednotku co bola na pc, a ta ma bavila, ale ako tak vidim gameplay z trojky... nejako mi tam ta zbran(?) nesedi, by som uvital len klasika melee/ranged bez pusneho prachu a magiu :roll:

Takto mi to s tou vybavou pripomina assassins creed 2+magia(ak odmyslite to skakanie po meste), aj oblecenie dost podobne bude. Ak to zachrani dej, tak potom by som nemal asi vytky, uz len treba pockat na vydanie.
lekoklatik
VIP
VIP

DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Dneska som si zahral cca hodinku . Moj prvý dojem je dobrý,grafika nezmenená (kto by to bol povedal:D) .
Vela zmien od tej dvojky tam nieje ,zatial jedna zmenena vec sa mi nepači,je menu.
Strašne debilno to je vyriešne,keď stlačim štart nedá mi menu ale portne ma do takej miesnosti kde su dalšie miesnosti , zvlášt pre zbrane,oblečenie,nastavenia (ukladanie hry) a podobne..
lekoklatik
VIP
VIP

Takže sa PC verzie predsa len dočkáme.
http://games.tiscali.cz/tema/na-fable-i ... cuje-54230

//viem o tom, že to nie je novinka, som však rád, že to skutočne stále platí, nakoľko sa okolo PC verzie nediskutovalo už dosť dlho
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

To ,že sa dočkáte PC verzie nieje žiadna novinka . PC verzia je oznamena dlho ...
Filipito
Darca
Darca

perfektná video recenzia od českého indian tímu ;)
http://www.indian-tv.cz/extra/recenze/fable-iii-909/
ak sa neviete rozhodnúť tak určite stoji za pozretie + je spomenutá aj pc verzia...
Jake
Light Professional
Light Professional

No aby som to zhodnotil, Fable mam strasne rad, kvoli atmosfere, pravda od dvojky sa toho moc nezmenilo, ale drzi si to svoj standart, je to prijemne, zabavne a hlavne Fablovske.
Jedine co by som tomu vytkol je zase povrchny pribeh :D Spracovanie je fakt super, ale proste ta osnova, resp ten hlavny namet pribehu je faking ocividny (proste Hero k niecomu smeruje a aj sa k tomu dostane, a je to jasne od zaciatku), oproti jednotke, tam sa mi pacilo ze som nemal ani sajn co sa stane a ako to bude prebiehat. Na druhu stranu moralne dilemy v IIIke na konci fakt tak dobre este nenasimulovali este nikde, to bolo super.
Co sa tyka kombatu, tie spelly su uzasne (spellweaving) - tzn lightingofireball je proste pastva pre oci a podobne, mat len jeden spell je sice nahovno, ale tie spelly maju vacsinou rovnaky ucinok takze vam to ani tak nepride, skor ma nasrala stala absencia viacerych spellov ktore som v jednotke zboznoval (multistrike, assasin rush a tento typ) proste nechali tam len utocne.
Inak je to super, ako vravim som fanusik, a hrozne som si tu hru uzil (a aj to kym clovek vyskusa MP a podobne tak sa pri tom da stravit omonoho viac casu), a to co som napisal ^ je len postreh toho čo by som zlepsil z mojho pohladu.
Tešte sa kym to bude na PC.

//Add to menu, zvyknes si, je lepsie ako v dvojke, tam si sa tiez preklikaval kym si sa k niecomu dostal a toto je take ze za chvilocku ti to fakt ani nepride a bude to fajn.
lekoklatik
VIP
VIP

"Na Xbox Live je nyní zdarma ke stažení DLC Soldier Outfit do Fable III." http://marketplace.xbox.com/en-GB/Produ ... 27af0b2601

zdroj tiscali
w00dy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa w00dy »

No tak už vyšla táto RPG aj na naše počítače :]] Včera večer sme to hrali u kamoša a páči sa mi to prepojenie cez LIVE :] Hrali sme s jedným "hrdinom" z Anglícka a plnili sme Questy pre dvoch ktoré sú tam neúrekom...Došli sme v príbehu až ku vernosti prvého náčelníka a hra sa mi zatiaľ páčila...ale čo...vraciam sa ku Zaklínačovi :]] Možno keď ho dohrám a nebude nič nové kúpim aj Fable III...alebo...veď to poznáte :]
hitman232
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa hitman232 »

nema niekto problem s mysou ? vcera som to nainstaloval zahral trosku a islo vsetko v pohodke dnes to zapnem tak v menu sa mys hybe ale vobec nejde na nic kliknut a ked hrajem tak vobec nereaguje nic neviete co s tym je ?
lekoklatik
VIP
VIP

Mne funguje všetko ako má.
Musím povedať, že mám zatiaĹ odohrané asi len 2 hodiny, ale už od začiatku som unesený. Totálne ma to zožralo krásou, príbehom, spôsobom odhaľovania, vyprávania rôznych vecí ktorých postupne pribúda. Príroda krásna, interakcia zábavná, možností mrte, nazvučenie fajnové, proste takto som si to predstavoval. Neverím tomu že by ma hra dokázala sklamať.
Veľká vďaka za PC port. Pre mňa zatiaľ jednoznačne 10/10.
Naposledy som sa pri RPG zabavil takto dobre pri Mass Efffect 1, 2
Napísať odpoveď