Mam internet odchella download mam nejakych 3,7Mb/s a nejake dobne .....ked dam nieco stahovat cez torrenty a rychlost stahovania dosiahne 3,7Mb/s tak mi padne zhruba na 10-15 sekund potom sa obnovy a potom uz ide v pohode aj tych 3,7 - 3,8Mb/s ....nevie mi niekto poradit cim to moze byt ? Vopred DAKUJEM
Torrenty + Chello
Torrenty + Chello
Zdravim
Mam internet odchella download mam nejakych 3,7Mb/s a nejake dobne .....ked dam nieco stahovat cez torrenty a rychlost stahovania dosiahne 3,7Mb/s tak mi padne zhruba na 10-15 sekund potom sa obnovy a potom uz ide v pohode aj tych 3,7 - 3,8Mb/s ....nevie mi niekto poradit cim to moze byt ? Vopred DAKUJEM
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Torrenty + Chello
mal som jeden router čo mal funkciu, že keď stratil spojenie tak sa resetol, problém bol, že keď sa ťahali torrenty tak sa resetoval každých 15-20 min
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Torrenty + Chello
Ak sa resetuje router, treba znizit pocet peerov, ci uz na torrent samostatny alebo aj celkovo. Skusil by som sa s tym pohrat, v nastaveniach nastavit, aby jeden torrent mal tak 35 peerov pre tahanie a pre odosielanie napriklad 5. Celkovy pocet peerov by som dal napriklad 50 a maximalne ze sa moze tahat sucasne 6 torrentov. Ak to nepomoze, tak to skusit este znizit.