Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
DejF: Nechcem aby to vyznelo ako dozubavanie ale toto nieje fotografia ale vycvak. Presne toto je chyba digitalov, ľudia sa už nevenuju fotografii nerozmyslaju nad nou a nedaju jej cas, proste cvaknu barsjako ved je to zadarmo.
Mohol si tomu cvaku venovat asopn nejaky cas v postprocesse. Hovorim to aby si sa mohol zlepsit, proste pred kazdym cvakom rozmyslaj, uvazuj a mysli.
Mohol si tomu cvaku venovat asopn nejaky cas v postprocesse. Hovorim to aby si sa mohol zlepsit, proste pred kazdym cvakom rozmyslaj, uvazuj a mysli.
Niektoré veci ani rozmýšľaním nenapraví (napr. skreslenie objektívu), ale pred zverejnením to určite mal minimálne vyrovnať (keď už tam má tie okná, na ktorých je to pootočenie tak výrazné). 
-
triple
Guru wannabe
Trošku som sa potrápil s održaním svetla.. nasvietené je to canonom speedlite 430-tka v sánkach a doma vyrobenou odrazkou (kniha obalená alobalom)
Pozadie kus upravené v pS
Pozadie kus upravené v pS
-
lekoklatik
VIP
evokuje to vo mne falus? 
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2010, 12:33)
Fotil kamarát, ja model
//autoeditácia príspevku (21 Jún 2010, 12:33)
Fotil kamarát, ja model
-
triple
Guru wannabe
ty takto oblečený chodíš bežne?
-
lekoklatik
VIP
Samozrejme aj s tou valaškou ktorú mi tam takmer nie je vidieť...
Nie nechodím. Fotili sme sériu fotiek "Jánošík v Ostrave" : )
Nie nechodím. Fotili sme sériu fotiek "Jánošík v Ostrave" : )
-
triple
Guru wannabe
pridaj viacej zo série to musela byť šleha 
-
adox
Light Professional
čaute, takže kupil som si novu nabijačku aj baterky, baterky boli nabite ale teraz keď sa vybili (nie celkom, iba začalo signalizovať na fotaku) ich chcem dať nabiť, no predavačka povedala že ich mam ešte vybiť celkom na nabíjačke, no dal som ich vybiť a na nabijačke s apíše že keĎ sa vybijaju svieti žlte svetlo, to aj svietia el neviem dokedy sa ma ju vybijať nepíše sa či sa tam zmení farba ani nič, takže ak má niekto takúto nabijačkua a vybíja to tak nech dá vedieť kedy zistím že su vybité aby som ich mohol dať nabiť....ďakuje 
-
chlapec10
Addict
aka baterka to je? a aku mas nabijackuadox napísal:čaute, takže kupil som si novu nabijačku aj baterky, baterky boli nabite ale teraz keď sa vybili (nie celkom, iba začalo signalizovať na fotaku) ich chcem dať nabiť, no predavačka povedala že ich mam ešte vybiť celkom na nabíjačke, no dal som ich vybiť a na nabijačke s apíše že keĎ sa vybijaju svieti žlte svetlo, to aj svietia el neviem dokedy sa ma ju vybijať nepíše sa či sa tam zmení farba ani nič, takže ak má niekto takúto nabijačkua a vybíja to tak nech dá vedieť kedy zistím že su vybité aby som ich mohol dať nabiť....ďakuje
-
adox
Light Professional
Nabijacka: SOLID MW 1270
Baterky: VARTA 2100mAh
-
chlapec10
Addict
predpokladam ze to je ni-mh takze nemusis nic vybijat, neni tam memor effectadox napísal:Nabijacka: SOLID MW 1270
co sa tyka nabijacky tak daj vybijat a cakaj... malo by same prestat
-
adox
Light Professional
Aha vďaka, no veď ja som dal vybíjať a čakal som ale že sú vybité mi to na javo nedalo a ani nemalo ako 
takže asi po hodine a pol som ich dal normalne nabiť...tak ešte raz dik
takže asi po hodine a pol som ich dal normalne nabiť...tak ešte raz dik
kedze konecne zostatnicovany tak pridavam fotky co som slubil ze doostrim.
// btw pre chalana co sa nevie podpisovat: sorry ale preostrene fotky nemam rad a ked sa ti nelubi tak sa kludne mozes aj verejne vyjadrit... ja za nazor k- nedavam. ked sa ti nepaci tak ti dam original a ak spravis nieco lepsie tak budem rad. takisto v tej vete nie je zmienene o tom ze "ste" na to cakali...len ked som pridaval autobus tak som pridal aj tieto a nasledne som ich stiahol lebo boli rozmazane to je vsetko co som chcel touto vetou povedat. ale dnes ma nemozes vytocit vid hore (a vlastne ani hocikedy inokedy).
// btw pre chalana co sa nevie podpisovat: sorry ale preostrene fotky nemam rad a ked sa ti nelubi tak sa kludne mozes aj verejne vyjadrit... ja za nazor k- nedavam. ked sa ti nepaci tak ti dam original a ak spravis nieco lepsie tak budem rad. takisto v tej vete nie je zmienene o tom ze "ste" na to cakali...len ked som pridaval autobus tak som pridal aj tieto a nasledne som ich stiahol lebo boli rozmazane to je vsetko co som chcel touto vetou povedat. ale dnes ma nemozes vytocit vid hore (a vlastne ani hocikedy inokedy).
-
Scorpion90
King
ako ludia nehnevajte sa ale prechadzame na modu "aha cvak z okna" a technicke prevedenie nahovno, vypovedna hodnota 0 bodov, umelecka hodnota -50?
-
chlapec10
Addict
suhlas. keby uz, tak aspon nejaka uprava v PC
-
Jeremy
Medium Professional
suhlas s makim a chlapcom. Totot je nevyhoda lahkodostupnych digitalov a aj zrkadloviek. Zrazu sa zacalo cvakat a nie fotit. Fotkam treba dat cas a pri fotkach treba kus rozmyslat. Poznam jedneho typka co foti na stredoformát. On ked ide nieco odfotit ráno vztane a polhodinu rozmontovava iba vybavu. Vsetko nasteluje pozrie sa do hladacka a ked vidi ze by ta fotka nemala paru radsej to neodfoti. a to tej fokte dal polhodinu. kedy ste vy aspon 30sekund rozmyslali co idete odfotit?
-
Scorpion90
King
Pani,tak sa ospravedlnujem za tuto fotku. Mne osobne sa velmi paci, lebo zachytava prichadzajucu burku. Na casti smimky je este modra obloha, na druhej su zaujimavo zoskupene mraky a v pozadie dotvaraju hory. Len skoda tych domov v dolnej casti
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
sak tam poriadne nic nevydno, je to rozmazane, nevyrazne, tipujem ze z mobilu.