Win 7 , uz nevidim HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
kocur001
Novice
Novice

Win 7 , uz nevidim HDD

Príspevok od používateľa kocur001 »

Ahojte
Potreboval by som od vas pomoc ohladne HDD. ( 2 x 500GB ) , (C= 90GB , D=380GB , E=470GB)
Chcel som si vytvorit noveho uzivatela do prace s nazvom "praca" , ale samozrejme s obmedzenim na disk "D" kde mam osobne veci ... .
Par veci som blokol cez "Rodicovsky zamok" zatial vsetko bolo OK , potom trebalo este odopriet pristup na uz spomenuty disk "D" a tam nastal problem ... , klikol som na vlasnosti disku a na zabezpecenie , tam som dal nieco zakazat hmm a viac sa mi disk nezobrazil , ani mne a ani pod inym pouzivatelom .
Prosim vas ak niekto vie ako to dat do povodneho stavu , budem mu nesmierne vdacny !
Skusil som obnovu... , aj nudzovy... a nic , dalej udajne ze by to mohol vyriesit Partition Magic no kedze ten program velmi nepoznam a nechcem prist o tie data co tam mam hladam ine riesenie .
Ja viem :? posledna moznost je nahodit Win . nanovo , lenze pod Win. 7 je troska problem s ovladacmi na moju masinku .
Vopred vam dakujem za akukolvek pomoc
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Win 7 , uz nevidim HDD

Príspevok od používateľa Plasmon »

Skús pozrieť správcu diskov či niečo nenájdeš tam. WIN+R napíšeš compmgmt.msc > ukladací priestor > správca diskov.
kocur001
Novice
Novice

Re: Win 7 , uz nevidim HDD

Príspevok od používateľa kocur001 »

Plasmon napísal:Skús pozrieť správcu diskov či niečo nenájdeš tam. WIN+R napíšeš compmgmt.msc > ukladací priestor > správca diskov.
V prvom rade dakujem za odpoved :wink: .
To som skusil a disk "D" tam akoze je , len neni pristupny k praci s nim .
Ale kedze mi to nedalo zacal som znova "vrtat" v zabezpeceni a skusit to odblokovat , na moje zacudovanie sa to podarilo , lenze ak by som to mal kompletne vsetko navratit do povodneho stavu potrebujem k tomu asi cely jeden den a preco hmmm , pretoze takto treba odblokovat kazdy priecinok (a mam ich tam asi cez 400) :? .
Ak sa mi nepodari inak ... menej narocne odstranit tento problem , tak potom to zrejme cele radsej preinstalujem.
Stale uvitam kazdu pomoc :)
Napísať odpoveď